bu genel durumla alakalı zarar görmüş diğer ülkelerin taraftar sitelerine mail yollamıyor muyuz?
onların desteğide olacaktır..
kimdir? fener..
nedir? kollayan gücün ardındaki sebep merak edip onlarda tepki verir belki
Bence yapmayarak cok büyük bir hata yaptik ve yapmaya devam ediyoruz
Belki Ender bey bu işe de öncü olur, hem insanlar üzerindeki ağırlığıyla hem de dili daha etkin kullanabildiği için belki de senin benim yapacağımız etkiden daha fazlasını yapabilir. Kendisine buradan mesajımızı iletmiş olalım bu bahaneyle.
4 Farklı adresten gönderilmiştir.
Akşama 4 daha gönderilecek...
NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...TRABZONSPOR -gameshidze 2010-2011 ŞAMPİYONUTRABZONSPOR
Bu başlık açıldığından beri maillere dur durak vermiyorum, her fırsatımı değerlendiriyorum. Gizlilik açısından çok fazla şey açıklamak istemiyorsunuz, onu da anlıyorum ve hak veriyorum. Yalnız lütfen sadece şunu söyleyin, kaynak sağlam mı, duyumlar ciddi anlamda lehimize mi? Kişi, detay vs belirtmenize gerek yok, sadece bu iki soruma evet hayır diye cevap verin yeter. Neredeyse 2 yıl oldu, işyerimdeki bazı fenerlilerle bile arama mesafe koydum, iki yıllık beklentimiz mutlu sonla bitecek mi?
Bu başlık açıldığından beri maillere dur durak vermiyorum, her fırsatımı değerlendiriyorum. Gizlilik açısından çok fazla şey açıklamak istemiyorsunuz, onu da anlıyorum ve hak veriyorum. Yalnız lütfen sadece şunu söyleyin, kaynak sağlam mı, duyumlar ciddi anlamda lehimize mi? Kişi, detay vs belirtmenize gerek yok, sadece bu iki soruma evet hayır diye cevap verin yeter. Neredeyse 2 yıl oldu, işyerimdeki bazı fenerlilerle bile arama mesafe koydum, iki yıllık beklentimiz mutlu sonla bitecek mi?
Yorum