Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA, FIFA, CAS Üçgeninde Önemli Gelişmeler Olacak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7 adet mail ve 12 adet faks gönderilmiştir )))

Hayde, durmak yok ))
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• aynen devam.....
      Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Gönderildi...
        Hamiş

Yorum

• Sabah 15 mail 5 fax gonderilfi.Ogleden sonra tekrar aksam tekrar gonderilecek

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sabah 15 mail 5 fax gonderilfi.Ogleden sonra tekrar aksam tekrar gonderilecek
            Muhteşem.
            "Trabzonspor bir çember gibi,
            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• mail göndermeye devam
              ancak bell ki yargıtayda birşeyler dönüyor
              ve yapılan üçkağıt ortaya çıkmadan tepki verilmeli
              büyük bir yürüyüş filan hemde ankara da
              yoksa yine geç aklamış oluruz ,adalet yerini bulmazsa bu taraftarın neler yapabileceğine dair bir şimşek çakmalayız

Yorum

• 2 farklı hesaptan gerçek , değişik isimlerle sınırı dolana kadar yollandı.

Yorum

• Mail gönderim işi devam ediyor

Yorum

• Bence bi mail kampanyası da Şamil Tayyar'a düzenleyelim bildiklerini açıklasın,bu şekilde yargıtayı ve yargıtayı etkilemeye çalışanları korkutur.

Şamil Tayyar dik bir adamdır,korkaklık etmez kendi partisini de karşısına alır.

Meclisten başka da bize destek olabilecek adam bulamayız (aslında var ama Bdp'lileri takan yok)

Yorum

• Az önce telefonla destek verdim, ordaki başlıkta da yazdım, arayacak arkadaşlar için örnek teşkil eder mi bilmiyorum ama isteyen bakabilir.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Konuy önem verilsinnn

gönderiyorum
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• bugünde mailimizi attık 10 tane akşama bir 10 tane daha geliyor

Yorum

• bu fax ı kendi iş yerime gönderdim gitmedi ? calıştıgına eminmiyiz. ekranda gönderildi yazmıştı.

Yorum

• Bir mail kampanyası da Türkiye'dekiler için düzenlesek ya? Yargıtay olur, başbakanlık, spor bakanlığı ve tff olur. ek olarak da şikecilerin mail adreslerini ekleriz?

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir mail kampanyası da Türkiye'dekiler için düzenlesek ya? Yargıtay olur, başbakanlık, spor bakanlığı ve tff olur. ek olarak da şikecilerin mail adreslerini ekleriz?
                                Bence yapmayarak cok büyük bir hata yaptik ve yapmaya devam ediyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X