ademi gayse maçında izledim çok güzel oynadı.sanki bizim yöneticilere mesaj verir gibi oynadı.gelecekte çok faydalancaktık ondan....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)
Daraltma
X
-
Lige maalesef çok kötü bir başlangıç yaptık. Yanlış bilmiyorsam, ligde şu ana kadar oynadığımız üçüncü ilk maç mağlubiyeti. Gol yemek kötü, böylesine bir kadroyla gol atamamak kötü, 3 puan kaybetmek hepsinden kötü. Galatasaray ve Beşiktaş'ın kaybettiği puanlar ise tek tesellimiz.
Elbette ki bu mağlubiyetin bir bahanesi olamaz. Ama çok da ümitsizliğe düşmenin anlamı olmadığını düşünüyorum. Bir kere bazı arkadaşlarımın da dikkatini çektiği üzre, Kayserispor şu anda ligin en hazır ve formda ekibi. Sakın ola ki, onların UEFA kupasında yaptıkları zorlu maçları, bizim yaptığımız kıytırık (buraya daha uygun bir kelime bulamadım, özür dilerim) hazırlık maçlarıyla karşılaştırmayın. Adamlar, gerçekten sonucu önemli maçlar oynadılar ve ister istemez, erken forma girdiler. Biz; fikstürün bize bir azizliği olarak, ilk hafta onlarla karşılaştık. Benim şahsi görüşüm, fikstür meselesindeki şansımızın bu maçın deplasmanda olmasıdır. Yoksa bu maç, Trabzon'da da olsaydı, biz muhtemelen gene kaybedecektik ve sezona bu sefer bir iç saha mağlubiyetiyle başlayacaktık. Tahminen, takımların trendleri doğrultusunda, yedi-sekiz hafta içinde Tarbzonspor'la Kayserispor form durumları açısından zıt durumlara geçeceklerdir. Geçen sezonun son on haftasını Kayserispor açısından hatırlarsanız, ne dediğimi daha iyi anlarsınız.
Ama beni asıl üzen başka noktalar da var:
1-) Yattara Sendromu: Acaba, şu adamı 90 dakika oynatacak bir teknik direktör Trabzon sınırları içine düşecek mi? Ve ben de bunu görecek miyim? En iyisi, iyi bir fiyata satalım şu Yattara'yı da; kendisi de rahat etsin, teknik direktörler de, biz de. Hiç olmazsa, "böyle bir futbolcumuz yok" der susarız. Ama olduğunu bile bile onu kadroda görmemek, insanı çok üzüyor. Nedense şu ana kadar onu oynatan bütün teknik direktörlerimiz (Ziya Doğan, Şenol Güneş, Vahid Halilhodzic, Sebastio Lazaroni) onu "Bir mağlup duruma düşelim de, onu öyle oyuna alayım" havasında oldular. Hey Allah'ım... Başka yerde "tut götür", bizim ilde "seç götür".
2-) Marcelinhio: Bir takımın bir maçtaki en iyi oyuncusu, takımla sadece bir kere antrenmana çıkmış olan ve yaşı da diğerlerine göre hayli yüksek olan oyuncusu ise, o takımın teknik direktörü şapkasını önüne koyup, uzun uzun düşünmeli. Geçen sene bu takım, Anorthosis'e hiç hazırlanmadığından dolayı elenmişti, umarız bu sene tarih tekerrür etmez. Gerçi bu problem üç günde çözülebilecek bir problem değildir ma acilen tedbir gerekir.
3-) Saha paylaşımı: Lazaroni'nin ne yapmak istediğini pek anlamadık ama bu haliyle devam edemeyeceği aşikar.
4-) Cem Papila: Kendisinden umulmayan bir yönetim göstermiş ve en azından skora etki etmemiştir. Bu da, bu maçın güzel tarafıdır.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Birçok kere yazılan tespitleri tekrarlamayacağım (Bkz. Cyzio, 1. madde)
Bu maçta gözüme çarpan en önemli sorun sahaya iyi yayılamamamızdı.Murat Ocak'tan ümitliydik ama bu adam kesinlikle nerede duracağını bilmiyor. Top ayağına geldiğinde ofansa olumlu katkılar yapabilecek gibi duruyor ama defansif anlamda çok sakat. Ters kademenin ne demek olduğunu, rakip ters kanattan hücum ediyorken nerede durması gerektiğini sanırım birisinden öğrenmesi gerekecek..
2. sorun gökdeniz'in bu takımdan kesilememesi.. Hadi ilk 11'de başlatıyolar,oyundan çıkarılmayışı.. Bu adam nasıl 90 dk sahada kaldı, hem de Yattara'nın yedek başladığı bir maçta oldu bu olay, enteresan.. Maçın ilk yarısında Kayseri gol atıp geriye çekilmeden önce dafnslarında ciddi açıklar vardı. Yattara o anda oyunda olsa Marceli
nho ya da Szymek'in Yattara'ya atacağı uzun toplarla çokça pozisyon yakalayabilirdik..
İyi bir sol kanat alınması, Ersen Martin ve Umut'un forma girmeleri, Gökdeniz'in yedeğe çekilip Yattara'nın daha fazla küstürülmeden ilk 11'e alınması koşuyla bu takımdan oldukça ümitliyim.. Ümitli olmak için çok şey mi istiyorum acaba??
+ Marcelinho ve Szymkowiak'a da tebrikler..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Tamam düzeltip hakkını teslim ettim.İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon Poetricus abi,copyright bana aittir
Yorum
-
hadi be başkan göster seçimdeki gücünü
ARKADAŞLAR BEN ONU BEŞİ BİLMEM BU TAKIMA ACİLEN TECRÜBELİ BİR KALECİ LAZIM.KİMSE BANA JEFFERSON GENÇ GELECEK VADEDİYOR....O GOLÜ HER KALECİ YER DEMESİN...BU İŞ JEFFLE OLMAZ...KABUL ETMELİYİMKİ RAGIBIN O ŞUTUNU BENİM DİYEN KALECİ ÇIKARTAMAYABİLİR AMA BE JEFF KADEŞİM EN AZINDAN Bİ HAMLE GÖSTER YA......RAHMETLİ KEMAL SUNALIN DA DEDİĞİ GİBİ HAMLE ET YA KAFİR:::::::::::
))))))ayrıca bu iş ersen martinle falan olacak iş de değil başkanın acilen marcelinhonun yanına denilson yada ricardinho ikilisinden birini alması ve formu düşen kendi sahada aklı başka yerde olan szmeki gönderip kaliteli bir yabancı golcü alması lazım ki yoksa her yenilgiden sonra başkandan fatihin hesabı sorulur....
Yorum
-
kutoz
- Teknik Direktörümüzün, nasıl bir taktik anlayışıyla sahaya çıktığını anlayamadım.
- Teknik Direktörümüzün, sahaya sürdüğü 11 külliyen hatalıydı.
- Çağdaş'ın ıslanmayan formasına fena halde taktım. Belli ki, Murat Ocak Çağdaşın önüne geçmekten, sol beki fazlasıyla unutur olmuştu. İkinci yarının ortalarında sol beki hatırladı da, oradan ileriye doğru çıkmaya başladı.
- Ufukhan, neden bu kadar formsuzsun? Tamam, işte Turgay'dan sonra bir sağ bek yakaladık demiştim ama bu maçla beni fazlasıyla yanılttın. Umarım bir maçlıktır bu durum.
Marcelinho, Szmeyk, son 20 dk.sı ile Murat Ocak ve oyuna girdikten sonra attığı deparlarla, oynama azmiyle bana umut veren Umut'a da teşekkürler. Diğerlerine ise tavsiyem, bir araya gelip elele tutuşsunlar ve efsane takımın ruhunu çağırsınlar. Çünkü, ruhlarını yitirmişler...
Yorum
-
Simdi yine cogu arkadaslar bana kizacak ama
Lazaroni Türkiye Ligi icin bir Teknik Direktör degil....
bunu Fenerbahcede gördük....
Bu adam hic hazirlanmamis.
Hic bir video kaseti izlememis Kayserisporun
Insallah oynamak istedigi Sistemi .. bizim cocuklar cabuk cözer yoksa
bu sezonda tek Teknik Direktörle bitiremiyecegiz.
Yorum
-
sezona kötü başladık felaket tellalığı gibi gelmesin ama bu hoca ile bu iş olmaz nedenmi?üç gün önce takıma katılmış iki topçuyu direkt oynatıyosan maçta sen bu işi bilmiyorsun hoca.maçı neden kaybettik biliyomusunuz marche oynadığı için ii niyeti ile çok koştu çok didindi ama bu koşmaları hatlar arası bağları kopardı 1,5 aydır kampta uygulanan taktiği hazırlık maçlarında oturtulan sistemi bir yıldızla kopardı attı hoca.fakat ben hala ümitliyim yalnız hocanın gözünü açması gerek..önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
Szymeki gönderip yerine kimi oynatacağını çok merak ettim.Kayseride ayakta kalan 2-3 oyuncudanbiriydi.Burada tek yaptığınız bazı futbolcuları yıpratmak...Neyse şimdi kullanıcı adıma ve avatarıma bakıp objektif olmadığımı düşüneceksin sen de...Zor dostum zor...İlk olarak ozayarda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...ve formu düşen kendi sahada aklı başka yerde olan szmeki gönderip kaliteli bir yabancı golcü alması lazım ki yoksa her yenilgiden sonra başkandan fatihin hesabı sorulur...."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
SEVGİLİ RENKDAŞIM AVATAR ÖNEMLİ DEĞİL İYİ BİR SZMKOVİAKI TABİKİ BENDE İSTERİM ALLAH AŞKINA SÖYLERMİSİN İLK GELDİĞİ GİBİ ŞAHANE OYNAYAN SZMEK İLE ŞİMDİKİ SZMEKİ KIYASLARMISIN...BENCE ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR......SAYGILARIMLAİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSzymeki gönderip yerine kimi oynatacağını çok merak ettim.Kayseride ayakta kalan 2-3 oyuncudanbiriydi.Burada tek yaptığınız bazı futbolcuları yıpratmak...Neyse şimdi kullanıcı adıma ve avatarıma bakıp objektif olmadığımı düşüneceksin sen de...Zor dostum zor...
Yorum
-
Kıyaslıyorum zaten.Bir kere ilk geldiğinde oynatıldığı yerle şu anda oynatıldığı yer çok farklı...sistem farklı,hoca farklı...Neyse sen Kayseri maçını bi daha izle o zaman bi daha düşün kimler gönderilsin yerine kimler alınsın diye...İlk olarak ozayarda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSEVGİLİ RENKDAŞIM AVATAR ÖNEMLİ DEĞİL İYİ BİR SZMKOVİAKI TABİKİ BENDE İSTERİM ALLAH AŞKINA SÖYLERMİSİN İLK GELDİĞİ GİBİ ŞAHANE OYNAYAN SZMEK İLE ŞİMDİKİ SZMEKİ KIYASLARMISIN...BENCE ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR......SAYGILARIMLA"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Her iste hayir vardir.. Yillarca sezonun ilk macini kazandik da ne oldu ? Belki bu yil takim ilk maci kaybetmenin de hirsiyla daha cok calisip daha iyiye gider.. 95-96 sezonunda da ilk macta ya da ikinci macta tam emin degilim puan kaybetmistik, sonrasinda ust uste kazanmistik maclar..
Ama bu Yattara neden oynatilmaz hala anlamis degilim .. Adam kac yildir Trabzon'da hic surekli oynadigi zaman nasil oynar goremedik.. Belki adam surekli oynasa oynadikca acilacak ve su anda oynadigindan da iyi oynayacak.. Ama adam surekli yenik durumlara dusunce oynamaktan belki geri gidiyor.. Cok sey mi istiyoruz ya, Trabzonda cok yildiz yok.. Uc tane yildiz var iste, Gokdeniz, Yattara ve Marcelinyo.. Bu adamlar oy-na-ya-cak.. Bunu niye bu kadar teknik direktor anlamaz ben anlamiyorum..
Forvette Umut varken Cem nerden cikti ? Tamam calisan adamin formayi alabilecegini gostermek adina aslinda guzel cok kizamiyorum ama bunun icinde Umut gibi adam harcanmaz ki.. Yeni transfer etmisin adami, oynatacan surekli ki kazanasin..
Sol kanata gelince.. Maci izleyemedim malesef ama anladigim kadariyla Musa oynamis sol kanatta.. Yahu aylarca sol kanat diye yirtindik buralarda. Al iste sol acik Musa .. Bravo yonetime baska birsey demiyorum.. Sol acik Musa ile sampiyon oluruz artik...
Ama ilk mactir, biraz beklemek de fayda var.. Benherseye ragmen umitli olmak istiyorum, takimin potansiyeli var.. Ben inaniyorum..İnadına Trabzonspor !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum