Bu ş....... herifin ne işi var hala bizim maçımızda.Yönetim uyuma sesini çıkar İSTEMİYORUZ bu ş.......
Kayseri Maçının Hakemi: Cem Papila!
Daraltma
X
-
Etiketler: Yok
-
-
bu adi, şerefsiz herifin ne işi var bizim maçımızda...bence hakemi atayan kurum bunu kasıtlı olarak atadıYorum
-
yapar bunlar yapar bunların ALLAHTAN korkusu yok kimden korkucaklar kişiliksiz insanlar bunların kendilerine saygısı yok bunlar onurunu halsiyetini 3 kuruşa satan insanlar.. bunlar herşeyi yapar milyonlarca insanın önünde bize neler yaptı gene yapar dunyada en teğlıkeli insanIİlk olarak ts1983 tarafından gönderildiherkesin gözü üstünde olacak onun, yapsın bakalım bişeyler yiyosa bu sefer.
ALLAH KORKUSU OLMAYAN İNSANDIR
__________________SÜRMENE'Lİ______________________Yorum
-
EVET YA BAŞIMDONUYO Bİ ORAY Bİ BURAYA COK ŞAÇMA kusura bakmayın önemli konu ama her muhappede farklı konuda acmıyalım arkadaşlar yanlış anlamayın yanı ordancık oraya gir olmuyo yanıİlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildikayseri maçından devam etsek bu konuya daha iyi olur.boş yere fazla konu olmasın farklı yerlerde tartışıyoruz olmuyor.__________________SÜRMENE'Lİ______________________Yorum
-
Komplo teorisi üretiyorum.
Trabzonspor yıllar sonra iyi bir transfer yaptı. Yabancılarından (Yattara, Simko, Stephanov, Marcelinho) 4 tanesi üst düzey oyuncular. KAfadn kesmek lazım ama neyle ? kayseri deplasman, eh tribunlerden de fazla tepki alamayacağın bir maç yürü be papila kim tutar seni.
Şekip mosturoğlunun sıra arkadaşı işler tıkırında galiba ilk maçta 2005'de katlettiğin Trabzonsporun maçı...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Beyler adama hakaret etmeyin, ban yersiniz...
ben yedim vallaha,bi daha o s.... lafini adina alan ne olsun
Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"Yorum
-
evet ya hiç transfer yapmaya gelmiyo 2 adam aldık kortular hemen papıla ulan nebiçim memleket beİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildiKomplo teorisi üretiyorum.
Trabzonspor yıllar sonra iyi bir transfer yaptı. Yabancılarından (Yattara, Simko, Stephanov, Marcelinho) 4 tanesi üst düzey oyuncular. KAfadn kesmek lazım ama neyle ? kayseri deplasman, eh tribunlerden de fazla tepki alamayacağın bir maç yürü be papila kim tutar seni.
Şekip mosturoğlunun sıra arkadaşı işler tıkırında galiba ilk maçta 2005'de katlettiğin Trabzonsporun maçı...__________________SÜRMENE'Lİ______________________Yorum
-
Bu adam yüzünden 30.000 kişi yürümedi mi ? bu ne demek oluyor şimdi !
Yönetim ! bu maçın hakemi değişmeli !Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Arkadaşlar, bende şaşırdım Cem Papilanın seçiminede, bi kömple varsa niye ismi lekelenmiş birisinlen yapsınlar bu işi? Gözler zaten Papilanın üstünde olacak. Şahsen ben bişe yapmak isteseydem adı şikeci diye geçen bi hakem değilde, adı duyulmamış veya TSlen kötü arası olmayan bi hakemlen yapardım.Yorum
-
çok iyimsersin. cem papila trabzona gıcık bir hakem neler yapacağını göreceğiz.İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildiArkadaşlar, bende şaşırdım Cem Papilanın seçiminede, bi kömple varsa niye ismi lekelenmiş birisinlen yapsınlar bu işi? Gözler zaten Papilanın üstünde olacak. Şahsen ben bişe yapmak isteseydem adı şikeci diye geçen bi hakem değilde, adı duyulmamış veya TSlen kötü arası olmayan bi hakemlen yapardım.EN IYISI BIZIZ:Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum