Trabzonsporumuz ligi 4.sirada bitirdi ve UEFA.ya gitmeye hak kazandi...
trabzonsporumuz uefa da ne yapar ne yapmaz tartisalim...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
bu karaktersiz futbolcular umarim uefa maçlarinda olmazlar...
kimseyi ayrtetmiyorum...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Buna da sükür diyelim. 90+4 gol yemeyi basaran tüm futbolcularimizi da söylenecek söz bulamiyorum açikcasi.Maçi izleyemedigimiz için yorum da yapamiyoruz ama böyle bir gol yenmez.
Rizespor'a da tesekkürler söylentilerin aksine bir maç çikarip bizi Uefa kupasina gönderdikleri için.
Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum