İlk olarak mercanli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)
Daraltma
X
-
Bu soruya cevap verirsek sevineceğin için cevap veriyorum takımın başarı için ronaldinyo ya değil bir sol kanada ihtiyaç var eldeki kadro harbiden süper bi de oynatabilecek hocaya ihtiyaç var rakibe basabilirsek üç - beş golden aşağı kimseye atmayız kayseri maçına bakıpta karamsar olmayın adamlar bizden daha hazırdı ama bizim kadromuz süper şu eziklerin kadrosuna bi bakın bide bizimkine farkı anlarız...BIRAKIN YAKAMIZI DA ŞAMPİYON OLALIM...
-
Endişe edilecek bir durum yok yenilginin bu kadar tepki çekmesinin en önemli nedeni yenildimiz takımın tahtımızda gözü olan KAYSERİSPOR oluşu,takıma yıldız alana kadar ERTUĞRUL SAĞLAM gibi bi hoca alabilseydik bu senaryoyu yaşamazdık belki.Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
arkadaşlar mut bulut uzaktan sert şutlar atabiliyor gördüğüm kadarı ile. bi gün isabet ettirmeye başlayınca bu konudaki büyük bi eksikliğimiz giderilecek....İlk olarak yigiT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoskoca bir 45 dakika kaleye 1 şut çekilince(oda kaleyi tutmadı zaten)insan ister istemez karamsarlığa düşüyo...Hele o bahsettiğimiz takım TRABZONSPORUMUZ olunca...
marcelinyo form tutunca defans bloğunun asıl adamalrı iyileşip takıma dönünce takım oyun stiline alışınca her şey daha güzel olacaktır...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
ben bu mazereti kabul etmiyorum. bizde bir sürü maç oynadık. ve adam gibi oynasayduık bu takımı rahat yenerdik.. düşünsenize yattara ilk 11 de ve gününde olsa forvewttede biraz üretken olabilsek bu takımı rahat yenerdik....İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligin en hazır takımıyla oynadık ilk maçta 2-3 idmanla maça çıkanlar oldu.3 veya 4. haftadan sonra gerçek takımı izleriz.
bizde olmayıp onlarda olan tek şey hırstı onlar hırslı ve istekli oynadılar o kadar.. yoksa kadrolar areasında dağlar kadar fark var...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
evet dünkü oyuna bakılırsa kayseri bizden daha hazırlıklıydı ve hak eden taraftı. hatta kaçırdıkları birçok net pozisyonda var dı. kesin gol olabilecek bi çokda pozisyon kaçırdılar. buda onların beceriksizliği bizim şansımız diyelim. yani 2 3 açık veripde 1 0 yenik ayrılmadık sadece. ciddi şekilde savunmada açıklarda verdik. Kayseriyi tebrik etmekten başka yapacak bişe yok.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
maç 3-4- 5 te olabilirdi.takımda uyumsuzluk olduğu belli çağdaşın yerine akyelin defansın ortasına girmesi ayrıca celaleddin sola yattaranında sağa girmesiyle çok olumlu şeylerin olabileceğini düşünüyorummm.............::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
arkadaşalr (benim fikrim) olayları kopuk düşünmemek lazım. golü yiyene kadar defans sırıtmıyordu ve takım kayseriden üstün futbol oynuyordu. sezon başı hazır bir takıma karşı oynuyorsunuz ve sıcak hava, verdiğimiz açıklar beni çok fazla endişelendirmiyor açıkcası. eğer bu takım kondisyonunu artırır, uyum sorununuda giderirse ben kayseri karşısında bidaha izlemek isterim. defanstada bu anlamda sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. orta sahada geniş alan bırakmaya başladıktan sonra defans pozisyon verdi ve 60. dakikadan sonra oyuncular resmen tükendi. tabi bunlar benim görüşüm yanılıyor olabilirim. bana göre 3-4 hafta sonra yemede yanında yat tadında bir takım izleyeceğiz inşallahBIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
Aynı maçımı izledik, ne 3-4-5 'i yavaş ...İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç 3-4- 5 te olabilirdi.takımda uyumsuzluk olduğu belli çağdaşın yerine akyelin defansın ortasına girmesi ayrıca celaleddin sola yattaranında sağa girmesiyle çok olumlu şeylerin olabileceğini düşünüyorummm.....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
sen hangi maçı izledin bilmiyorum da ben kayserinin 4 tane net pozisyonunu hatırlıyorum.....İlk olarak temmuz12 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı maçımı izledik, ne 3-4-5 'i yavaş ............::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Ben o kadar net pozisyonlar hatırlamıyorum. 1-2 tane sağdan boş dalışları vardı ama onlarda da kaleyi tutturamadılar.(Gerç Allahtan tutmadı tutsa bizim kova onları alırdı içeri ama o ayrı bir konu) benzer pozisyonlar bizimde vardı. ama Kayseri bundan sonra ömrü hayatında TS'a 4-5 atacak takım kuramaz...
Daha öncede yazdığım gibi bu ilk maç. Olur böyle kazalar, hemen karamsar olmayalım. Cem'le başlanması, Yattara ve Cele'nun yedekte olması konusunda mutlaka hocanında düşündükleri vardır. Şuan kötü bir takım değiliz, bir de takviyeler geldikten sonra (en önemlisi bu tabi) kafaya oynarız.
Takımın bende 5 hafta daha kredisi var. (5 kontör
) ondan sonrasına hep beraber bakacağız...
.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
Arkadaşlar 2.yarı kaleye şutumuz yok!!!Son dakikada Umut denedi.Beyler orta saha yok takımda Ademi vermek yanlıştı musa nın neyapmaya çalıştığı belli değil.Takımda dirilik yok hernedendir bilemem ama yıllardır bu böyle.Kimi alırsak alalım adama bakıyorsun geldiği takımdaki oyununun yarısını oynamıyor bizde.Bizim formalar okunmuşmu nedir anlayamadım!!!İlerisini bilemem ama şuan takım tatmin edici değil.Fatihi çok ama çok ararız!!!!....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum