Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA, FIFA, CAS Üçgeninde Önemli Gelişmeler Olacak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forum yöneticisi arkadaşlarım,kardeşlerim,ağabeylerim.Bakın 2 yıldır bu süreç bizi çok üzdü..İnanın sizin düşüncelerinizde samimi olduğunuza yürekten inanıyorum,Ama ne olur bizi ümitlendirmeyin..33 yaşındayım ve ölmeden bir şampiyonluk görmek rabbimden istediğim şeyler arasında..

Yorum

• Bir gün o gün gelecek ve o zaman görecekler kutlama nasıl yapılırmış.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İmkanı olan arkadaşlarımız bunun bir çıktısını alarak DHL, UPs ya da herhangi bir şekilde 5-10 gün içinde UEFA'da olabilecek şekilde kurye/kargo ile gönderirler ise daha da etkili olacaktır.

50-60 TL civarı tutacaktır.
        PTT üzerinden iadeli taahhütlü posta gönderileri o kadar bile tutmaz arkadaşlar. En fazla 15-20TL arası tutar. Devamlı Belçika, Fransa, İngiltere'ye gönderdiğimiz için biliyorum... Belki 2 günde değil ama 1 hafta içinde postanız yerine ulaşır...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Mail gerekli adreslere gönderildi..

Bakalım o pek adaletli uefa dikkate alacakmı gelen rüşvetlerden başını çeviripte itibar ederse..
          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak MUME81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor lu değilim ama Trabzonspor un hakketiği şampiyonluk için 4 tane yolladım.İnşAllah davanızda mutlu sonuca ulaşırsınız.Allah yardımcınız olsun.
            helal olsun kardeş

Yorum

• Postacıya yollar göründü...
              E-maillerden sonra bir de postacıya iş çıkarıyoruz... ))
              "Trabzonspor bir çember gibi,
              her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
              - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• arkadaslar benim yakınım dhl çalısanı..çok uyguna yollayabilirim..ama bende öğrenciyim gücüm binlercesine yetmez..bir ortak hesapta site yöneticilerimiz isteyenler adına hazırlarsa ben indirimle yollayabilirim

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  PTT üzerinden iadeli taahhütlü posta gönderileri o kadar bile tutmaz arkadaşlar. En fazla 15-20TL arası tutar. Devamlı Belçika, Fransa, İngiltere'ye gönderdiğimiz için biliyorum... Belki 2 günde değil ama 1 hafta içinde postanız yerine ulaşır...
                  Aynen ağabey..Eline sağlık..ben yarın deneyip yollayacağım..

Yorum

• İlk olarak horanta.ks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kayseriden gerekli desteği sağlamak için geldim haklı davanızda yanınızdayız
                    allah razı olsun. önemli olan böyle günde yanımızda olmanız. 2-1 yenildik ama kayseri delikanlı takımmış.

Yorum

• dhl de zurihe mektup 50 euro çalısanlar 10 euro ben 5 tane yolluyorum arkadaşlar orda bes arkadasım var..içlerinde fb lilerde var ne yaptıklarını bilemeyecekler

Yorum

• Forum yöneticileri Trabzonspor aşkına bordo mavi renkler aşkına özelden bi mesaj falan atar mısınız? Harbiden uyuyamıyorum bakın. İşe falan gidemeyeceğim valla

Yorum

• Galatasaray'li iki tane kiz arkada$ima da söyledim...onlarda yollayacaklar (:
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA'YA KARGO/KURYE İLE YAZIYI GÖNDERMEK İSTEYENLER İÇİN ADRES:

UEFA

Route de Genève 46 Case postale CH-1260 Nyon 2 Switzerland

Tel: +41 (0) 848 00 2727
                            Fax: +41 (0) 848 01 2727
                            hazirlandi ve gönderilcek.

Kayserisporlu arkadaslara selamlar. Böyle insanlarda varmis türkiyede.
                            En son sanatik tarafından düzenlendi; 07.05.2013, 00:05.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk görev tamamlanmıştır.
                              FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• Ogey

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X