Eğer yukarda yazdıklarım gerçekle örtüşüyorsa, gerçeğin böyle olduğunu bilen insan sayısı çok azdır, benimki de bilgi değil, yaşananlara bakılarak yapılmış bir tahmin. Bu tahmin doğru ise İşin arka planını bilmeden sağda solda konuşanların sözleri bir anlam taşımaz.
Kamuoyuna Duyuru l Trabzonspor Kulübü - 28.12.2012
Daraltma
X
-
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison -
yani sadece zamanEğer yukarda yazdıklarım gerçekle örtüşüyorsa, gerçeğin böyle olduğunu bilen insan sayısı çok azdır, benimki de bilgi değil, yaşananlara bakılarak yapılmış bir tahmin. Bu tahmin doğru ise İşin arka planını bilmeden sağda solda konuşanların sözleri bir anlam taşımaz.
tabii bizim milletimiz ve başta ben o zamana kadar ortadan çatlamazsak
Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/Yorum
-
Tam tahmin ettiğim gibi olmuş......
Tepki çeken Federasyonun kararından sonra yönetim günü kurtaran , milletin gazını alan ama hiç bir işe yaramayan bir açıklama yapar....
Millet " Helal olsun bunlara ne laf soktular federasyona " mealinden laflar eder.... Sinirleri yatışır...
Bir sonraki haksızlığa kadar sus pus olur....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
geciniz efendim geciniz....bursaspor ve galatasary dısında hiçbir klubun felsefe/ideolojik olarak federasyon elestiri yapması anlamsız gecersiz....ıslak imza....Yorum
-
Günü kurtarmak adına yazılmış bi yazı olduğunu sanmıyorum keza bu ve buna benzer defalarca her türlü haksızlığa cevabını layıken vermiştir kulüp.Tam tahmin ettiğim gibi olmuş......
Tepki çeken Federasyonun kararından sonra yönetim günü kurtaran , milletin gazını alan ama hiç bir işe yaramayan bir açıklama yapar....
Millet " Helal olsun bunlara ne laf soktular federasyona " mealinden laflar eder.... Sinirleri yatışır...
Bir sonraki haksızlığa kadar sus pus olur....
Kaldı ki tek işi gücü eleştirmekten ve goygoy da goygoy yapmaktan ileri gidemeyen bazı taraftarımızdan çok daha akılcı ve hakkını arayan bir yazı ile cevap vermiştir Trabzonspor Kulübü.
1 senedir bas bas bağırıyoruz,kanal kanal dolaşıyoruz,açılmadık herhangi bi dava,mahkeme kalmadı.
Yönetime bu açıklamasından dolayı teşekkürü şahsım adına bir borç bilirim.
SaygılarımlaYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum