TRABZONSPOR - Apoel FC

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • eross61
    • 13.09.2005
    • 124
    • İstanbul

defanstan top cıkmamasının en önemlı sebebı bıldıgınız uzere on liberolarının asırı yetersızlıgıdır ne hasan ne huseyın pas yapamaz hele defans arkasına topu atıp adam kacıramaz ayda yılda bı kere hasan bu ıslerı yapmıstı. simdi bı febenın on lıberolarına bakın apiah-marco bı de bızımkılere.boyle olunca topu yattaraya atıp neler yapacagını ızlıyoruz fatıhın de gıtmesıyle hucum da baska opsiyon kalmamıs durumda bence bu durum umutu da etkılıyo dogru duzgun top alamıyokı cocuk yoksa cok kalıtelı bı oyuncu.neyse umarım yonetım on lıbero oynıyabılen (sadece pas yapıp oyun kursa yeter) bı oyuncu arastırması yapması lazım

Yorum

• ÇaGaTaY
      • 28.08.2004
      • 2087
      • Doktor
      • İstanbul

Siz buna galibiyet mi diyosunuz? apoel son 5 dakka diye 10 kişi üstümüze geliyo...Gel bize gol at diyo... 2 sene önce olsa biz bu takıma son 10 dakkada 5 gol atardık...85 dakika poziyonumuz bile olmadı...

Lazaroni GO HOMEEEEE!!!!

Yorum

• ismail-dede
        • 21.08.2006
        • 396
        • İstanbul

takım dün futbol adına olumlu tek bir iş yapamadı buda gösteriyorki iyi çalışmıyorlar çalıştırılamıyorlar başlarındaki adam futbolu bilmiyor bunu görmek için t.direktör olmaya gerek yok herkes sahada yürüyor koşan adam eksilten yok top kimdeyse ona bakıyorlar aval aval tek birtane organize atakları yok lig maçları dahil önce bunun halledilmesi gerekiyor bu hocaylada olacak iş değil yönetim biran önce bu hocayı göndermeli geçen hergün bizim zararımıza

Yorum

• Laz_61
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 31.05.2004
          • 2831
          • isci
          • Avrupa Diğer

ya bir takim bu kadarmi aciz olabilir 3 pas yapmak bu kadar zormu.Hasan anca adam bicer adam indirmekte bir numara,Hüseyin topu alacak 5 saniye bekliycek bos adam varmi diye sonra topu kaptiracak,Gökdeniz gibi bir adam bir calim bile atamazmi ya,Umut 5-6 gol pozisyonuna girecekte bir tanesini atacak.Bu ne ya dün Trabzonsporun karsisinda iyi bir takim olsaydi en 5 yerdi bu takim.Futbol adina BÜYÜK bir Sifir.Böyle taktikde olmaz futbolda oynanmaz yakismiyor Trabzonspora...

Yorum

• bordoylamavi
            • 24.08.2006
            • 5687
            • Ankara

dün futbol olarak sahada hiçbir şey yoktu aynı son 4 maçta olduğu gibi.attığımız golü görünce gol atmamız artık mucizelere kalmış diyorum

Yorum

• littlebighorn
              • 12.08.2006
              • 1139
              • endüstri mühendisi
              • İstanbul

İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi
              Ön liberoda ki eksikliğimizin herkes farkında..yanlıs hatırlamıyosam Muhammed die bi çocuk vardı altyapıda,milli takımdada ön liberoda oynuyo...bu yıl şampiyon olabilceğimizi sanmıyorum..biraz cesaret bize ve türk futboluna bikaç yetenek kazandırmazmı?...
              Evet kesinlkle bu sene en büyük hedefimiz bu olmalı. Kimse kendini aldatmasın bu sene kaybedilmiştir. Eğer ilk maçta penaltıyı atsalardı ya da dün biraz daha şanslı olsalardı önümüzdeki 10 yılı da kaybetmemiz sözkonusu idi.

Bu yönetim tam 14 tane transfer yaptı arkadaşlar dün takımın halini gördük. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Türkiye 'de ancak 2.ligde mücadele edebilecek bir takımı böyle mi elemeliydik?
              En acısı da dün maçı izlediğim yerde yan masada Trabzonsporlu olduğu her halinden belli bir masanın maçı endişe içinde izlerken yan masalardan yapılan yorumlara Trabzonsporu tuttukları belli olmasın diye katılamamalarını görmek oldu. Keşke 14 tane transferi yapanlarda orada olsalardı da insanları ne hale getirdiklerini görselerdi.

Saygılarımla

Yorum

• akdin
                • 17.07.2005
                • 429
                • dişhekimi
                • Samsun

İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi
                Evet kesinlkle bu sene en büyük hedefimiz bu olmalı. Kimse kendini aldatmasın bu sene kaybedilmiştir. Eğer ilk maçta penaltıyı atsalardı ya da dün biraz daha şanslı olsalardı önümüzdeki 10 yılı da kaybetmemiz sözkonusu idi.

Bu yönetim tam 14 tane transfer yaptı arkadaşlar dün takımın halini gördük. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Türkiye 'de ancak 2.ligde mücadele edebilecek bir takımı böyle mi elemeliydik?
                En acısı da dün maçı izlediğim yerde yan masada Trabzonsporlu olduğu her halinden belli bir masanın maçı endişe içinde izlerken yan masalardan yapılan yorumlara Trabzonsporu tuttukları belli olmasın diye katılamamalarını görmek oldu. Keşke 14 tane transferi yapanlarda orada olsalardı da insanları ne hale getirdiklerini görselerdi.

Saygılarımla
                Yazdıklarınıza katılıyorum,elimizdeki değerleri ortaya çıkaralım.....

Yorum

• İleli
                  • 07.06.2004
                  • 4276
                  • Belçika

Golun videosu varmi?
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• sanatik
                    • 23.08.2004
                    • 6520
                    • Yönetici
                    • Almanya

İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi

Saygılarımla
                    famagusta ile yeniden oynasak halimiz ne olurdu ?

biz yeni bir rum takim ile elenmeyi sans olarak gördük, bu sefer diger maci unuttururuz diye ama takim öyle gücsüz, hazirliksiz, kim ne yapacagini bilmez, rezil bir durumdaki, ilk macdaki penaltiyi hatirlamak bile istemiyoruz.

Hersey Tolga ile Petkovici satmakla basladi, ...
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• sulo61gun
                      • 20.07.2005
                      • 1450
                      • Trabzon

siz maçı tv den izlediniz taraftara sallamayın .ben 3 senedir kombine alıyorum ve her maça gidiyorum.şu ana kadar gördüğüm en iyi taraftardı. dün akşam hiç susmadı. bu tarftar bu futbola çok bile o yüzden taraftara bok atmayın.tv ye ses gelmiyorsa o tarftarın suçu değil.bilip bilmediğiniz yere konuşmayın.Maça gidenler taraftarın görevini yerine getirdiğini çok iyi biliyor.

Yorum

• Nytre
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 31.05.2004
                        • 10231
                        • Trabzon

Feyenoord (Hollanda)
                        Basel (İsviçre)
                        Rapid Bucharest (Romanya)
                        Osasuna (İspanya)
                        Palermo (İtalya)

muhtemel rakiplerimiz belli oldu. resmi site.
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Selman

Dünün tek güzel olayı sanırım.Kıbrıs'lı olan Ömer Rıza'nın gol atması.Yüzündeki ifade herşeyi anlatıyor.

Yorum

• sulo61gun
                            • 20.07.2005
                            • 1450
                            • Trabzon

ne güzel biz bu takımları nasıl eleriz bu futbolla

Yorum

• Oruç
                              • 04.11.2004
                              • 18786
                              • Öğrenci
                              • Diyarbakır

'Hüseyinsiz Trabzonspor için elele kampanyası'na ben de varım. Aslında ben öncülük edecektim ama değerli kardeşlerim benden önce davranmış. Apoel kalemize doğru dürüst gemedi, orta saha maçıydı. Yattara'yı eleştiren ve O'nu yedek soyunduran T.D. alnından öpmek istiyorum...
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• hamibasoglu
                                • 14.08.2006
                                • 409
                                • MÜHENDİS

dün sahada hasan&hüseyin comedy show vardı!!!!
                                yok böyle birşey.maçı anlatan spiker bile kafayı yedi.
                                Bu takımı 2.ligimizden herhangi bir takım bile rahatlıkla 3 farklı yenip turu geçerdi.yorum bile yapmaya değmez.Analiz edilecek hiç bir şey yoktu.
                                varsa yoksa YATTARA.GERİSİ BOŞŞŞ.
                                SLMLR
                                Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
                                ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
                                KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...