al iste fotomaç gazetesinde yazmislar fatih hazir fbye gelmeye ya bu adamlarinndili yokmu kesin net cevap verecek iki günlük insanlar geliyor takimin basina kim bunu buraya getirdi mehmet ali yilmaz'in gözünü seveyim o olsaydi kim bu kelimeleri yapabilirdi adamin kafasini koparirdi ne yapalim [img]smileys/smiley19.gif[/img] |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeyyat Kafkas Dikkatli Konus Artik
Daraltma
X
-
işkenaz
-
Yok, niye alinayim ki. Ne güzel konusuyoruz iste Emre kardesim... Hepimiz Trabzonspor için burda vakit harciyoruz.
Sadece "Fatih'i sevmiyorsun" tespitinle ilgili bir sey söyleyeyim. Fatih, hayatim boyunca en çok sevdigim topçu olmustur, zamaninda...Benim Hami abi'den sonra ikinci idolüm kendileri olmustur.Aslina bakarsan sevdigim Fatih degil, degerleriydi. Bir anlamda sürgünden gelmisti, hirsliydi, Trabzonspor ruhu tasiyordu, takimi motive ediyordu, armasini öpmek için bahane ariyordu, vs. Simdi sanki baskasinin kabahatiymis gibi yüzümüze vurulan kursunlanma olayi, sigara içtiginin bilinmesi,maçtan sonraki ilkidmana çikmayisi, attigi golden sonra sevinmeyisi, hakeme tokat atip 5 hafta ceza alisive son olarak da gitmek istedigini söyleyisiyle aklima geliyor. Müsaade et de degisen sartlarla birlikte benim duygularim da bir miktar degismis olsun. Ancak hiç degilse Trabzonspor'u çok sevdigim ve ona katki yapan herkesin ve herseyin basim üstüne oldugu konusunda süphen yoktur umarim.
Zeyyat Kafkas olayina gelince...Elestirirken "Fatih kadar iyisini nerden bulacaksin" demiyorsunuz ki, ne sen, ne de Ergun Ata... Söyledikleri yanlis, "kulübün menfaatleri" laf kalabaligi diyorsunuz. Sonra seni bilmiyorum da, Ergun Ata, "daha iyi bir kadro kurabilirseniz satin tabi" diyor. Zeyyat Kafkas da belki "kulübün menfaatleri geregi" demekle daha iyi bir kadro kurmayi kastetmistir. Eger öyle ise -ki bence öyle- koca yazi da bence bombos, anlamsiz bir hal aliyor, mesele o.
Fatih kalacak ve katki yapacaksa eyvallah. Ayrilmak istedigini açikladiktan sonra kalip iyi isler çikartan topçularolmustu.BizdeHami, GS'de Hasan Sas aklima gelenler. Ama tersi de çok oldu. Korner atmaya gelmeyen bir Abdullah seyrettik koca bir sezon. Sonuçta ne olacaksa camia için hayirlisi olsunama, hersey göz önüne alindiginda bence Zeyyat Kafkas bu denli elestirilecek boyutta seyler söylemedi.Edited by: perhaps
Yorum
-
Fatih satilirsa yerine onun kadar iyi birisi alinabilir. Bunu, futboldan anliyorsaniz, paraniz varsa ve baglantilariniz kuvvetliyse yapabilirsiniz. Bizim yönetimimizde para var, kuvvetli baglantilar var, futboldan anlayan birilerini Trabzon'da bulmak hiç zor degil. O halde, kaliteli bir oyuncu getirilebilir. Ama bu oyuncunun takima ne kadar uyacagini kestiremezsiniz. Ne dedigimin anlasilmasi için bkz. Tomas Jun.Türk\'üz türkü çagiririz.
Yorum
-
Perhaps kardesim Trabzonspor'luluguna bise demek haddime degil tabiki hepimiz burda Trabzonspor için burdayiz , Fatih'i sevmiyosun sanirim dememde daha önce bi yazinda idmana çikmiyo sigara içiyo diye elestirini okumustum o yüzdendir , senin açikladigin gibi yani , yanliz ben gene anlatamadim demek istedigimi Fatih satilabilir ama en büyük rakibine degil adam zaten fenerde degil avrupada oynamak istiyorum dedi son maçtan ayrilmak istedigi dogrudur ama bu fener için degil avrupa içindir avrupaya gitse hangimiz bise der gikimiz çikmaz , ama bu yönetimin tavridir bizi üzen ve yaralayan artik spor gzatelerinin sadece eklerini aliyorum ( at yarisi) oda dayim oynadigi için hergün Fatih'i ilk sayfada fenere geliyo diye görmek bile kanima dokunuyo açikçasi ki çogumuzun dokunuyodur , ki ben senin önceden oldugu gibi Fatih'e çok hayranlik duyan bi insan olmama ragmen dokunuyo, bu yasima kadar futbolculara hayranlik beslemedim zaten , senin Fatih'ten soguma olayinda su örnegi vermek geçti içimden, sene 1996 veya 1997 Istanbulspor ile bi maçimiz var Bayrampasada oynuyoruz sanirirm ben gitmedim maça Kuzenim Celil gitti ve bana hep söylerdi Fatih gelecegin yildizi çok seviyorum bu çocugu derdi , maçtan sonra takim otobüsünün orda beklemisler Fatih'ten forma istiycekmis polisler dagilin demis bizimkiler dagilmamis ve polisler joplamaya baslamis kuzenimi Fatih'te olayi görmüs 2 metre uzagindaymis agzinda sakiz biliyosun ozamanki hallerini yani, kuzenimde o andan itibaren FAtih'ten sogudu yani açikçasi hayalkirikligi yasadi senin gibi ,ben futbolculara duygusal yönden baglanmiyorum bu kulüpte kimi Yattara'yi çok seviyo kimi Fatih'i kimi Gökdeniz'i son gözdemiz ise Stepanov yarin öbür gün beklenmedik bi harketlerinde hayal kirikligina ugrayabiliyoruz, o yüzden futbolcularin ne yaptigini pek kaale almamak lazim adamlarfutboldan sogumuslar zaten ister trabzonlu olsun ister baska bi yerli hergün idman yapiyolar adamlarin isi olmus artikkaç tane futbolcu tanidiysamoynadiklari maçtan hariç normal hayatta futbol konusmaktan nefret ederler neyse yazim uzun oldu biraz kardes kusura bakma , ama ben eniyi adamimizi para ne olursa olsun rakibimize vermeye karsiyim ve bu zihniyeti destekleyen ve hem inkar edip hemde evet diyen yönetime karsiyim.DOZER CEMİL
Yorum
-
artik hazirliyorum ben kendimi fatihkesin satildi hiçbi yönetici kesin satmiycaz deimio bi klüp menfaati almis yürüyo fatih te sorun var arkadaslar yönetim nolursa olsun satmak istemio busene fatih e sözlesme yapmak istiolar oda yanasmiyo 1 sene daha oynarim sonra bedava ya giderim dio yani siz istesenizde istemesenizde bendecem dioyönetim napsin 10 milyon euro yu busene kaçirsin mi seneye bedava gidecek bence burda suçlu fatih yönetimin yapacagi hiç bise kalamamis
Yorum
-
Öyle fevri davranmamak lazim....Bence söylemek istedigi o degildi...
Kimse trabzonspordan önemli degildir...gibi seyler söyledigini duydum, ki dogru söylemi...
ÖNEMLI OLAN ISIM DEGILDIR ,,,RENKLER ÖNEMLIDIR....avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
kutoz
Ne kötü ki, bu tartismanin sonu suraya dogru hizla ilerliyor; "Satilirsa satilir, bizi istemeyeni bizde istemeyiz..."
Peki sorun bumu sizce. Taraftarin istegi bu noktada hiç önemli olmayacaksa, birileri istedigi gibi at kosturacaksa, nerede kaldi futbolun görsel yani. Benim Trabzonspor formasi altinda yada Avrupada herhangi bir kulüp formasi altinda, Fatih'i izleme zevkimi kim elimden alabilir. Yada söyle söyleyeyim; "Kim bizi fb. formasi altinda Fatihi izlemeye mecbur etmeye çalisabilir ki..."
Evet, Fatih uzun bir süredir Trabzonspor kulübünün üzerine çikmistir. Fatih'in Trabzonlulugunu ve Trabzonsporlulugunu kimse sorgulayamaz. Ama Fatih'in, beyin olarakda çok yoruldugu gerçegini asla yadsimamak gerek. Bu yüzden bir degiskilge ihtiyaci oldugu asikardir. Ama bu degisiklik, kesinlik yurt içi olmamali. Ve Fatih'in gönderilmesi durumunda yerine yine Fatih gibi yararli bir futbolcu alinmalidir. Aksi takdirde buyönetimin çok fazla uzun ömürlü olacagini düsünmüyorum.
Yorum
-
Fatih imza atti
Uzunpazarliklar meyvesini verdi ve F.Bahçe ile Trabzonspor anlasti. Fatih Tekke'nin önceki aksam F.Bahçeli bir yöneticinin evinde imzayi attigi ögrenildi. Trabzonspor'un Umut Bulut ile anlasmasi, Kosta Rika'nin golcüsü Wanchope ile anlasmasi F.Bahçe'nin isini kolaylastirdi. Yildirim operasyonla
< = =text/>
< = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude=," =text/>
imza atildi.
TÜMER KADAR ALACAK
Trabzonspor yönetimi, "Gelecek sezon zaten serbest kalacak ve bedelsiz gidecek. Simdi satalim, para kazanalim" diyerek yildiz oyuncunun gidisine izin verdi. F.Bahçe'nin Trabzonspor'a 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecegi ögrenildi. 29 yasindaki oyuncu yillik 1.5 milyon euro alacak.
YILDIRIM'A MÜJDE
Yönetim bu transferi özellikle Yildirim'in Ankara'da hastanede oldugu anda bitirdi. Yildirim'in basin tarafindan adim adim izlendigini bilen yöneticiler imzadan sonra, "Baskanim is bitti" diye müjdeyi de verdiler. Tepkilerden çekinen Trabzonspor yönetiminin açiklamayi birkaç gün geciktirebilecegi ögrenildi.En son KaoS_ tarafından düzenlendi; 30.01.2009, 04:19.
Yorum
-
BENCE FATIH GITTI HADI HAYILISI.YONETIM IKI TRANSFER PATLATIP O ANDADA FATIHIN GITTIGINIU ACIKLAYACAK.BIR YILDIZ DAHA KAYDI.YOK BANA FATIHIN VE YONETIMIN ACIKLAMALARINI ANLATMAYIN.GOKDENIZDE DEMISTI GITMEM DIYE GAZETEDE IMZALADIGI SOZLESME CIKTI.
FATIHTE AYNISI OLACAK.FATIHI BIRAK WANCHOPE MUDUR ONU ALA TAM DA KIYASI .
FATIH GITMESE BILE IKI AYA KALMAZ IMZALADIGI SOZLESME Z-CIKAR ORAYA.YADA TAM TS KARISSIN DIYE.
Yorum
-
geronimo_61
İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
Ne kötü ki, bu tartismanin sonu suraya dogru hizla ilerliyor; "Satilirsa satilir, bizi istemeyeni bizde istemeyiz..."
Peki sorun bumu sizce. Taraftarin istegi bu noktada hiç önemli olmayacaksa, birileri istedigi gibi at kosturacaksa, nerede kaldi futbolun görsel yani. Benim Trabzonspor formasi altinda yada Avrupada herhangi bir kulüp formasi altinda, Fatih'i izleme zevkimi kim elimden alabilir. Yada söyle söyleyeyim; "Kim bizi fb. formasi altinda Fatihi izlemeye mecbur etmeye çalisabilir ki..."
Evet, Fatih uzun bir süredir Trabzonspor kulübünün üzerine çikmistir. Fatih'in Trabzonlulugunu ve Trabzonsporlulugunu kimse sorgulayamaz. Ama Fatih'in, beyin olarakda çok yoruldugu gerçegini asla yadsimamak gerek. Bu yüzden bir degiskilge ihtiyaci oldugu asikardir. Ama bu degisiklik, kesinlik yurt içi olmamali. Ve Fatih'in gönderilmesi durumunda yerine yine Fatih gibi yararli bir futbolcu alinmalidir. Aksi takdirde buyönetimin çok fazla uzun ömürlü olacagini düsünmüyorum.
yani ilk sayfadan beri ibretle izliyorum olaylari arkadaslar. ve açikçasi bu gerilimi de anlamis degilim. anlamadigim diger bir nokta ise fatih'i taraftarin putlastirmasi... fatih bize hizmet etmistir. parasini almistir fazlasiyla... hizmet etmedigi oynamadigi zaman da parasini almistir...
ismi kötü olaylarla anilmis taraftar ve yönetim olarak sahip çikmisizdir.. ters konusmustur yanlis konusmustur ama kabul etmisizdir...
ama artik yeter yaa... Beyin olarak yorulmus...gitmesi lazimmis gülerimmm... ne diye yorulmus sultanimzin beyni yaa..biz kaç senedir kanser olmus dolasiyoruz.
ve bütün bunlar içerisinde basin sözcümüz... "Kimse Trabzonspordan büyük degildir." dedi diye suçlaniyorsa kusura bakmayin ama bizde de bir yanlislik var... ve sorarim Ali Kemal Istanbula gittiginde aglayarak gitmisti.. Olmaz (Olmamasi Lazim)ama Olursa ki fatihin aglayacagina kim inanir ben sahsen artik!!!! inanmiyorum.
Yorum
-
bu adam yönetimin satmayacagiz demesine karsin böyle bir açiklama yapmasa bu haberler çikmayacakti...
tekrar tekrar söylüyorum...
fatih tekke açiklamalarini hep yurt disina yönelik yapmistir hiç bir zaman yurtiçinde bir takimi düsünmemeistir..
sanki buna inat böyle davraniyorlar... fatih tekke YURT IÇINE SATILAMAZ...defalarcada nedenlerini açikladikEdited by: Külünkoglu''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Bu yönetimin basarili olmasi bir mucizedir. Cünkü arkasinda taraftar destegi olmasina ragmen, yikici davranan taraftarimizin sayisida az degildir. Yikmak yapmaktan kolaydir.
Yikiciligin sebebide siyasi tercihlerden kaynaklanmaktadir. Siyaseten farkli görüslerde olan taraftar bu yönetimi olur olmaz sekillerde yipratmaya devam eder. Çünkü yapilan is iyide olsa kendi taraftari olmadiklari görüs mensuplarinca yapildigi için elestirirler yani tam bi muhalefettirler...En iyisi sen konusma Zeyyat Kafkas , konustugun hersey aleyhinde delil olarak kullanilacaktir.
not: buraya yazdigimiz mesajlar konu açmadigimiz taktirde okunuyor mu, ondanda ciddi süphelerim var.
Yorum
-
Tam aksine simdi konusacak Zeyyat Kafkas.Diyecek ki:
Trabzonspor kulübü bir futbolcunun transferinde en igrenç rakibinden maddi yardim alacak kadar acziyet ve çöküntü içinde degildir.Bu yüzden malum asagilik kulübün yayin organi gibi çalisan bu çukur medya mensuplarina Trabzonspor kulübü olarak maddi ve manevi tazminat davasi açiyoruz.Ve onlar Fatih Tekke'nin ancak .......larini alirlar.Tipki Gökdeniz'in bilmemnelerini aldiklari gibi.
Tabii ki burada benim en çok merak ettigim Gökdeniz'in bir zaafindan yararlanarak türlü yöntemlerle ceza aldirmayi basardilar.Fatih Tekke'ninde silah sevdasi yüzünden onun elinin degmis oldugu bir silahi bir cinayette kullanip onu katil olarak mi damgalayacaklar ? Bu çukurlardan hersey beklenir.[img]smileys/smiley7.gif[/img]Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
kutoz
İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildiİlk olarak kutoz tarafından gönderildi
yani ilk sayfadan beri ibretle izliyorum olaylari arkadaslar. ve açikçasi bu gerilimi de anlamis degilim. anlamadigim diger bir nokta ise fatih'i taraftarin putlastirmasi... fatih bize hizmet etmistir. parasini almistir fazlasiyla... hizmet etmedigi oynamadigi zaman da parasini almistir...
ismi kötü olaylarla anilmis taraftar ve yönetim olarak sahip çikmisizdir.. ters konusmustur yanlis konusmustur ama kabul etmisizdir...
ama artik yeter yaa... Beyin olarak yorulmus...gitmesi lazimmis gülerimmm... ne diye yorulmus sultanimzin beyni yaa..biz kaç senedir kanser olmus dolasiyoruz.
ve bütün bunlar içerisinde basin sözcümüz... "Kimse Trabzonspordan büyük degildir." dedi diye suçlaniyorsa kusura bakmayin ama bizde de bir yanlislik var... ve sorarim Ali Kemal Istanbula gittiginde aglayarak gitmisti.. Olmaz (Olmamasi Lazim)ama Olursa ki fatihin aglayacagina kim inanir ben sahsen artik!!!! inanmiyorum.
Geçmis olsun, hani kanser oldun ya o nedenle.
Bardagin dolu tarafini görenler, birazda bos tarafini görsün. Zeyyat Kafkas, "Kimse Trabzonspor'dan büyük degildir" demis. 10 yasindaki çocukta bunu söylüyor. Ayni Zeyyat Kafkas, Kayseri-Kayseri Erciyesspor maçi öncesinde de "Gözümüz üzerinizde olacak, ona göre" demisti. O zaman bu cümleyi kullanirken, Trabzonspor'un büyüklügünü niye göremedi. Kayseri kimki bizim muhatabimiz olacak.
Birakin bu isleri. Adamin arabasini kursunlasinlar ondan sonra çikarsin"niye beyni yoruluyor" dersin. Adamin esi ve çocugu yine ayni evde oturacak.Seninarabana kursunsiksalar evinin önünde, umursamadan günlük hayatina devam edebilirmisin. Aileni düsünmeden, sehir disina gidermisin.
Açik konus dostum. Fatih'in fb.ye transferini istiyorsan, bunu açikça söylede bilelim. Bosu bosuna yazip durmayayim sana.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum