TRABZONSPOR - Apoel FC

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • CAFER ÖZER
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 29.05.2004
    • 5853
    • Mali Müşavir
    • İstanbul

Felaket Tellali Bİr Yazar

BU SEDAT arkadşımız yanılmıyorsam aramızda bizim üyemiz Felaket tellalı gibi öyle yazılar yazıyorki,Sırf kendi görüşünden değil diye yönetimi eleştiriken öyle bir hata yapmışki ne yapacağını şaşırmış durumda akşam hangi maçı izledi bilmiyorum orda ilgin bir yazısı var yazının içinde aynen aktarıyorum.
    Fatih Akyel’inden Celalettin’ine, Caferinden Çağdaş’ına Gökdeniz’inden Simkovyak’ına; Trabzon ruhu nedir bilmeyen ve bileceklerine dair hiçbir umut vermeyen bu futbolcu güruhunu Trabzonsporun ve bu kentin yakasından silkeleme vakti gelmiştir.

(Bu arada Gökdeniz kadro dışı mıydı, neden oynamadı? Oysa oynasa bu maçı tek başına koparacak bir yıldızdır o)

Siz Nuri Albayrak, ve siz yönetim kurulu üyeleri;

SEDAT TUNALI
    25 Ağustos 2006 Cuma
    Vah Trabzon Vah!

Özellikle Gökdeniz neden oynamadı oynasa bu maçı tek başına koparırdı diye yazarken ne yazacağını şaşırmış bir insan ancak bu kadar yazar.
    Trabzonsporun öncelikle böyel felaket tellallarından kurtulması gerekir
    Kardeşim AKŞAM GÖKDENİZ SAHADAY YOKMUYDU.BİZMİ YANLIŞ GÖRDÜK kaleci ile karşı karşıya golü kaçıran benmiydim.Bu gün itibariyle Bu koskoca yalanı gördükten sonra SEDAT TUNALI nın hiç bir yazısını okumayacağım.
    Felaket tellı bu arkadaş ÖZÜR DİLEMEK BİR ERDEMDİR.
    Ayrıca bizde CAFER diye bir oyuncu yok Cafer ben varımda bende taraftar ım kulüp üyesiyim.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• GolaMTuRi
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 01.06.2004
      • 859
      • Ankara

hasanin fernandeze yaptigi hareketten dolayi en az 3 mac ceza verilmesi gerekiyor..uefa duy sesimizi...
      Trabzonspor

Yorum

• Burçak
        • 31.05.2005
        • 29408
        • İnşaat Teknikeri
        • Trabzon

cafer abi orda gökdenizin etkisiz kaldığını vurgulamak istemiş. yoksa gerçekten gökdenizi görmeyecek değilya
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Harun
          • 31.05.2004
          • 7993
          • Tekniker
          • Sakarya

Cafer abi onu orda alay etme maksatlı yazmıştır büyük olasılıkla.Zaten ilk paragrafında Gökdeniz'i de eleştiriyor.Cafer ise kalecimiz oluyo
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• BOZOHAN
            • 27.03.2006
            • 1191
            • güvenlik
            • Trabzon

İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi
            hasanin fernandeze yaptigi hareketten dolayi en az 3 mac ceza verilmesi gerekiyor..uefa duy sesimizi...
            okadarda değil dostum. adam kötü oynuyor tamamda omu istedi beni ilk 11 de oynatın diye hoca oynatıyor. hasanın eline bonservisini verip yollasan gitmeyipte tesislerin önündemi yatacak. yapmayalım beyler en azından hasan benim için iyi bir yedek oyuncusudur. ayrıyetten bir futbolcumuza ceza geliyor diye sevinmenin ayıbı büyüktür. nekadar şakasına olsada
            KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• CAFER ÖZER
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 29.05.2004
              • 5853
              • Mali Müşavir
              • İstanbul

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
              cafer abi orda gökdenizin etkisiz kaldığını vurgulamak istemiş. yoksa gerçekten gökdenizi görmeyecek değilya
              O ZAMAN yazar dediğin ifadelerini iyi seçecek.
              ne olursa olsun Trabzonspor Bu maçta baskı altında oynamış,Geçen senenin verdiği ya elenirsem korkusu ile oynamış neticede kendisine gerekli skoru yakalayıp maçı kazanmasını bilmiş.
              Şu an ligler başladı hangi takım lige hazır hepsi bocalıyor,Trabzonspor yarım metreden kaçırdığı golleri atsa idi Vestel maçında Kalede direk gibi duran Johannanın kafasından Yattaranın şutu dönmese idi bu gün bir çoğumuz burda takıma övgüler dizecektik.,Kkayseri maçında Marcelinho karşı karşıya golü atsa idi,Bu gün takım iyi diyecekltik.
              Evet takımda ve yönetimde eksiklikler var,
              Transferde geç kalındı ama yazıldığı kadar da felaket tellalığı yapılacak kadarda durum vahim değil.
              bana görede takım geçen seneden daha iyi oynuyor şansızlık sonucu galibiyetleri kaçırdık,Ama inşallah 2,3 hafta içerisinde bu takım düzelecek,

Yorum

• Sönmez Özlü
                Ankara İl Temsilcisi
                • 16.05.2005
                • 1184
                • Ankara

Hasan ve Hüseyin'den önce Fatih Akyel'e bakmak lazım. Daha maçın başında yaptığı hareketle golü yememize neden olmasına ramak kalmıştı. Ya da yanında biri olmasa kırmızıyı görmüştü ve takımı 10 kişi bırakmıştı.. Şanslıydık.

Maç içinde rakibe ayağa pas nasıl verilir çok güzel gösterdi.

"Defansif anlamda hata yapmadık" diyen Lazaroni maçı ve Fatih Akyel'i izlemedi mi acaba diyeceğim ama tribünde idim gördüm, izliyordu.. Enteresan...

Akyel'i ikinci kaptan yapmışlar diye duydum. Umarım doğru değildir. Trabzonlu değil, Trabzonsporlu değil üstelik futbolcu da değil.

İlk geldiğinde çok top kaptırıyor ve pas atamıyor dediğimde bana kızan arkadaşlar vardı. Dün maçın başında o golü yeseydik ne diyeceklerdi merak ediyorum.

Sözün özü, maçtan sonra ilk kez nete girdim ve bunları söylemek zorundaydım: FATİH AKYEL adlı şahıs kadroya ancak masör olarak alınabilir.
                "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• CAFER ÖZER
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 29.05.2004
                  • 5853
                  • Mali Müşavir
                  • İstanbul

İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                  Cafer abi onu orda alay etme maksatlı yazmıştır büyük olasılıkla.Zaten ilk paragrafında Gökdeniz'i de eleştiriyor.Cafer ise kalecimiz oluyo
                  İlk parağrafat Gökdenizden bahsedilmiyor,GÖKDENİZ olayı tartışıldı günlerce aylarca,Ben Gökdeniz in bahsi skandalına karşıtığı gün takımdan kovulması gerktiğini düşünenlerdenim.Gökdeniz eleştirliyorsa bunuda Bu yönetime mal ederek yazılıyorsa neden Gökdenize ceza vermeyen Gökdenizi Trabzonsporda tutanlara yazmamış o zaman,
                  Yazının her tarafında felaket tellalığı kokuyor,O sadece bir örnekti.
                  Liman olayı defalarca anlatılmasına rağmen 70 milyonun gözünün içine baka baka Trabzonspor un elinden Aldı diye yalan yazanlara ne desem boş Albyarak bu iahleyi almasaydı Trabzonla hiç alakası olmayan kişiler liman ihalesini alacaktı bu konuda günlerce tartışıldı,Belgeleriye ortaya konulmasına rağmen aynı konular yazılıp duruyor,
                  Trabzonspor Taraftarı kendini düzlemeden Takımın düzelmesini beklemekde bana göre hayaldan öteye gidemez,Biz Taraftar olarak en güzel yaptığımız Kendi aramaızda ve kendi takımızla kavga etmek,En güzel başardığımız olay bu.
                  Yönetim kendi görüşümüzdense Takım küme de düsse Süper yönetim,Eğer zıt görüşlü ise ağzı ile kuş tutsada işe yaramaz yönetim.
                  Trabzonspor bu kafa ile daha çok 22 yıl hatta 122 yıl bekler.

Yorum

• Analyzer

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
                    ne olursa olsun Trabzonspor Bu maçta baskı altında oynamış,Geçen senenin verdiği ya elenirsem korkusu ile oynamış neticede kendisine gerekli skoru yakalayıp maçı kazanmasını bilmiş.
                    Şu an ligler başladı hangi takım lige hazır hepsi bocalıyor,Trabzonspor yarım metreden kaçırdığı golleri atsa idi Vestel maçında Kalede direk gibi duran Johannanın kafasından Yattaranın şutu dönmese idi bu gün bir çoğumuz burda takıma övgüler dizecektik.,Kkayseri maçında Marcelinho karşı karşıya golü atsa idi,Bu gün takım iyi diyecekltik.
                    Transferde geç kalındı ama yazıldığı kadar da felaket tellalığı yapılacak kadarda durum vahim değil.
                    bana görede takım geçen seneden daha iyi oynuyor şansızlık sonucu galibiyetleri kaçırdık,Ama inşallah 2,3 hafta içerisinde bu takım düzelecek,
                    Cafer abi o Sedat Tunalı mahlaslı yazar, bmn'de bir zamanlar zinos_zon nickiyle yazan arkadaş. Okumaya değecek ya da ciddiye alınacak bir yazar değil takma kafana. Yazdıklarının tümüne de katılıyorum. Bu kadar yaygara koparılacak bir durum yok ortada.

Yorum

• @FLU
                      • 17.08.2004
                      • 983
                      • satış-pazarlama
                      • İstanbul

İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi
                      siz maçı tv den izlediniz taraftara sallamayın .ben 3 senedir kombine alıyorum ve her maça gidiyorum.şu ana kadar gördüğüm en iyi taraftardı. dün akşam hiç susmadı. bu tarftar bu futbola çok bile o yüzden taraftara bok atmayın.tv ye ses gelmiyorsa o tarftarın suçu değil.bilip bilmediğiniz yere konuşmayın.Maça gidenler taraftarın görevini yerine getirdiğini çok iyi biliyor.

taraftar görevini yerine getirdi ve avni akerde ben dün yaşanan olayları görünce çekirdek yiyene de hak verdim kale arkasına sığınan çılgınlara da yani ordaki ortamdan olaylardan uzak yaşayıpta yorum yapmamak gerekir bence
                      Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                      Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                      çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• cipses
                        • 19.08.2006
                        • 468
                        • medya
                        • İstanbul

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
                        evet
                        ben gördüklerimi söyleyeyim

takım pas yapamıyor
                        takımda isteksizlik var
                        bir iki bireysel yeteneği üst düzeyde olan oyuncuların kişisel çabalarıyla girdiği gol pozisyonları haricinde organize atak geliştiremiyor
                        pres yapamıyor
                        defanstan olumlu top çıkaramıyor
                        düzeni belli değil
                        çok ciddi pozisyon ve pas hataları yapıyor

evet belki dediğin pozisyonlar gol olsaydı trabzonun bugün 9 puanı vardı

ama vestel kaçırdıklarını atsa sahamızdaki en ağır mağlubiyetlerden birini yaşayabilirdik

yenik düştüğümüz kayseriye ikinci yarı boyunca yalnızca bir kere şut çekebildik, o da 30 metreden ve 30 kere oradan vursa gol atamayacağını bildiğimiz umuttan.

iki tane apoel maçı oynadık, geçen sene oynadığımız o ligin birincisiydi, bu ikincisi. geçen sene oynadığımız maçta yattara kırmızı gördü, bu seneki ilk maçta yattara kırmızı görseydi o maç kaç kaç biterdi acaba, yattara dışında tek bir olumlu hareketi olan adam var mıydı geçen apoel maçında? üstüne üstlük yattaraya rağmen penaltıyı kaçırmasalar 2-0 olurdu öyle değil mi ? gelelim trabzondaki maça, 90ı dakikada gelmiş bir gol sizi yanıltmasın, ilk maç 0-0 bitmiş olsaydı, yani avantajlı dönmüş olmasaydık sahamıza bu maç bu oyunla uzatmaya giderdi. takımda en küçük bir hava görmedim. baskı altında diyoruz, en küçük bir hırs belirtisi görmedim, celalettinin geçen maçta kendisini atarak penaltı yapan ruma gösterdiği tepki dışında. takım taraftarın milli bir dava olarak gördüğü maçta bile bu kadar ruhsuz nasıl oynayabilir!

gördüğün gibi, eğer olsaları değerlendirecek olsaydık ligin 16. değil 18. basamağında da olabilirdik ve uefada ikinci bir şok da yaşamış olabilirdik.

takımda 2-3 haftada düzelebilecek bir hava, bir emare göremiyorum.

bazen, keşke diyorum ben de bazıları kadar iyimser bakabilsem hayata
                        ve diyorum hayat gerçekten iyimser bakanların düşündükleri kadar toz pembe olsa.

keşke diyorum trabzon 15 puan geriden gelip şampiyon olsa

keşke

ve dönüp bana deseler ki, "gördün mü! hani olamazdı, işte biz inandık ve oldu!"

şimdiye dek diyen olmadı

Yorum

• sametaydin
                          • 20.04.2005
                          • 6441
                          • Mühendis
                          • Kocaeli

rezalet ya trabzonspor. hani kötü oyun bekliyodum ama bu kadar da olmaz dedirtecek türdendi dünkü futbolumuz. her geçen gün daha da kötü oluyor bu takım nasıl iştir anlamadım. bakalım marcelinho musama falan eklensin şu takıma neler olacak onu bekliyorum.

Yorum

• Mayls
                            • 27.02.2005
                            • 8752
                            • Serbest Meslek
                            • Almanya

zaten az gol pozisyonu üretiyoruz bari onları değerlendirebilsek
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• trbznspr
                              • 23.07.2006
                              • 123
                              • Trabzon

mactan resim ve videolar.
                              '' Futbol basit bir oyundur... Fakat en zoru futbolu basit oynamaktır. ''

Yorum

• Nytre
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 31.05.2004
                                • 10231
                                • Trabzon

alınan futbolcuların takımları ya 2.ligten ya 3.ligten ya da küme düşme potasından.. o zaman boşuna demiyorlar getir 2.ligten bir takım aynı şeyi yapar.
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...