Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"9" Numaralı Formayı Bu Yıl Kimseye Vermeyin...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi
    zenite şike teklif edelim yakalatalım vede küme düşsünler bizde fatihi geri alalım tabi bunu yapacak birini bulmak lazım.kolay değil sonunda hapis olabilir
    Tamam olsun ben yaparım.Sultan için 3-5 sene hapis çokmu

Yorum

• Hazırlık maçında paf takıma gol atamamışız. şimdiden yokluğu hissediliyor. ey gidi Başkan 8 milyona sattın şampiyonluk hayallerimizi. bakalım ne olacak sonun.
      sevdim seni bir kere başkasını sevemem
      deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• Fatihin isteği Avrupaya gitmek ti tamam gitti fazla kalmasına gerek var mı yok neticede gitti 8 milyon euro verip alalım geri ne de olsa onlar 7.5 verdiler 5 daha eklicez zararımız olmıcak
        BIRAKIN YAKAMIZI DA ŞAMPİYON OLALIM...

Yorum

• zaten kim alsa 9 numarayı altından kalkamazdı o numarayı her gördüğümde aklıma kaptan gelecek..
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• 9 numara bu sezon kimseye verilmedi zaten
            BIZ KUZEYIN YILDIZI DALGALARIN SESIYIZ
            KARAYEL GIBI ESER TRABZONSPORLUYUZ BIZ

Yorum

• KeŞke Madde Koydursaydik Fortİs TÜrkİye Kupasinda Oynatsaydik
              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak laz_rail_61 tarafından gönderildi
                Fatihin isteği Avrupaya gitmek ti tamam gitti fazla kalmasına gerek var mı yok neticede gitti 8 milyon euro verip alalım geri ne de olsa onlar 7.5 verdiler 5 daha eklicez zararımız olmıcak
                .
                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                .

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet olabilir fatih geri dönene kadar 9 numaralı forma kimseye giydirilmesin....
                  Trabzonun bu hale düşmesinin tek nedeni Lazaroni dir.
                  umut u hale oynatıyo o kadar gol kaçırmasına karşın bi gol atamadı.(nerdeyse)
                  yattara gidiyo ortada ne sağda ne solda kaçacak oyuncu yok
                  Lazaroni istenmediği yerde kalmak için diretiyo
                  Lazaroni düş yakamızdan
                  Kazansanda kazanmasanda grurunu yiterme TRABZON um

Yorum

• Birielrine verilirse zaten yuh olsun!
                    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• ben katılmıyorum bunun yerine acil bir santrafor alınıp 9 numaranın ona verilmesini istiyorum, şu anki kadro da zaten 9 giyecek adam yok.

Fatih de defalarca trabzonsporda oynamak istemediğini belirten bir futbolcudur o yüzden bir vefa borcumuz olduğunu da düşünmüyorum.

Yorum

• 9 numarayı giyecek şerefteki kalıtedeki adam varsa bu takımda buyursun giysin.
                        KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• var var olmaz mı kaleciyle karşı karşıya go kaçırıyo yada çizgiden altı pastan topu avuta vuruyor bizim forvetler sence bu özellikleriyle haketmiyolar mı???
                          inadına TRABZON
                          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• öle bişey olmaz takımda numara kalmaz !! hamıye sotaya da dedıler !!!
                            adam takımı kendı bıraktı gıttı yonetımın de elı kolu balgandı baktı bedavaya gıtcek sattılalar.9 numrayaı ınadına ılk yabancı transfere kalecı de olsa verın anasını satıyım.
                            ne bu yaa gıdenlerın arkasından bız aglıyoz olan bıze oluyor.bız kımsnın umrunda deılız kı ne bu !!!!

Yorum

• fatih gitmedi biz adamı kaçırttık adam haklı mermilerin arasında futbol oynanmazki tv de nezaman görsem fatih gidecem diyordu onunda istediği oldu şimdi arkasından ağlamanın faydası yok 9 numarayı orada oynayacak kimse ona verelim sanki fatih bizi 6 kere şampiyon yaptıda kutsal kişi oldu
                              BANA HER YER TRABZON
                              ALPER DALKIRAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X