Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayseri Maçının Hakemi: Cem Papila!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zetn bakışları salak salakktı havalı bir şekilde sahada çıktı. nasıl trbnz maçını yönetiyorum diye.
    Eee ayşem sen epey deşarj olmuşundur. Valla bende sevmiycem bu herifi.
    Ama papilayı seninle burda Avni Aker'de izlemek vardı yaaa
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eee ayşem sen epey deşarj olmuşundur. Valla bende sevmiycem bu herifi.
      Ama papilayı seninle burda Avni Aker'de izlemek vardı yaaa
      Elifim o zaman benim yüzümden en az 6 puan sişlindirdi. bu adama ayrı senpatım varda. çok severim kendilerini. ş............
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• maça skor konusunda tesiri olmadı aama sert oynayan kayseri oyuncularına kart göstermemesi bizim oyun kurmamıza engel oldu.zaten sıkıntılı olan kadro sert oyuna karsı ıyıce dagıldı.

zaten ole barız hata beklemıyodum, ınce ınce kıyacaklar.ama artık bunlara goze almalıyız.

şampiyon olacaksak savasımızı sadece sahada takımlara degıl tff na mhk na basına karsıda verceğiz.

Yorum

• Sen ne zaman uslanacaksın PaPiLa

Bu adamın bizim maça verilmesi kadar saçma olan bişe yoktur heralde. Bu adam için tüm TRABZON kalktı yürüdü bea. Adamın ne anası ne bacısı kaldı sövülmedik. Bu adam bunların karşılığında nasıl tarafsız,kinsiz maç yönetebilir ki. Tff bişeler yapmaya çalışıyo ama işleri daha da karıştırdığının farkında diil!!!

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elifim o zaman benim yüzümden en az 6 puan sişlindirdi. bu adama ayrı senpatım varda. çok severim kendilerini. ş............
            Yok tek tek söyleyince bişey olmuyo .Koro halinde ki küfürlere ceza var
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Yönetim ve mhke yine sinifda kaldi olan trabzon taraftarina oldu yine .

Yorum

• İlk olarak Vegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Egri oturup duz konusalim ama o ayaklari birakalim simdi. Bu adam fenere yaptigi tarihi torpilden sonra Trabzon sehrine gelerek bir acilisa birseye katildi. O zamanlarda da asip kesecegiz tipi soylemleri olanlar vardi, sonuc kocaman bir sifir; adami alkislamislar o gun. Trabzon'a mac yonetmeye de gelse ondan pek farki olmayacaktir.
                Bir halı saha turnuvası farklı bir avni aker farklı...ben o adamı sevmiyorum kafasına taş atılması gerekiyorsa sahamızın kapanması pahasına atarım çekip silahı vuramazsın tabi ki ama kafasına dikiş izi yetmez mi?
                BIRAKIN YAKAMIZI DA ŞAMPİYON OLALIM...

Yorum

• İlk olarak Vegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Skora bir tesiri dokundumu yine bu adamin?
                  hocam adam kayserinin kasaplarının önünü açtı bizimkileri cezalandırdı adamlar sürekli orta sahanın ortasında faul yapıp üstünlük sağladı bu bizim oyunumuzu bozdu ve onlarında topa sahip olmasını sağladı .Golden sonra sürekli zamana oynadı kayseri iki çıkan adamı 3 dakika çaldı kalecileri umutla girdiği olaydan sonra ayağına pansuman yaptırıyordu bunlar hep ek süredir bunu gözardı etti.
                  sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Yanarım yanarım bahçeli 7. cadde'de peşinden gidip de yetişemediğime yanarım.. ewi ordaymış heralde girdi ben geçen sene allah buldum i...yi derken.

Yorum

• evini bilmem ama bürosu maltepede. tam yerini biliyorum... göstercem ona hele bi ankaraya gidiyim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X