Bu milliyet tuvalet kağıdı bile olamaz. Midesiz herifler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Malatyalı Yunus Metin Şike İçin Trabzon'a Yürüdü...
Daraltma
X
-
Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://skorer.milliyet.com.tr/-temiz...36/default.htm
Eh, Milliyet bu kadar haber yapması bile beni şaşırttı doğrusu!
Biz zeka özürlüyüz ya,sanki onlar böyle bir şey yokmuş gibi yapınca bizde yok farzedeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam Gökçe Yunus ve arkadaşıyla birlikteydik.
Farozda Sahilde ve en son Boztepede oturduk sohbet ettik.
Otellerine bıraktık. İstirahat vakti.
İyiki tanımışım.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus'un sizlere bol bol selamı var. Köyünde olduğu için int'e giremiyor. Merkeze geldiğinde buraya kendisi Teşekkürlerini yazacak.
iyi ki varsın YUNUS diyorum,ayaklarına yüreğine sağlık.Tüm TRABZON ve TRABZONSPOR'lular adına teşekkürler..TRABZON
Yorum
-
Gel Gör Beni Aşk Neyledi
Ben yürürüm yane yane
Aşk boyadı beni kane
Ne akilem ne divane
Gel gör beni aşk neyledi
Bir gece rüyasında Şenol Güneş’i gördü Yunus. Kalk, durma, düş yollara, şampiyonluk kutlayacağız daha, diyordu.
Sabah uyandığında içi içini yemeye başlamıştı. Bu rüyayı neye, nasıl yormalıydı? Şampiyonluk kutlayacağız demişti Şenol hoca. Durmak yürümekten daha zordu, yürümek umut bağlamaktan…
Malatya nere? Trabzon nere? Ya Trabzonspor? O da, “neden Trabzonspor” sorularına muhatap olan, Trabzonlu olmayan ama baş tacımız olan Trabzonsporlulardandı. Güzergahını çizmişti, Malatya, Sivas, Tokat, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun sırasıyla geçilip en sonunda kutsal topraklara, Trabzon’a varacaktı.
Ve bir sabah eşini ve küçük kızını ardında bırakıp, şifalı bitkiler dükkanına kilidi asıp düştü yollara Yunus Metin. Kutlu yolculuğa çıktı. Sefer bizden, zafer Allah’tan dedi. Şampiyonluk kutlayacaktı, kutlamayı da Trabzon’da yapacaktı. Yol uzun, meşakkatli. Dağları, yolları, şehirleri, bin bir cins insanı aşıp Malatya’dan Trabzon’a varmalıydı. Yunus’un halini arif olan anlardı. Arif de yol arkadaşı olmuştu.
Yunus’un şikeye, haksızlığa, hırsızlığa isyan etmek için yürüdüğünü haber alan Trabzonsporlular seferberlik ilan etti. Ahmet Badur, Kamil Çakmak, Ali Aydın, Şota Abi, TAKA61 Şenol abi, Fatih Alemdar, Aktan hoca, Cüneyt Canlıca, Ünyeli Metin abi, Rıza Çolak, berber Haktan, Beşikdüzülüler, Vakfıkebirliler, Çarşıbaşılılar, Akçaabatlılar Yunus ve Arif’e yoldaş oldular. Görele’de Mehmet Dalman’ın, Çarşıbaşı’nda Kürşat Akyazı’nın kabri şenlendi. Yunus onlara selamlarımızı iletti.
3 Temmuz, haksızlığın, hırsızlığın lanetlendiği bayram günü, Yunus ve Arif Trabzon’a vardılar. Coşkulu bir kalabalık tarafından krallar gibi karşılandılar. Omuzlara alındılar. Trabzonspor kulübü Yunus’a bembeyaz bir forma hediye etti. Beyaz temizlikti, Trabzonspor gibi.
Avni Aker ziyaret edildi, tesisler gezildi, şehir arşınlandı, Faroz’dan deniz kokusu, Boztepe’den ağaç kokusu ciğerlere doldu. Balık-ekmek dahi ihmal edilmedi. BMN Trabzon temsilciliği olarak elimizden geldiğince Trabzonspor’un bizlere emanetlerini ağırlamaya çalıştık. Ve bir söz aldık.
Şampiyonluk kutlamasını Trabzon’da binlerce Trabzonsporluyla beraber yapacağız. O gün gelecek, Kazım Koyuncu, Hüsnü Civelek, Yusuf Sevgi, Faruk Genç, Bünyamin Kahriman, Şeref Vanlıoğlu buğulu gözlerle izlerken bizleri, Yunuslar, Arifler, Mehmetler, Alaaddinler, Serhatlar “Yaşa, Varol Trabzonspor” diye haykıracak.
Andımızdır…
Gökçe EMİRZEOĞLU
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum