Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dalga Geçmek Serbest!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ama +18 buİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar şampiyonluğumuz tescillenip hakkettiğimiz kupamızın geldiği gün yayınlıcam bu karükatürü ama çok soran oldu nedir diye flulaştırıp koyayım dedim
Kupamızın geldiği güne netini yayınlamak nasip olur inşallah 

Saginda ve solundakiler melek mi
Yorum
-
hiç de flu olmamışİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar şampiyonluğumuz tescillenip hakkettiğimiz kupamızın geldiği gün yayınlıcam bu karükatürü ama çok soran oldu nedir diye flulaştırıp koyayım dedim

Yorum
-
acil!!! netini istiyoruz!!!1!!!İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar şampiyonluğumuz tescillenip hakkettiğimiz kupamızın geldiği gün yayınlıcam bu karükatürü ama çok soran oldu nedir diye flulaştırıp koyayım dedim
Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
ahhehahahhahaherhahhaahhaİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar şampiyonluğumuz tescillenip hakkettiğimiz kupamızın geldiği gün yayınlıcam bu karükatürü ama çok soran oldu nedir diye flulaştırıp koyayım dedim

Buna ceza da verilmez ki...
Yorum
-
www.cardozogeldimi.com 'dan takip edebilirsiniz.İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Cardozo hala gelmedi mi ya? Heyecanla bekliyorum.Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum