Yaşarken efsane olan takım kaptanımız Fatih Tekke'nin anısına bu sezon hatta arkadaşlarımız katılırsa o dönene kadar da 9 numaralı formayı kimse giymesin... Ne dersiniz arkadaşlar böyle bir kampanya başlatalım mı ?
"9" Numaralı Formayı Bu Yıl Kimseye Vermeyin...
Daraltma
X
-
"9" Numaralı Formayı Bu Yıl Kimseye Vermeyin...
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Etiketler: Yok -
Evet olabilir fatih geri dönene kadar 9 numaralı forma kimseye giydirilmesin....Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!! -
aslında azcık ''vefa'' nedir bilen yönetimler,bizim kampanya başlatamamızı beklemeden böyle bir açıklama yapmak zorundadır..
zorundadır fazla oldu trabzonspor camiası için biliyorum.ama içimden öyle geldi işte..
nr.9 O'nun dur,O'nun kalacakYorum
-
Güzel bir düşünce ancak bu takımın mazisinde o kadar büyük futbolcular geldi geçti ki,onlara ayıp olur diye düşünüyorum.
Ama Fatih futbolu bırakana kadar olabilir.ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003Yorum
-
bence çok güzel bi jest olur
hatta giderken yanında götürmesi için bir No9 forma hediye edilebilir.
"Gelirken formanı giy de gel!.." diye..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOFYorum
-
iyi fikir bence de.vefa sadece ist.da bir semt değil...hem otomatikman fenere gitmesini de önlemiş oluruz...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...Yorum
-
Bence 9 numara gercekten verilmemeli kimseye duygusal bakmayı geçtim olaya. Sahada o formanın altında birisi çıkıp oynarda ve iyi bir performans sergileyemezse seyircinin vereceği tepki şimdiden belli olur.Her Asker Kısa Dönem olamaz :)Yorum
-
-
-
ne zaman dı fatih'in asıl sırt numarası 61??İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildiFatih'in asıl sırt numarası 61 idi zaten..
9'u sonradan giydi..
Bence herhangi bir oyuncu giyebilir 9'u..
Hem Fatih için 9'u kimse giymeyecek ise Hami'nin numarasını hiç kimse giymemeliydi..
Ya da Ünal'ın..
trabzonsporda efsane olurken 9 numarayı giymedi mi?Yorum
-
Fatih'in kronolojisine bakıp yazarsak, daha iyi olacak. Geçirdiği sakatlıklara (kırıklar, ameliyatlar) rağmen attığı attırdığı goller ve son olarak kulübümüze kazandırdığı Türkiye'de bir yerli oyuncuya verilen en yüksek ücret. En zor zamanlarda forma aşkıyla sakat sakat oynaması.
Bir oyuncunun daha ne yapması gerekiyor ?Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum