Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyat Kafkas Dikkatli Konus Artik

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bütün bu olanlardan sonra hala Zeyyat KAfkas'i savunanlar çikiyo ya sasiriyorum onlarin iyi niyetine veriyorum ama görüdnüz o açiklamadan sonra Trabzon'un basinda düstügü durumu Fener Fatih gelcek diye cebimize para koymus Umut için Umut'u almisiz bu laflar nasil dokunmuyo kaniniza ey dostlar benim burdan Zeyyat Kafkasi elestirmem dokunuyoda bu laflar nasil dokunmuyo hala daha FAtih'e kizipta nere giderse gitsin diyosunuz ya biz anlamatadik dedigimizi ya siz anlamak istemiyosunuz yada Trabzonspor kimligi onu bilmiyosunuz üzülerek söylüyorum .
    DOZER CEMİL

Yorum

İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi

Bu yönetimin basarili olmasi bir mucizedir. Cünkü arkasinda taraftar destegi olmasina ragmen, yikici davranan taraftarimizin sayisida az degildir. Yikmak yapmaktan kolaydir.

Yikiciligin sebebide siyasi tercihlerden kaynaklanmaktadir. Siyaseten farkli görüslerde olan taraftar bu yönetimi olur olmaz sekillerde yipratmaya devam eder. Çünkü yapilan is iyide olsa kendi taraftari olmadiklari görüs mensuplarinca yapildigi için elestirirler yani tam bi muhalefettirler...En iyisi sen konusma Zeyyat Kafkas , konustugun hersey aleyhinde delil olarak kullanilacaktir.

not: buraya yazdigimiz mesajlar konu açmadigimiz taktirde okunuyor mu, ondanda ciddi süphelerim var.

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
        İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi
        İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Ne kötü ki, bu tartismanin sonu suraya dogru hizla ilerliyor; "Satilirsa satilir, bizi istemeyeni bizde istemeyiz..."

Peki sorun bumu sizce. Taraftarin istegi bu noktada hiç önemli olmayacaksa, birileri istedigi gibi at kosturacaksa, nerede kaldi futbolun görsel yani. Benim Trabzonspor formasi altinda yada Avrupada herhangi bir kulüp formasi altinda, Fatih'i izleme zevkimi kim elimden alabilir. Yada söyle söyleyeyim; "Kim bizi fb. formasi altinda Fatihi izlemeye mecbur etmeye çalisabilir ki..."

Evet, Fatih uzun bir süredir Trabzonspor kulübünün üzerine çikmistir. Fatih'in Trabzonlulugunu ve Trabzonsporlulugunu kimse sorgulayamaz. Ama Fatih'in, beyin olarakda çok yoruldugu gerçegini asla yadsimamak gerek. Bu yüzden bir degiskilge ihtiyaci oldugu asikardir. Ama bu degisiklik, kesinlik yurt içi olmamali. Ve Fatih'in gönderilmesi durumunda yerine yine Fatih gibi yararli bir futbolcu alinmalidir. Aksi takdirde buyönetimin çok fazla uzun ömürlü olacagini düsünmüyorum.

yani ilk sayfadan beri ibretle izliyorum olaylari arkadaslar. ve açikçasi bu gerilimi de anlamis degilim. anlamadigim diger bir nokta ise fatih'i taraftarin putlastirmasi... fatih bize hizmet etmistir. parasini almistir fazlasiyla... hizmet etmedigi oynamadigi zaman da parasini almistir...

ismi kötü olaylarla anilmis taraftar ve yönetim olarak sahip çikmisizdir.. ters konusmustur yanlis konusmustur ama kabul etmisizdir...

ama artik yeter yaa... Beyin olarak yorulmus...gitmesi lazimmis gülerimmm... ne diye yorulmus sultanimzin beyni yaa..biz kaç senedir kanser olmus dolasiyoruz.

ve bütün bunlar içerisinde basin sözcümüz... "Kimse Trabzonspordan büyük degildir." dedi diye suçlaniyorsa kusura bakmayin ama bizde de bir yanlislik var... ve sorarim Ali Kemal Istanbula gittiginde aglayarak gitmisti.. Olmaz (Olmamasi Lazim)ama Olursa ki fatihin aglayacagina kim inanir ben sahsen artik!!!! inanmiyorum.

Geçmis olsun, hani kanser oldun ya o nedenle.

Bardagin dolu tarafini görenler, birazda bos tarafini görsün. Zeyyat Kafkas, "Kimse Trabzonspor'dan büyük degildir" demis. 10 yasindaki çocukta bunu söylüyor. Ayni Zeyyat Kafkas, Kayseri-Kayseri Erciyesspor maçi öncesinde de "Gözümüz üzerinizde olacak, ona göre" demisti. O zaman bu cümleyi kullanirken, Trabzonspor'un büyüklügünü niye göremedi. Kayseri kimki bizim muhatabimiz olacak.

Birakin bu isleri. Adamin arabasini kursunlasinlar ondan sonra çikarsin"niye beyni yoruluyor" dersin. Adamin esi ve çocugu yine ayni evde oturacak.Seninarabana kursunsiksalar evinin önünde, umursamadan günlük hayatina devam edebilirmisin. Aileni düsünmeden, sehir disina gidermisin.

Açik konus dostum. Fatih'in fb.ye transferini istiyorsan, bunu açikça söylede bilelim. Bosu bosuna yazip durmayayim sana.

sevgili Kutoz Kardesim

1- kanser olma deyimini sürekli yasadigimiz travmalar ve hayalkirikliklarini anlatmak için yazdim yanilmiyorsan taraftar olarak yasadigimiz çileleri sen de bizimle paylastin

2- fatih Tekke'ye yapilan silahli saldirinin arkasinda kimler var çözemedik ama heralde gol atmiyo diye kursunlanmadi

3- fatih'in fener'e transferini istemedigimi zaten su sözlerimle belirtmistim sanirim "Olmaz, Olmamasi Lazim"

4- bu konu hakkinda fikir belirtmem muhatapligimi yok edecekse varsin yok etsin tek üzüntüm bir trabzonsporludan bu sözleri duymak olacaktir...

5- trabzonspor camiasi olarak fatih'i bu noktalara tasiyan kimlerdir sorarim ayni zamanda ve hangi psikolojik yorgunluk bu umursamaz tavrin gerekçesi olabilir...

6- Trabzonspor hakkinda futbolcular hakkinda yönetim hakkinda tabii ki farkli düsünecegiz aynen senin Zeyyat kafkas olayinda benden farkli düsündügün gibi

Saygilarimla....

Yorum

Anlamsiz kiyas!
          Ergun Ata
          eata@fanatik.com.tr
          Sözümüz; ?Trabzonspor?un bugünkü durumunu elestirenlerin, Fenerbahçe?ye bakmalarini öneririz.Daha baskanlarinin durumu belli degil, teknik direktörleri bile yok!? diyenlere. Ilk bakista dogru söylüyor gibi gözüküyorsunuz ama yanlis düsünüyorsunuz. Ya kendinizi kandiriyorsunuz ya da bile bile konuyu saptirip dikkatleri farkli yönlere çekmeye çalisiyorsunuz.

13.06.2006
          Evet, dogrudur; Aziz Yildirim?in durumu henüz belli degil, Fenerbahçe baskansiz yani. Daum?dan bosalan teknik direktörlüge henüz atama yapilmamistir, o da dogru, Fenerbahçe teknik direktörsüz de üstelik. Ama dikkatlerinizden kaçirdiginiz bir sey var, Fenerbahçe?de isler tikir tikir yürüyor. Siz profesyonelleri gönderdiniz, onlarin profesyonelleri bosluk dolduruyor. Onlar kombine bilet satisinda önümüzdeki sezon için 30 bine ulasirken, siz daha bu gidisle çok büyük bölümünün elinizde kalma olasiligi yüksek olan kartlarin baski isleriyle ugrasiyorsunuz. Geçen sezonki 8 bin kombine biletli sayisini herhalde rüyalarda göreceksiniz. Onlar transferde en hareketsiz olduklari bu dönemde, geçen sezon lige damgasini vuran Tümer ve Ugur Boral?a imza attirirken, sizin transferlerinizden Çagdas?in durumu kafa karistiriyor, Umut?u almakla övünebiliyorsunuz sadece.
          Dememiz sudur ki; bütün bu nedenlerden ötürü çok büyük iddialarla göreve gelen Albayrak ve arkadaslari simdilik iyi bir performans gösteremiyor. Asil kötü olani da, buna karsin kendilerine toz kondurmak istemeyen birilerinin gazina gelip, basarili olduklarini sanmalari. Bizim bir ön yargimiz yok, eger Nuri Albayrak?in dedigi gibi, ?Daha zamanimiz var, taraftar merak etmesin, söz verdigimiz her seyi yapacagiz, yildiz transferleri de dahil? sözü gerçeklesirse, bu durumda taraftarin sevincini, memnuniyetini yansitmaktan keyif aliriz.
          Bu yönetimin önünde bir de çok önemli Fatih Tekke sorunu var. Bu konuda çeliskili açiklamalar yapiliyor. Bir gün ?Kosullar ne olursa olsun satilamaz? deniyor, ertesi gün fikir degisiyor, ?Hiç kimse vazgeçilmez degildir? noktasina geliniyor. ?Sadece Avrupa?ya veririz? açiklamasi bir gün sonra, ?Trabzonspor?un menfaatleri neyi gerektiriyorsa o yapilir, Fener?e de, Seker?e de verilir!? seklinde düzeltiliyor. Konu baskanlar düzeyinde ele aliniyor, kabak medyanin basina patliyor. Kafalar karisiyor! Acaba Fatih, Aziz Yildirim?in dönüs sölenine meze olarak rezerv mi bekletiliyor
          DOZER CEMİL

Yorum

ergun ata hiçbir zaman bu yönetimi hazmedemedi..çünkü kendisi seçimde tarafti..seçimde tokati yediler simdi bel alti çalisiyorlar..

bu yönetim basarisiz olsun diye de için için dua ediyorlardir..

ugur boral'i alan feneri övüyor, umut'u alan yönetimi ise sadece bunla övünüyorsunuz diye küçümsüyor..ne farki var ugurla umutun..hatta umut daha iyi transfer degil mi..sadece bu bile ergun atanin nasil ard niyetli oldugunu göstermeye yeter..

bu arada zeyyat kafkas'in basin sözcüsü olmasi yanlis bir karar olmus, bu da kesin..
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

yönetim bula bula su duygusuz adami basin sözcüsü yapti. adamda yalan bol atip atip duruyor. insan biseyler söyler ya. futbolcu satmiycaz der veya yildiz futbolcu alacagiz der. taraftara merak etmeyin sabirli olunder. ama yok adam çikip fatihi istersek Fenerede Sekerede veriririz diyo. Tipik bir mal örnegi
              KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi

sevgili Kutoz Kardesim

1- kanser olma deyimini sürekli yasadigimiz travmalar ve hayalkirikliklarini anlatmak için yazdim yanilmiyorsan taraftar olarak yasadigimiz çileleri sen de bizimle paylastin

2- fatih Tekke'ye yapilan silahli saldirinin arkasinda kimler var çözemedik ama heralde gol atmiyo diye kursunlanmadi

3- fatih'in fener'e transferini istemedigimi zaten su sözlerimle belirtmistim sanirim "Olmaz, Olmamasi Lazim"

4- bu konu hakkinda fikir belirtmem muhatapligimi yok edecekse varsin yok etsin tek üzüntüm bir trabzonsporludan bu sözleri duymak olacaktir...

5- trabzonspor camiasi olarak fatih'i bu noktalara tasiyan kimlerdir sorarim ayni zamanda ve hangi psikolojik yorgunluk bu umursamaz tavrin gerekçesi olabilir...

6- Trabzonspor hakkinda futbolcular hakkinda yönetim hakkinda tabii ki farkli düsünecegiz aynen senin Zeyyat kafkas olayinda benden farkli düsündügün gibi

Saygilarimla....

Yorumunu tek tek yorumlayip geçecegim, tartismayla vakit harcamaya niyetim yok.

1. Ben 35 yasindayim. Son 23 yildir bu takimi tutmuyorum. Allahima sükürler olsun, hasta degil saglikli bir taraftarim. Çile çekmek mi? Varsin bütün çileler, Trabzonspor'dan geldigi gibi gelsin. Aslanlar gibi bir nesil geliyor arkadan. 100 bin üye kampanyasiyla üye olmus bu nesil, Trabzonspor'a daha bilinçli yöneticiyi seçeceklerine eminim.

2. Fatih Tekke hangi ise bulasirsa bulassin, hiç kimse ona ders vermek için kursun sikamaz. Ona sikilan kursun Trabzonspor'a sikilmis olur. Fatih Tekke, bu takimin yildiz futbolcusudur. Ona bu taraftar sahip çikmak zorundadir. Çikmayan taraftar varsa da amenna, ama çikanada gölge etmesin.

3. Fatih'in fb.ye transferini istemidgini ""Olmaz, Olmamasi Lazim" kelimelerinle belirttigini söylüyorsun evet ama iki paragraf boyunca verip veristirdigin yine ayni Fatih Tekke olunca, yeniden sorma geregi duydum. Bir insan, bu kadar çok elestirdigi bir futbolcuyu niye takimda görmek ister, onu da bu satirlari okuyan arkadaslarin usuna birakiyorum ben.

4. Bir konuda fikir belirtmen muhatapligi yok etmez. Sana daha önce ve suan yazmak için zaman ayiriyorsam, seni muhatap aldigim içindir. Sen benim görüslerimi alinti yapip bana cevap yazmamis olsaydin, fikirlerini okur geçerdim. Sonuçta insan, elbetteki düsünür ve bunu ifade eder. Bu anlamda da burada bütün dostlara gösterdigim ayni yaklasimla, fikirlerine saygi duyardim. Kisacasi cevap hakki'mi, senin mesajimi alinti yapip, benim fikirlerime kontur cevap yazman nedeniyle kullaniyorum. Mesajimi alinti yapmadan fikirlerini beyan etmis olsaydin, bir kaç satir önce bahsettigim davranisi sergilerdim.

5. Bu fikrine yorum yapamayacagim. Çünkü birsey anlamadim... Ben kimseyi putlastirmam. Hiç kimseyi Trabzonspor'un üzerinde de görmem. Beni Fatih'in transferinde tek ilgilendiren nokta, fb.nin o igrenç ötesi formasini giymesidir.

6. Bu maddeyi lütfen unutma. Bana cevap yazmadan önce, bu yazdiklarini düsünmüs olsaydin, eminim cevap yazmaz, farkli fikirlere sahip oldugumuzu anlardin.

7. Buda benden, lütfen bundan sonra benim fikirlerimi alinti yapip bana gönderme yapma. Çünkü md.6'nin geçerliliginin uzun bir süre devam edecegini düsünüyorum.

Saygilarimla.

Yorum

bu gün türkiye gazetesinde imza atti diyordu sonumuz hayra çiksin ne diyim kimi aldilarda kimi satiyorlar sampiyon olacagiz diyorlar birde[img]smileys/smiley5.gif[/img]

işkenaz

Yorum

Yönetim tarafindan yapilan bütün açiklamalar çeliskili. Bir dedikleri iki cümle sonraki dedikleriyle uyusmuyor. Ortada bir karisiklik var. Sezon baslayana kadar hersey ortaya çikar.
                    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak atemre tarafından gönderildi
                      Bütün bu olanlardan sonra hala Zeyyat KAfkas'i savunanlar çikiyo ya sasiriyorum onlarin iyi niyetine veriyorum ama görüdnüz o açiklamadan sonra Trabzon'un basinda düstügü durumu Fener Fatih gelcek diye cebimize para koymus Umut için Umut'u almisiz bu laflar nasil dokunmuyo kaniniza ey dostlar benim burdan Zeyyat Kafkasi elestirmem dokunuyoda bu laflar nasil dokunmuyo hala daha FAtih'e kizipta nere giderse gitsin diyosunuz ya biz anlamatadik dedigimizi ya siz anlamak istemiyosunuz yada Trabzonspor kimligi onu bilmiyosunuz üzülerek söylüyorum .

Trabzonspor'daki sorun, hatta sizin de altını çeşitli kereler çizdiğiniz üzere sadece Zeyyat Kafkas olayı değil. Kendisi Basın sözcüsü, Basınla İlişkiler sorumlusu olsa da, seslendirdiği kendi cümleleri değil, yönetimin kararları ya da kararsızlıklarıdır.

Dolayısıyla Zeyyat beyin söylemlerini ben de eleştirsem de aslında hedefte sadece o yok. Şunu söylemek istiyorum: Elbetteki bir süredir gündemimizde Fatih ve "sanal" transfer hadisesi var. Ondan önce transfer dedikoduları (alacağımız oyuncular) ve hoca da vardı.

Ben bu süreçlerin hiçbirinin "iyi" yönetilemediğine inanıyorum. "Yönetici" lik bir kuruluşu, bir kitleyi ya da bir kurumu yönetmek işidir. Onun çevresinde dönen olayları da gerek müdahil, gerekse aktör olarak yönetmeli ve olayların gelişimini bağlı olduğu kuruluşun menfaati yönünde yürütmelidir. İşte bizim geçen sezonun ikinci yarısının ortasından, yani Halilodziç'in gidip gitmeyeceğini konuştuğumuz dönemden beri yapamadığımız, eksik yaptığımız da budur. Bu konuda sadece Zeyyat Bey değil, aynı zamanda tek tek diğer idarecilerimiz de çeşitli söylemlerde bulunmuşlar ama birbirleriyle pek tutarlı olamamışlardır. Tek bir yönetimden bu kadar farklı ses çıkınca, elbette kiortalık demeç enflasyonuna uğramıştır. Hatta olmayan demeçler bile ortalıkta gezinmeye başlamış, bundan güç alan bazı yöneticilerimiz de bazı lafları etmiş, sonra da ben öyle bir şey demedim diyebilmiştir.

Eğer bu süreçlerin her biri belirli bir lider tarafından (illa ki başkan olması şart değil) "doğru" ve sükunetli bir şekilde idare edilebilseydi, gerek kulüp içinden gerekse de taraftarlardan bu kadar farklı ses çıkmazdı. Bu kadar farklı ses içinde çok takdir edilmelidir ki, birliği en çok sağlayabilen bordomavi.net olmuştur (gerçi konuyla pek alakası yok ama).

Fatih satılır, satılmaz, hoca iyidir kötüdür, bunlar ayrı konular ve başka başka başlıklarda tartışılıyor. Ama asıl yapılması gereken Trabzonspor Yönetiminin Kulübü ve camiayı yönetmesi / yönlendirmesidir, durumu "idare" etmek değil. Bu kadar farklı seslerin birbiri peşi sıra çıktığı yönetimin sözcüsü de, elbet muğlak konuşmak zorunda kalmaktadır.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Tüm yorumlara olmasada geneline katiliyorum !!

Ama oyuna geliyoruz gibi bir his var içimde ve bunu istanbul medyasi iyi basariyor ve TRABZONSPOR un yönetimini yipratmaya çalisiyorlar biliyolarki bu yönetim birseyler yapabilecek potansiyelde olmsa bile buna yakin

Trabzon yinetimini yipratmaya çalisiyolar UMUT BULUT u aliyolar onu onlar almadi ezikbehce aldi al burdan yak

Trabzon FATIH i satti taraftardan korkuyor

Düne kadar hayalini kuramayacagimiz futbolcularla temastalar alinmasalar bile yönetime kizamam hangi yönetim bu ayarda yildiz kazandirdi ün yapmis bir yildizi aldi ,trabzonda yildiz olanlari demiyorum avrupada piyasasi olan milli takim düzeyinde bir futbolcu kim aldi trabzonspora KIMSEEE peki neden kiziyoruz yönetime Istanbul medyasi bilerek bir dünya isim atiyo ortaya ya dedikleri futbolcularin hepsini nasil alcaksin 4 yabanci kalsa 2 yabanci kontejani var ne olcak taraftara baski yapiliyo bak trabzonspor baskani futbolcu alamadi oyuna gelmeyelim sabredelim 23 sene gitti varsin bir sene daha gitsin yoksa bu kafayla 23 sene daha gidecek ya seneye sampiyon olmasin ama dogru isler yapsin yönetim istikrar olmayan bir yerde birsey olmaz

bana çok katilan olacagini sanmiyorum ama OYUNA gelmeyelim süper star isimlerini manset yapip trabzon yönetimi onlari alacakmis gibi gösterip alinamiyacak futbolculari manset yapip trabzon yönetimini taraftar gözünde küçültmeye çalisiyolar.

Bide Fatih Fatih ya nereye giderse gitsin kardesim amma büyüttünüz biktim gitsede kurtarsak ya gidecekmi kalcakmi die stres yapmassak eger fatihi fener alacak die sampiyon olamayacaksak 5 senedir bizim sampiyon olmamiz lazimHami için ayri üzülüyorum hala o gollerini özlüyorum ama gitti Fatih die bir yildiz Gelmedimi Fatihde gitsin Belki yeni yildizimiz onun gitmesini bekliyo çikacak bir yerden trabzonun ne zaman bu tür futbolcusu olmadiki fatih gidince kiyamet kopmas

trabzon aski olan fb formasi giymes fatih giyerrsee Fatih Sultan Tekkeyi sadece trabzondakibasarilarindan dolayi kutlarim sonra seytan göstersin yüzünüBende Deliriyorum biri çiksin FATIH TR de takima gidemez fatih giderse ben giderim dicek bir yönetimden adam çiksa inanin fatih gitse bilekimse o yöneticiye kizmaz çünkü herkes bilir yönetimin deil fatihin ezikbahceye gittini söyleyecek çok sey var simdilik bu kadar

istanbulun ... medyasinin oyununa gelmeyelim Ogün Abdullah gitti ne oldu ne degistii oyuncular taraftar gidici kalici olan TRABZONSPORUMUZ HERSEY KARADENIZ KAPLANLARI IÇIN

Yorum

• Fatih konusunda taraftar olarak fazla bir sey istemiyoruz. Istedigimiz su ki birileri çiksin ve açik, net, anlasilir biçimde desin ki "Fatih'i Fener'e satmiyoruz."

Çok sey mi yahu bu?

Fatih'i Fener'e satan yönetim degerini tamamen yitirecektir. Ha Avrupa'ya gidecekse.... Gidebilir ama o zaman müthis bir forvet transferini de yapacak yönetim.

Kendileri bilir.

Zeyyat Kafkas da buna göre konussa iyi eder.
                          "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• İlk olarak m3hm3t tarafından gönderildi

Düne kadar hayalini kuramayacagimiz futbolcularla temastalar alinmasalar bile yönetime kizamam hangi yönetim bu ayarda yildiz kazandirdi ün yapmis bir yildizi aldi ,

Abi yildiz mi aldik benim haberim yok.[img]smileys/smiley5.gif[/img]Temas olaylarini çok duyduk, vaktiyle Cantona'lar dolaniyordu etrafimizda..

Bekleyip görecegiz. Izliyoruz.
                            "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• ayni seyi söylüyoruz iste yildiz almadik .. sanki hep yilzdilari alan bir trabzonspor varmis gibi bu yönetim alamiyor gibi gösterecekler ve taraftarla yönetimi karsi karsiya geitrecekler

dielim bu yönetimden bisey olmas peki gitseler kim gelcek? kimse kaldimi bu yönetime gelmeyen .. birakalim bir sans verelim . suanda transfer edenler arasinda hangi takim kimi aldi murat ocak bilal denizlili keçeli 2 de yabanci alindimi inanin bu yönetim yapabilecegi herseyi yapmis olcak

Hiç kimseyide almasinlar tek eksigimiz ortasahaya oyun kurucusu fatih defansa gelip top almasin artikk

herkesin içi rahat olsun fatih hiç bir yere gitmeyecek gidecekse çoktan gitmistii bu yönetim fatihe fenerin verecegi parayi verecek güçte ama fatihe verince dierlerinede vermek gerekecek çok ince olaylar tabi kimse bunu düsünmüyo sanirim yoksa para sorun deill ..

Yorum

• Simdiye kadar yildizlar yoktu dogru.. Ama ben ne Aktug'dan ne de Sümer'den "Biz yildiz transferi yapacagiz, takima 10 milyon dolarlik yildiz alip hibe edecegim" diye bir söz duymadim. Bunlar ise söyledi. Söylediyseler yapacaklar..

Böyle bir sözleri olmasa kimse kalkip siz yildiz almiyorsunuz diye suçlayamazdi yönetimi.. Ama kendi sözleri ise tutmak zorundalar..

Her neyse konuyu dagitmayalim...

Fatih'in gitmeyecegi belli oldu gibi. Ama yönetimin tek ve gür bir sesle simdiye kadar konuya açiklik getirmis olmasi gerekirdi diye düsünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X