Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyat Kafkas Dikkatli Konus Artik

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Agabey adam yine yalanlandi yahu.Dün açiklama yapti:''Fatih imza atacaktir.''Pesinden Fatih'in açiklamasi geldi ''Kalmayacagim.''

Dediklerinin hep tersi oluyor.Gerçekten sussun yada yönetim basin sözcüsünü degistirsin.Bu adamin abuk açiklamalarini duymak istemiyorum artik.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• bi dedigi bidedigini tutmuyo ki
      y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• bu adam son seçimlerde cem uzanin partisinden trabzon milletvekili adayiydi.cem uzanla diyalogu oldugu her yerde belli oluyo.[img]smileys/smiley36.gif[/img]salliyo
        OFLUYUZ DIREKT ALLAHA BAGLIYIZ

Yorum

• ozaman dediklerinin tersine hazirlikli olalim biz [img]smileys/smiley1.gif[/img]
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bence artik basligi Fatih Tekke bi sus diye degistirmek lazim.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• o da dogru...

ikiside sussun ... haciosmanoglu konussun!
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bu Adam Yönetimde oldugu müdetce Trabzonsporumuza birsey olmaz:

?Böyle düsünmek zorundalar?
                Adi sik sik transferde, yönetim içinde yasandigi iddia edilen krizlerde anilsa da gelismeler hakkinda hiçbir yorumda bulunmayan 2. baskan Ibrahim Haciosmanoglu, suskunlugunu FANATIK?e bozdu, gündemdeki konular hakkinda çok net konustu. Öncelikle baskanin yaptigi ve camianin önemli bir kesimi tarafindan tepki gören, ?Fener?in Fatih?e yaptigi teklif bizi gururlandirdi? sözlerini sordugumuz Haciosmanoglu, kendisinin ayni fikri tasimadigini söyledi.

?Ekonomik gözle bakilabilir?
                Karadeniz ekibinin 2. baskani, ?Kaptanimizi R.Madrid, Milan, Barcelona veya M.United istese tamam ama onun disindaki tüm teklifler siradandir, ekonomik gözle bakilabilir. Trabzonspor?u yönetenlerin ve o degeri tasiyanlarin da böyle düsünme zorunlulugu vardir? ifadesini kullandi. Yönetim içinde yasandigi söylenen gergin ortam hakkinda da bilgi veren Ibrahim Haciosmanoglu konusmasini su sözlerle noktaladi:

?Gerekirse baskanla tartisirim?
                ?Baskanla organize olup bir kongre kazandik. Yönetime davetle gelmedim. Hatta baskani da o koltuga talip olmasi için ben ikna ettim. Simdi benim asbaskan yaptigim kisilerle tartistigim, yönetime seçtigim kisilerle sorunlar yasadigim konusuluyor. Bunun düsünülmesi bile olanaksiz. Tartisacagim bir kisi olarsa o da sadece bu yolda beraber yürüdügümüz baskandir. Ama onunla da su an itibariyla öyle bir durumumuz söz konusu degil.?
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Aktug yönetiminde ; Ibrahim Sahin.Albayrak yönetiminde Haciosmanoglu.[img]smileys/smiley32.gif[/img]Tam not verilebilecek iki isim.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

Aktug yönetiminde ; Ibrahim Sahin.Albayrak yönetiminde Haciosmanoglu.[img]smileys/smiley32.gif[/img]Tam not verilebilecek iki isim.

ikisi için de biraz düsün derim..kapali kapilar ardinda söyledikleri ile basin önünde söyledikleri arasinda çok fark var bu ikisinin de..

ayrica su haciosmanin ''benim asbaskan yaptigim kisiler...'' seklinde devam eden cümlesi tam bir faciadir..3 aydir trabzonsporun içinde olan bir adam 25 yildir bu kulube öyle ya da böyle emek vermis sayitoglunu asbaskan yaptiramaz..o sayitoplu olmasa o liste biraz ''zor'' seçilirdi

Yorum

• Ibrahim HACIOSMANOGLU; sezon baslamadan yönetim kurulundan istifa ederse, hiç sasirmayin...

Yorum

• ESKI BASIN SÖZCÜSÜ IBRAHIM SAHIN'I ÇOK ARARIZ
                        BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• Bilmem hatirlayan var mi, 2. yarinin ortlarina dogru Fatihin Avrupaya gitme konusundaki bir soruya verdigi cevaptan sonra(bugün ve 3yildir hep söyledigi) Zeyyat Kafksa'in yaptigi bir açiklam vardi , bizi istemeyeni biz de istemeyiz, gitmek isteyene dur demeyiz diye ortami gereci sert bir açiklama yapmisti. Hiç nlam verememistim neden böyle bir açiklama yapti, Fatihin söylediklerini neden böyle ters anladi diye. Çünkü Fatih daha öncede Avrupa haylinden bahsetmisti ve önceki yönetimlerimiz "Fatih bizim evladimiz Avrupa konsunda kendisine Trabzonsporun menfaatleri dogrusunda yardimci oacagimiz sözümüz var." demislerdi. Oysa bu yeni basin sözcümüz ne hale getirdi olayi.

O açiklamlarin sebebi daha iyi anlasiliyor yönetim Fatihi göndermek için zemin hazirliyormus meger. Asagidaki linkte yazilanlari görüncede parçalar yavas yavas birlesiyor gibi. Insallah böyle degildir. Yönetim size güvnmek istiyoruz, lütfem bizi hayl kirikligina ugratmayin. Bu kötü düsünceleri kafamizdan uzaklastirmaya yardimci olacak icraatlar yapin lütfen.

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=5415& amp;PN=1&TPN=184

Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Bugün bir yerde açiklamalrini okudum yine. Adam Fatih'le gerilim yartamaya çalisiyor(eger okuduklarim dogruysa tabi).

SUSSUN ARTIK, LÜTFEENN
                            Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Adminlerden bu konunun kapatilip silinmesini istiyorum...Nedeni..Trabzonsporun Su anda ki mevcut yönetim kurulundan birine hakaret etmek...Asagilamak...Ayrica Forumda ikilik yarattigini ve polemiklere neden oldugunu düsünüyorum...

Bu nedenden dolayi bu topicin kapatilmasini rica ediyorum...

Saygilarimla...

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Adminlerden bu konunun kapatilip silinmesini istiyorum...Nedeni..Trabzonsporun Su anda ki mevcut yönetim kurulundan birine hakaret etmek...Asagilamak...Ayrica Forumda ikilik yarattigini ve polemiklere neden oldugunu düsünüyorum...

Bu nedenden dolayi bu topicin kapatilmasini rica ediyorum...

Saygilarimla...
                                evet arkadasa katiliyorum.yaziyi okuyan yöneticiler es geçmesin lütfen kapatalim bu konuyu.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X