Bu olayi fazla büyültüyoruz. Fatih yurt disina gitmek istiyorum Avrupa'da futbol oynamak istiyorum diyor. Ancak Avrupa'dan gelen bir teklif yok... Ve teklif gelmezse Fatih istedigim teklifler gelmedi mukavelemi uzatmak istiyorum der ya da der mi. Kalmak istiyorsa bos mukaveleye de imza atar... Yurt içinden bir kulüp ve ya Fener çok astronomik bir teklif vermedigi sürece satilmaz. Fatih'e fener 20 milyon avro mu veriyor satilacak tabi Fatih'i tutup tursusunu mu kuracaz... Ayrica Fatih Trabzonspor'dan baska takimda oynayamaz bizdeki kadar basarili olamaz. Trabzonspor'da sistem fatih'e kurulu bütün takim Fatih gol atsin diye çabalayip duruyor. Baska yetenekli forvetimiz yok malesef... Ancak Fatih gidecegi takim kendisi kadar kaliteli adamlari karsisinda görecek topla fazla bulusamayacak fazla pas alamayacak fazla pozisyona giremeyecek. hele bizdeki gibi artist artist oynarsa Fatih Tekke yalan olacak...
Kisaca Avrupa'dan teklif gelmez, fenerde mallik yapip 20 milyon avro vermez, Fatih Trabzon'da kalir olay biter...
Yorum