Forum yöneticisi arkadaşlarım,kardeşlerim,ağabeylerim.Bakın 2 yıldır bu süreç bizi çok üzdü..İnanın sizin düşüncelerinizde samimi olduğunuza yürekten inanıyorum,Ama ne olur bizi ümitlendirmeyin..33 yaşındayım ve ölmeden bir şampiyonluk görmek rabbimden istediğim şeyler arasında..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA, FIFA, CAS Üçgeninde Önemli Gelişmeler Olacak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
PTT üzerinden iadeli taahhütlü posta gönderileri o kadar bile tutmaz arkadaşlar. En fazla 15-20TL arası tutar. Devamlı Belçika, Fransa, İngiltere'ye gönderdiğimiz için biliyorum... Belki 2 günde değil ama 1 hafta içinde postanız yerine ulaşır...İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmkanı olan arkadaşlarımız bunun bir çıktısını alarak DHL, UPs ya da herhangi bir şekilde 5-10 gün içinde UEFA'da olabilecek şekilde kurye/kargo ile gönderirler ise daha da etkili olacaktır.
50-60 TL civarı tutacaktır.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
helal olsun kardeşİlk olarak MUME81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor lu değilim ama Trabzonspor un hakketiği şampiyonluk için 4 tane yolladım.İnşAllah davanızda mutlu sonuca ulaşırsınız.Allah yardımcınız olsun.
Yorum
-
Postacıya yollar göründü...
E-maillerden sonra bir de postacıya iş çıkarıyoruz...
))
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Aynen ağabey..Eline sağlık..ben yarın deneyip yollayacağım..İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePTT üzerinden iadeli taahhütlü posta gönderileri o kadar bile tutmaz arkadaşlar. En fazla 15-20TL arası tutar. Devamlı Belçika, Fransa, İngiltere'ye gönderdiğimiz için biliyorum... Belki 2 günde değil ama 1 hafta içinde postanız yerine ulaşır...
Yorum
-
allah razı olsun. önemli olan böyle günde yanımızda olmanız. 2-1 yenildik ama kayseri delikanlı takımmış.İlk olarak horanta.ks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseriden gerekli desteği sağlamak için geldim haklı davanızda yanınızdayız
Yorum
-
hazirlandi ve gönderilcek.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'YA KARGO/KURYE İLE YAZIYI GÖNDERMEK İSTEYENLER İÇİN ADRES:
UEFA
Route de Genève 46 Case postale CH-1260 Nyon 2 Switzerland
Tel: +41 (0) 848 00 2727
Fax: +41 (0) 848 01 2727
Kayserisporlu arkadaslara selamlar. Böyle insanlarda varmis türkiyede.En son sanatik tarafından düzenlendi; 07.05.2013, 00:05."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum