Rıdvan Dilmen : Bu da mı gol olmadı YA HU . Biz 40 metreden 90'a çakılmış bi gol olarak gördük ama sizin orada cemaat attı diyorlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dalga Geçmek Serbest!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kesinlikle haklılar.İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şikeciler İngilizlerin ve Almanların uykularını kaçırıyor. Öyle ki kamyonu bunların üzerine deviriyorlar her gece..
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Fenevliler için değil tabii ki de bu kadar yüzsüzlük bu kadar mafya babası havalarıylaİlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener sana kafam girsin,
küfür olmadı demi bu, temenni sadece
Yorum
-
palavere bırağ palavere bırağ bırağ Allah senin belanı vere
Sana beraat veren tffninde amk ben
Hüloğğğğğğğ.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Bir de bunun, eksisozlukten ogrendigim, degisik bir versiyonu var: Carsidan aldim pasiftir, eve geldim hass..tir! Ummadik tas bas yarar hesabiİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMisafirLere açınız
Çarşıdan ALdım HOLMEN , Eve GeLdim 2+1 Yıl MEN
)
Yorum
-
Son dakika....
Fenerbahçe külübünün yarın yapılacak basın toplantısında.
Taraftarlarını bu zor günde taşın altına elini sokmalarını (açılan şemşiyenin üstüne oturmalarını) dile getirecek..
Yönetim olarak zor süreci ( bizde bunu alacak o g..t yok ) tarafdarın destegiyle( g.tüyle) aşmak istediğini belirtecek...
her zaman olduğu gibi .. Dar ağıcında olsak da son sözümüz Fenerbahçe ( s... böyle fenerbahçeyi)
Fb yönetim kurulu....( işletme müdürlüğü)
yönetimin yaptığı acıklamayı anlamayan fenerli kuşlar için mealini parantez içinde belirteyim dedim....Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
51 ekranlara benziyirsen.Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum