Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyat Kafkas Dikkatli Konus Artik

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu olayi fazla büyültüyoruz. Fatih yurt disina gitmek istiyorum Avrupa'da futbol oynamak istiyorum diyor. Ancak Avrupa'dan gelen bir teklif yok... Ve teklif gelmezse Fatih istedigim teklifler gelmedi mukavelemi uzatmak istiyorum der ya da der mi. Kalmak istiyorsa bos mukaveleye de imza atar... Yurt içinden bir kulüp ve ya Fener çok astronomik bir teklif vermedigi sürece satilmaz. Fatih'e fener 20 milyon avro mu veriyor satilacak tabi Fatih'i tutup tursusunu mu kuracaz... Ayrica Fatih Trabzonspor'dan baska takimda oynayamaz bizdeki kadar basarili olamaz. Trabzonspor'da sistem fatih'e kurulu bütün takim Fatih gol atsin diye çabalayip duruyor. Baska yetenekli forvetimiz yok malesef... Ancak Fatih gidecegi takim kendisi kadar kaliteli adamlari karsisinda görecek topla fazla bulusamayacak fazla pas alamayacak fazla pozisyona giremeyecek. hele bizdeki gibi artist artist oynarsa Fatih Tekke yalan olacak...

Kisaca Avrupa'dan teklif gelmez, fenerde mallik yapip 20 milyon avro vermez, Fatih Trabzon'da kalir olay biter...
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

zeyyatin açiklamalarini bende okudum bende sinirlendim..biz o kadar ugrasalim edelim fatihin degerinin artik kulüp çikarlariyla ilgili olmadigini ONUR-SEREF mücadelesi oldugunu anlatalim millete... bir tane******* (kimse kusura bakmasin) çiksin bütün bunlari yerle bir etsin...

ne demek bu ya?

ondan sonra yarin öbür gün bu haberler yine su yüzüne çikarsa ne yapacagiz?

bu adam gerçekten SUSSUN!...
      » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.AMESPACE PREFIX = O />

» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
      » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
      » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
      » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Dostlar konumuz Fatih degil konumuz sayin basin sözcümüzün aciz kalisi ve yönetimin tavri ligin son haftasinda bjk maçindan sonra Fatih ; artik yoruldum kafa olarak dedi seneye avrupada oynamak istiyorum dedi kulübüm izin verirse dedi ve ertesi gün Fatih'in bu sözleri resmi sitede haber olarak verildi sizce neden sayin yazarimiz Ergun Ata'nin dedigi gibi tamamen yönetimin sark kurnazligi israrla söylüyorum olay Fatih degil yönetimin mantalitesidir , bizi kimse enayi yerine koyamaz bizi enayi yerine koymaya çalisiyo ne yazikki bu yönetim kimse demesinki Fatih de böyle dedi söyle dedi diye sen yönetimsen futbolcunu susturmasinida bilicen bos mukaveleye imza attirmasinida bilicen öyle ödül törenlerinde kimse düsmanimiz degil rakibimiz gibi demogojik laflarla ancak genç veiyi niyetli insanlari kandirirsin geçen sene sampiyonlugumuzu çalan her firsatta futbolcularimiza el atarak bizi yikmaya çalisan camia rakibimiz degil düsmanimizdir buna diger 2 ezikte dahil .
        DOZER CEMİL

Yorum

trabzonspor "tarafsiz" bir takim degil... trabzonsporun tarihte yaptigi belli... oraya çikipta trabzonspor adina konusacak bir insan ilk önce trabzonsporumuzun yerini yurdunu amacini ögrensin...

biz kimseyle tabiki kanli biçakli olalim demiyoruz ama böyle "yumusak" laflar da ne oluyor?

hem nereden çikti bu laflar? niye bu laflari ediyorsun...

yönetim çikip demedi mi "fatihi yurt içinde hiç bir kulübe satmayacagiz" diye..

sen ne çikip diyorsun bu laflari? ******
          » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.AMESPACE PREFIX = O />AMESPACE PREFIX = O />

» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
          » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
          » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
          » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net

Edited by: perhaps
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

düsman kelimesi rakip kelimesi.nedir yani düsmanimiz degil rakibimiz onlar.eee.o halde en önemli silahini ver düsmanina pardon rakibine.bence yönetim bu kadar kelime oyunu yapacagina fatihi alsin karsisina olayi netlestirsin yani tüm enerjisiyle kaptanin sikintilarini azaltsin.kafasi rahat olmayan bir futbolcu basarili olamaz.devre arasinda da biz futbolcularin sikintilarini çözüp nasil daha basarili diye bakmak yerine kiralamayi veyasatmayi seçtik.önemli olan sikintilari çözmek mutlu bir ortam olusturmak.sen basarili ol düsmanlarin rakip degil kuyrugun olsun....
            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

trabzonlu ve trabzonsporlu futbolcular türkiye içerisinde parasi olan her kulübe satilamazlar!...

bunu aklina koy kafkas efendi!...

asil kafkasin görüsü düsüncesi çag disidir "ticari kafa" dan baska bir sey degildir...

Yorum

trabzonumuzun menfaatleri herseyin zeindedir eger ezikler uçuk bir rakamla karsimiza gelirse satilabilir.yanlis anlamayin ben fatihi o formayla görmeyi hiç ama hiç istemesem de bu böyle olmalidir.hayat her seyi istediginiz gibi olmasina müsade etmiyor.reel olan fatihin degerine veya daha fazlasina satilmasidir.yöneticide herhalde bunu demek istemis.diger konusmalarinin izahi yok bende yanlis yapti.ya bizim konusan adam i.haciosmanoglu idi ona ne oldu.o daha oturakli konusuyordu.
                İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

bazi seyleri "satmak" , bazi seyleri "satmaktir" fatih tekke de o bazi "sey"lerdendir..

(avrupaya gitsin baska yere degil--- ayrica sayit hasimoglu satmayacagiz dedi zeyyat neye göre satacagiz diyor.. çocuk oyuncagimi bu yöneticilik)

Yorum

Zeyyat Kafkas satacagiz demedi ki konusmasinda örnek verdi, Trabzonspor kisilere bagli degil dedi fatih olsun baska oyuncumuz olsun kimse vaz geçilmez degildir dedi Trabzonspor'un çikarlari geregi fenerede sekerede satariz dedi. Konusmasini izlemeden yorum yapiyorsunuz bosuna gerilip duruyorsunuz...
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Zaten bir aydan beri yaptigimiz baska bisey yok ki. Gerilim gerilim gerilim ..valla hepimiz paronayak olduk çiktik arkadaslar...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

ZEYYAT KAFKAS'TAN ÖNEMLI AÇIKLAMALAR...
                        - TRABZONSPOR KULÜBÜ BASIN SÖZCÜSÜ ZEYYAT KAFKAS:
                        - "SAMPIYONLUK YOLUNDA IHTIYACIMIZ OLACAGI IÇIN FATIH TEKKE'YI SATMAYI DÜSÜNMÜYORUZ"
                        - "TRABZONSPOR'DA HERHANGI BIR FUTBOLCU VAZGEÇILMEZ DEGILDIR"
                        - "KULÜBÜMÜZÜN MENFAATINE OLURSA, FATIH TEKKE DE SATILABILIR"

ISTANBUL- Trabzonspor Kulübü Basin Söscüsü Zeyyat Kafkas, adi transfer gündeminde anilan Kaptan Fatih Tekke'nin kendilerinin bir degeri oldugunu, ona sampiyonluk yolunda ihtiyaçlari oldugu için satmayi düsünmediklerini söyledi.
                        Kafkas, "Bu demek degil ki Trabzonspor'da herhangi bir futbolcu vazgeçilmez degildir. Trabzonspor'un menfaati her seyin önünde gelir. Kulübümüzün menfaatine olursa Fatih Tekke de satilabilir" dedi.
                        11 Altin Adam Yarismasi'na onur konugu olarak katilan Trabzonspor Kulübü Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, basin mensuplarinin sorularini cevapladi. Trabzonspor'un anlasmaya vardigi Brezilyali teknik direktör Lazaroni'ye camiada tepkiler oldugu seklindeki görüslere katilmadigini ifade eden Kafkas, "Tepkiler yazilanlar gibi degil. Camia tarafindan iyi karsilandi. Imzadan sonra müzeye götürüldü ve sehirde bir tur yapildi. Halkla iyi iliskiler içine girdi. Tepki oldugunu kabul etmiyorum" diye konustu.
                        Trabzonspor'un su anda 7 tane yabanci oyuncusunun oldugunu belirten Kafkas, "Baskanimiz Nuri Albayrak, vermis oldugu yildiz sözünü, kontenjan açilir açilmaz, yerine getirecek" dedi.
                        Adi transfer gündeminde anilan Kaptan Fatih Tekke'nin kendilerinin bir degeri oldugunu kaydeden Kafkas, "Fatih Tekke'yi kaybetmek istemiyoruz. Sampiyonluk yolunda kadromuzda ona ihtiyacimiz var. 4 büyük kulübün de birbirinden futbolcu transfer yapmasi dogaldir. Kaptanimiz Fatih Tekke'ye de transfer teklifleri var, ama ona sampiyonluk yolunda ihtiyacimiz olacagi için biz satmayi düsünmüyoruz. Ama bu demek degil ki Trabzonspor'da herhangi bir futbolcu vazgeçilmez degildir. Trabzonspor'un menfaati her seyin önünde gelir. Kulübümüzün menfaatleri neyi gerektirirse onu yapariz. Ileride göndermemiz menfaatimize olabilir, o zaman da satilir'' diye konustu.
                        ------------------------------------------------------------ ------------

Su açiklamanin neresinden bir yalnislik var ben pek anlayamadim...
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

bu konunun kapanmasi lazim!!!!! basin sözcümüzün trabzonsporun menfaatleri herseyden üstündür demesi mi sizi bu kadar kizdirdi?
                          milyonlarin askisin

Yorum

Faruk bende izledim açiklamasini tam hersey kapandi FAtih biyere gitmicek dedigimiz anda bu söylem neden, biseylerin üstünü niye desiyo niye camiayi zor durumda birakiyo sayin Kafkas konu kapanmis gitmis al iste ne oldu gene basladi medya Fatih'i almaya Umut geldi Fatih fenere geliyo burda anlatmak istedigim medya tarafindan bizim kaldigimiz küçük anadolu takimi muamelesidir bazilari kabul edebilirbelki ama ben kabullenememburasi Gençlerbirligi veya Bursa'mi Fener en büyük benim basarim parayi alirim diyo bazilarida evet sen en büyüksün basarsin alirsin parayi diyo fenerin ben en büyügüm basarim parayi alirim zihniyetinin geçmedigi tek yerdir Trabzon adam Alex'i alirim dedi aldi Anelkayi alirim dedi aldi Gökdenizi alirim dedi alamadi hemde sözlesmesi bittigi ve Gökdenize imza attirdigi halde alamadi niye alamadi çünki karsinda Trabzonsporcamiasi var alamaz eger alsa ertesi gün senin büyüklügün nerde diye sorarlar adama en büyük fener derler istedigini alir derler basar parayi hakemide alir derler topçunuda derler ondan sonra Cem Papilaya kizar meydanlar çikariz niye kendini paraya satti diyeo zamanda Cem Papila söyle der bize ; Satarim kardesim önemli olan benim menfaatlerim sanane der bilmem anlatabildimmi.
                            DOZER CEMİL

Yorum

bunlar ne yapmaya çalisiyor.ya birisi bu adami sustursun yada taraftar olarak biz sustururuz.nasil oraya geldiyse oyle geri gider.hangi takimda yöneticilik yaptigini unuttu galiba hatirlatmak lazim
                              inadına TRABZON
                              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

Gayet güzel anlattiniz ..TEBRIKLER [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] (@atemre)
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X