Kamuoyuna Duyuru l Trabzonspor Kulübü - 28.12.2012
Daraltma
X
-
Suat Kılıç, Twitter'da "TFF ve kurullarının aldığı kararların sorumluluğu kendilerinindir. Özerklik gereği, 'onama' veya 'bozma' yetkimiz yok. TFF ve kurulları; kararlar öncesi bize danışmaz, istişarede bulunmaz, karar açıklamadan önce bilgimize sunmaz. Bu, dünyada da böyle Türkiye'de de... Tartışılan son kararın öncesini ve sonrasını biz de herkes gibi medyadan öğrendik." diye yazdı.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // MevlanaYorum
-
Hala daha baskani demirörene oy verdi diye elestirenler var.Demirören oylama yapilmadan baskan secilmisti zaten.Bilip bilmeden Sadri Senere sallamak icin firsat kollamayin.Burda en büyük hatayi gs ve bursa yapti,eger onlarda bu fedarasyon yönetimine ve kurullarina adam soksaydi bu serefsizler istedigi gibi at kosturamazdi.Sadri Sener dedigi gibi gs ve bursa disarida kalmasa idi,sikecilere karsi daha güclü olurduk icerde.GS en büyük hatasini yapmistir bu fedarasyona adam koymamakla.Sunuda iyi anlayin maa fedarasyonunda lütfü aribogan ve mehmet helvaci olmasa idi trabzonspor u bu isin icine her türlü koyacaklardi.Kongrede bulundunuzmu bilmiyorum....
Sayın Hacıosmanoğlu Karabük başkanı seçim zamanı beni aradı 5-6 Anadolu Klübü ile oturuyoruz sizi destekliyoruz anca sizin başkan ne yapıyor dedi....
daha sonrada Gs Başkan yardımcısı Adnan Sezgin de aynı şekilde sizin başkan ne yapmaya çalışıyor biz sizi destekliyoruz sizin başkan fenerbahçeyi dedi....
daha sonra konuşmak için kürsüye çıkan Sayin Şenerde bu sözleri yalanlamadı....
demekki gerçekten Hacıosmanoğlunu destekleyen bir kitle vardı.. Ancak kendi klübün seni desteklemezse Karabük başkanı neden desteklesin diyede bir gerçek var....
Açık konuşmak gerekirse
kurda kuzu
hırsıza para emanet etmek ne kadar doğru ise
Demirörene Başkanlık emanet etmekte öyle bir şey.....
Üstelik kendi adamın adayken tüpçüyü desteklemeye hata demek biraz hafif kaçar....
Başkan kendi değerlerine karşı gaflet ve dalalet içerisine girmiş sonucunuda doğal olarak hıyanet olarak görmüştür....
meselenin özü budur.....
düşünün 300promil alkollü , bir elinde telefon , 180 km sürat yapan bir arabaya bindiniz.... araba kaza yaptı ve yaralandınız... Şöföre kızıyorsunuz neden kaza yaptın diye....
adama sorarlar bu arabaya binerken sizin aklınız nerdeydi....
ben bunun böyle olacağını federasyon seçiminden önce söylemiştim..... hemde defalarca söylemiştim....
suçu Gsde Bursada aramayın....
El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış... Bursada Gsde senin kupanı öyle arar....
sen gidip şikecilere oy verirsen kupanın sana ancak ruhu gelir.... tenekesini bekler durursun....
kimse kusura bakmasın....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 28.12.2012, 16:22.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Taraftar Memnun, şimdi aksiyon istiyor
Kulübümüzün Tahkim Kurulu'nun son rezaleti üzerine yaptığı açıklamalar taraftarımızın sesine tercüman oldu. Şimdi aksiyon istiyoruz.

Dün yaşanan son Tahkim rezaleti sonrası Türk Futbolu'nun aktörleri infial halinde.
Taraftarımızın sıcağı sıcağına dün beklediği açıklama, kulübümüzden bugün geldi. İçerik olarak net ve hedefi TFF Yönetim ve kurullarının devrilmesi olan açıklama taraftarımızın sesini yansıttı.
Özellikle dün bizim de dile getirip işaret ettiğimiz Anadolu Kulüpleri'nin bu konuda artık seslerini yükseltmeleri gerektiğinin belirtilmesini önemli buluyoruz. Aynı hassasiyeti şike sürecinin başından beri taşıyan BMN olarak kulübümüzün bu konudaki ifadelerini kıymetli buluyoruz.
Ancak artık sözleri, mesajları ve açıklamaları aksiyon ile taçlandırmak gerekiyor. Kulübümüzden beklentimiz, şikeyi ve türlü diğer ahlaksızlıkları Türk Futbolu'nun kalbine taşıyan ve onu zehirleyenleri temizlemek için olağanüstü Genel Kurul'a dönük faaliyetleri başlanmasıdır.
Böylece konu ile ilgili görüş bildiren diğer kulüplerin de samimiyeti sınanmış olacaktır.
Hayde!
Yorum
-
Bazen sürücünün sorunlu olduğunu bildiğiniz halde araca binebilirsiniz. Başka araç yok, gitmek zorundasınız.
Eski defterleri açıp kurcalamanın gereği yok. Bize şu anda fayda sağlamaz.
Günü gelince genel kurulda herkes eteğindeki taşı döker, kazanana yine saygı duyarız.
Kuşların başkanı hapisteyken bile tüm camia ona sahip çıktı. Biz ise Sadri başkanın altını oymak için fırsat kolluyoruz.
Şike forumunda onlarca yüzlerce üye yazdı burada, Sadri başkana 1-2 kişi dışında kim destek oldu söylermisiniz?
Elbette hataları olacak, zaten kendisi de kabul ediyor. Olağanüstü bir süreç yaşandı, yaşanıyor.
Biraz insaf...Yorum
-
Yorum
-
Kusura bakma da göreve geldiğinden beri, her fırsatta kendisini eleştiren birini çıkıpta desteklemez kimse. Yok öyle bi dünya.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.Yorum
-
Yorum yapmak, suçlama getirmek için işin arka planını öğrenmeyi bekleyelim diyeceğim ama tecrübe ile öğrendim ki bildiğim bana yeter diyeceksin.Kongrede bulundunuzmu bilmiyorum....
Sayın Hacıosmanoğlu Karabük başkanı seçim zamanı beni aradı 5-6 Anadolu Klübü ile oturuyoruz sizi destekliyoruz anca sizin başkan ne yapıyor dedi....
daha sonrada Gs Başkan yardımcısı Adnan Sezgin de aynı şekilde sizin başkan ne yapmaya çalışıyor biz sizi destekliyoruz sizin başkan fenerbahçeyi dedi....
demekki gerçekten Hacıosmanoğlunu destekleyen bir kitle vardı.. Ancak kendi klübün seni desteklemezse Karabük başkanı neden desteklesin diyede bir gerçek var....
Açık konuşmak gerekirse
kurda kuzu
Üstelik kendi adamın adayken tüpçüyü desteklemeye hata demek biraz hafif kaçar....
Başkan kendi değerlerine karşı gaflet ve dalalet içerisine girmiş sonucunuda doğal olarak hıyanet olarak görmüştür....
meselenin özü budur.....
düşünün 300promil alkollü , bir elinde telefon , 180 km sürat yapan bir arabaya bindiniz.... araba kaza yaptı ve yaralandınız... Şöföre kızıyorsunuz neden kaza yaptın diye....
ben bunun böyle olacağını federasyon seçiminden önce söylemiştim..... hemde defalarca söylemiştim....
El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış... Bursada Gsde senin kupanı öyle arar....
sen gidip şikecilere oy verirsen kupanın sana ancak ruhu gelir.... tenekesini bekler durursun....
kimse kusura bakmasın....
Eleştiri şehveti tavan yapmış durumda.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 28.12.2012, 18:39.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan EllisonYorum
-
Sana secenek sunmamislar,bu söförle gideceksin emir padisahimizdan.Ata Aksu gibi adam cekilmis gs nin destekledigi ,sen ibrahim haciosmanoglu ndanKongrede bulundunuzmu bilmiyorum....
Açık konuşmak gerekirse
kurda kuzu
meselenin özü budur.....
kimse kusura bakmasın....
bahsediyorsun,sen onun baskan olacagina inandin mi?Yani ts tüpcüye oy vermeseydi kupayi alacaktin öyle mi?iho istifa.Yorum
-
Ben duymadım..
Neden açıklama yapılmadığına aslında bir örnek vermek gerekirse şu mesaja bakabilir herkes.
Bir Orduspor taraftarı yazmış. Aynı görüşte olan yüzlerce camia var..
Birakalim nedim baskan bunlari tahkimmis fedarasyonmus fenerbahceymis biz bunlarla polemige girmeyelim,takim dusme potasinda tahkimi kulupleri dusman etmeyelim kendimize semihi alabilirz diyorsunu daha topcu verirlermi adama,biz kendi isimize bakalim,ciksin bjk gs trabzonsporun baskanlari versinler tepkiye
**
Tepki vermeleri için ya canlarının yanması gerek, yada hakikaten Bursaspor gibi dik durabilmek gerek..
Orduspor başkanına dik duruşundan dolayı teşekkür ederiz2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum