başarılar çocuklar seriyi bitirelim
TB2L Play - Off 2. Maçı | Trabzonspor Basketbol 87 - 71 Torku Selçuk |YARI FİNALDEYİZ
Daraltma
X
-
TB2L Play - Off 2. Maçı | Trabzonspor Basketbol 87 - 71 Torku Selçuk |YARI FİNALDEYİZ
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Etiketler: Yok -
iş taraftara düşüyor çıktıgımız sene play off maçlarındaki gibi atmosfer yaratırsak turu bitiririz. -
Kendi evimizdeki maçta umarım bu kadar kolay sayıları kaçırmayız. Ve özellikle serbest atışları kaçırmayız. Yarı finale doğru #HaydeTrabzonsporBasketbolNeyleyim BORDO deyince MAVİ demeyen sevgiliyi.Yorum
-
saat çok önemli sivas maçından önce salonda izdiham bile olabilir...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
öyle ya da böyle bu seri o salonda bitmeli takım müthiş savaşıyor bu maçta erdem de oynarsa daha iyi oluruzOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Zor olacak ama ne olursa olsun salon dolmalı ve seriyi bitirmeliyiz.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
-
-
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum