çok güzel bir galibiyet oldu çarşamba günü maçı veren tv varmı kadırgatv neolduysa vermiyor artık yinede vermesini umuyorum bu arada allah aşkına taraftar hiç değilse bu maç salonu doldursun.
TB2L Play - Off 2. Maçı | Trabzonspor Basketbol 87 - 71 Torku Selçuk |YARI FİNALDEYİZ
Daraltma
X
-
-
Kadırga TV deki yorumcular basketbolu bilmiyorlar ki futbolla karıştırıyorlar. Lig maçlarınının tamamını izledim felaket bir anlatım var.yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...Yorum
-
haklsın ama gerekirse sesini kısıp izlerim bu maçı izlemek lazım.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonsporYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Giresun'dan korkmayın. Hayırlısı ne ise o olsun.
Biz Torku'yu eledikten sonra karşımızda Giresun da duramaz, Daçka da.
Yeter ki bu takım hep böyle oynasın.
Yeter ki Pinkney ribaund açığımızı kapatsın, yeter ki yerliler hep böyle katkı yapsın, yeter ki El Amin bile blok vursun, yeter ki hırslı oynayalım!
Havada şampiyonluk kokusu var beyler. Çarşamba günü herkes salonda olsun!
Bu arada turu geçmemiz halinda Trabzon'da oynayacağımız maç KESİNLİKLE Hayri Gür'de oynanmalı.Yorum
-
konyalılar baya iddialı seriyi uzatacaklarına dair bu seriyi burda bitirmeliyiz eğer takım rehavete girmişsse kaybederizçarşamba günü de aynı cumartesi olduğu gibi savaşmalılarOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
ben küçük bir hesap yaptım eğer bizm maç yada yeşil giresun maçı 3.maça kalırsa bizde üstüra çııkarsak ilk maç hafta içi olucak ve ikinci bizim sahamızda ve hafta sonu olucak ve bu maçıda hayrigüre alıp orda muhteşem bir atmosfer yaratırsak taraftarla bile o maçı alırız.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonsporYorum
-
-
Süper oldu bu. Artık 19 Mayıs'ın dolacağına kesinlikle eminim.Comert Kuce@cmrtkuce12 dk
BILGI: Carsamba gunu oynayacagimiz macin saati degisti. Mac saat 16:00 da 19 Mayis Spor salonunda olacak.
süper..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum