TB2L Play - Off 2. Maçı | Trabzonspor Basketbol 87 - 71 Torku Selçuk |YARI FİNALDEYİZ
Daraltma
X
-
-
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
Yorum
-
En az galibiyet kadar bir olay da maçı harika anlatan Mehmet 'ti. Tebrik ederim güzel kardeşim. Sesine, yüreğine sağlık.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Yerli oyuncularımızın playofflarda sahneye çıkması, skora katkı yapması en önemli değişiklik olarak göze çarpıyor
El amin yine üstüne düşen görevi yapmış. Adeta Franchise bir performans ortaya koyuyor.
Yarı finalde kim gelirse gelsin tercihim Daçka da olsa eleyeceğimizi düşünüyorum.Yorum
-
bundan bir yıl kadar önce bi yemekte 2. ligde düdük çalan bir basketbol hakemi ile konuşmuştum.. sizin en büyük sorununuz halil üner dedi.. kendisi basketbol camiasında hiç sevilmez ve çok kavgacıdır, sürekli manipülatif işler yapıp camiasını inandırmaya çalışır demişti, emin ol halil üner olmasa trabzon düşmezdi dedi.. şimdi bazı şeyleri daha iyi anlıyorum..Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
-
Atmosfer mükemmeldi, takım mükemmeldi, her şey süperdi.
Maçtan sonra eski Koç Halil hoca ile biraz sohbet etme fırsatımız oldu, duyduklarım karşısında utandım.
Bizim yönetime hiç yakışmadı, özellikle başkan Mehmet Yiğit Alp
El Amin ve Kevin Pinkney çok kaliteli basketbolcular, ilk defa atletik bir pivotumuz var diyebiliyoruz.
Yerli oyunculardan Yunus ve Önder çok iyiydi.
Erdem'e süre verilmemesi beni şaşırttı, Koç Hasan Özmeriç'i anlamakta güçlük çekiyorum !En son Sacit tarafından düzenlendi; 09.05.2013, 12:33.Yorum
-
-
-
Bombayı bıraktın gittin Sacit, Halil hocanın dediklerine fazla ciddiye alma bence.Atmosfer mükemmeldi, takım mükemmeldi, her şey süperdi.
Maçtan sonra eski Koç Halil hoca ile biraz sohbet etme fırsatımız oldu, duyduklarım karşısında utandım.
Bizim yönetime hiç yakışmadı, özellikle başkan Mehmet Yiğit Alp
El Amin ve Kevin Pinkney çok kaliteli basketbolcular, ilk defa atletik bir pivotumuz var diyebiliyoruz.
Yerli oyunculardan Yunus ve Önder çok iyiydi.
Erdem'e süre verilmemesi beni şaşırttı, Koç Hasan Özmeriç'i anlamakta güçlük çekiyorum !
Bu arada maçın skorunu ve yarı finale çıktığımız başlıkta belirtilirse çok iyi olur.
Bu arada maçın skoru 87-71
İlginç bir anektod BBL'ye çıktığımız ilk sezonda da Trabzonspor Türkiye kupasında Fenerbahçe ile karşılaşmıştı.İnşallah çifte şampiyonluk kazanırız yine.En son Murat' tarafından düzenlendi; 09.05.2013, 12:42.
Yorum
-
Ciddiye almayacaksak problem yok ama eğer doğruysa ayıp oldu
Maaş konusunda yaşanan problemlerden bahsettiYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum