Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Malatyalı Yunus Metin Şike İçin Trabzon'a Yürüdü...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökçe sana ve tüm arkadaşlara çoook teşekkürler.
    helal olsun sizlere ....
    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gel Gör Beni Aşk Neyledi

Ben yürürüm yane yane
      Aşk boyadı beni kane
      Ne akilem ne divane
      Gel gör beni aşk neyledi

Bir gece rüyasında Şenol Güneş’i gördü Yunus. Kalk, durma, düş yollara, şampiyonluk kutlayacağız daha, diyordu.

Sabah uyandığında içi içini yemeye başlamıştı. Bu rüyayı neye, nasıl yormalıydı? Şampiyonluk kutlayacağız demişti Şenol hoca. Durmak yürümekten daha zordu, yürümek umut bağlamaktan…

Malatya nere? Trabzon nere? Ya Trabzonspor? O da, “neden Trabzonspor” sorularına muhatap olan, Trabzonlu olmayan ama baş tacımız olan Trabzonsporlulardandı. Güzergahını çizmişti, Malatya, Sivas, Tokat, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun sırasıyla geçilip en sonunda kutsal topraklara, Trabzon’a varacaktı.

Ve bir sabah eşini ve küçük kızını ardında bırakıp, şifalı bitkiler dükkanına kilidi asıp düştü yollara Yunus Metin. Kutlu yolculuğa çıktı. Sefer bizden, zafer Allah’tan dedi. Şampiyonluk kutlayacaktı, kutlamayı da Trabzon’da yapacaktı. Yol uzun, meşakkatli. Dağları, yolları, şehirleri, bin bir cins insanı aşıp Malatya’dan Trabzon’a varmalıydı. Yunus’un halini arif olan anlardı. Arif de yol arkadaşı olmuştu.

Yunus’un şikeye, haksızlığa, hırsızlığa isyan etmek için yürüdüğünü haber alan Trabzonsporlular seferberlik ilan etti. Ahmet Badur, Kamil Çakmak, Ali Aydın, Şota Abi, TAKA61 Şenol abi, Fatih Alemdar, Aktan hoca, Cüneyt Canlıca, Ünyeli Metin abi, Rıza Çolak, berber Haktan, Beşikdüzülüler, Vakfıkebirliler, Çarşıbaşılılar, Akçaabatlılar Yunus ve Arif’e yoldaş oldular. Görele’de Mehmet Dalman’ın, Çarşıbaşı’nda Kürşat Akyazı’nın kabri şenlendi. Yunus onlara selamlarımızı iletti.

3 Temmuz, haksızlığın, hırsızlığın lanetlendiği bayram günü, Yunus ve Arif Trabzon’a vardılar. Coşkulu bir kalabalık tarafından krallar gibi karşılandılar. Omuzlara alındılar. Trabzonspor kulübü Yunus’a bembeyaz bir forma hediye etti. Beyaz temizlikti, Trabzonspor gibi.

Avni Aker ziyaret edildi, tesisler gezildi, şehir arşınlandı, Faroz’dan deniz kokusu, Boztepe’den ağaç kokusu ciğerlere doldu. Balık-ekmek dahi ihmal edilmedi. BMN Trabzon temsilciliği olarak elimizden geldiğince Trabzonspor’un bizlere emanetlerini ağırlamaya çalıştık. Ve bir söz aldık.

Şampiyonluk kutlamasını Trabzon’da binlerce Trabzonsporluyla beraber yapacağız. O gün gelecek, Kazım Koyuncu, Hüsnü Civelek, Yusuf Sevgi, Faruk Genç, Bünyamin Kahriman, Şeref Vanlıoğlu buğulu gözlerle izlerken bizleri, Yunuslar, Arifler, Mehmetler, Alaaddinler, Serhatlar “Yaşa, Varol Trabzonspor” diye haykıracak.

Andımızdır…

Gökçe EMİRZEOĞLU

Bir kez daha teşekkürler arkadaşlar.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Bazı şov meraklılarının bu karşılamasından sonra, sizlerin misafir etmesi ve ağırlaması, yolculaması çok iyi oldu. Bize yakışan bu idi.

Yüreğime su serpildi.

Teşekkürler hepinize.

İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün öğleden sonra izin alıp formamı giyip, Uğurtan ile beraber Akçaabat'a gittik, Yunus ve yol arkadaşımızla beraber Akçaabat Trabzon arasını yürümek için. Biz gittiğimizde bazı şov meraklıları Yunus'a arabaya atıp meydandaki eyleme yetiştirmişler. Yunus 950 km yol yürüdü, yürüyüşün en güzel geçeceği mesafeyi arabayla geçirttiler ona.

Akşam 8 gibi buluştuk, fanatik Trabzonsporlu Haktan kardeşimizin berber dükkanında traşını oldu, rahatladı biraz. Avni Aker'de U-20 maçının ikinci yarısını izleyebildiler, sonra da yorgunluk attık biraz daha. Herkese selamları var. Kulübümüz de sağolsun sahip çıktı 2 adalet yürüyücüsüne. İnşallah bu akşam da mesai çıkışı çay ve sohbet etme imkanımız olacak. Müsait olan herkesi bekleriz.
        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• * Yunus sen o mezarlıklara gittin ya, ne denir'ki Allah senden razı olsun güzel insan...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Arkadaşlar tüm taraftarlarımıza sınsuz teşekürler özellikle bordo mavi net bizi yol boyunca hiç yalnız bırakmadı biz birlik olalım ayrışmayalaım o sahip çıkalım takımımıza ve tüm taraftarımıza saygılar sevgiler

Yorum

• Hocam ayağınıza,emeğinize,yüreğinize sağlık.çok mutlu ettin bizleri.

Yorum

• Adamın dibisin kardaş
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Yunus4461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar tüm taraftarlarımıza sınsuz teşekürler özellikle bordo mavi net bizi yol boyunca hiç yalnız bırakmadı biz birlik olalım ayrışmayalaım o sahip çıkalım takımımıza ve tüm taraftarımıza saygılar sevgiler
                  Ayağına ve yüreğine sağlık kardeşim. İstanbul'dan sevgiler,hürmetler!

Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Arkadaşlar yorumları tek tek hepsini yine okudum gözlerim doldu iyiki varsınız hepinizin önünde tek tek saygıyla eğiliyorum yürekleri tertemiz muhteşem renkdaşlarım benim.Biz TRABZONSPORLUYUZ bize dik durmak tertemiz durmak ve en önemlisi birlik olmak düşer hayat bordo maviylen güzel

Yorum

Arkadaşlar yorumları tek tek hepsini yine okudum gözlerim doldu iyiki varsınız hepinizin önünde tek tek saygıyla eğiliyorum yürekleri tertemiz muhteşem renkdaşlarım benim.Biz TRABZONSPORLUYUZ bize dik durmak tertemiz durmak ve en önemlisi birlik olmak düşer hayat bordo maviylen güzel
                      Helal olsun ! Ayaklarına sağlık!

Tarih, seni de mutlaka yazacak !
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Arkadaşlar yorumları tek tek hepsini yine okudum gözlerim doldu iyiki varsınız hepinizin önünde tek tek saygıyla eğiliyorum yürekleri tertemiz muhteşem renkdaşlarım benim.Biz TRABZONSPORLUYUZ bize dik durmak tertemiz durmak ve en önemlisi birlik olmak düşer hayat bordo maviylen güzel
                        Seviyoruz seni Yunus adamsın adam helal olsun
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Asıl biz sana teşekkür ederiz. Tarihe geçtin.

Selamlar.

İlk olarak Yunus4461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Abi ayaklarına sağlık, çok teşekkür ederiz mücadelemize bu şekilde destek olduğun için.

Yorum

• Teşekkür ederiz
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yunus, hazır kilo vermişken yemeklere dikkat et!

Malatya'ya döndün diye içli köftelere saldırma

Vermiş olduğun bu onurlu mücadele karşısında bizde sana teşekkür ediyoruz.

Yüreğine sağlık kardeşim...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X