Olmuyor hocam anla ve bırak lütfen,hangi yanlışını yazayım ki;kimin ne yaptığı nerde oynadığı belli olmayan bir takımız ve sen bu takımı yönetiyorsun? Ne diyim ben sana arkadaş!
Dikkat! Bu Bir Şenol Güneş'i Eleştiri Yazısıdır
Daraltma
X
-
git git git ...... çok basit ve kolay bir şey yapacaksın, sadece benden bu kadar diyeceksin, olmuyor diyerek kabullenmekte büyük bir erdemdir, bu kadar insanı üzmeye bu takıma böyle kötü futbol oynatmaya hakkın yok, o çaresiz yüz ifadenle artık o makama yakışmıyorsunYorum
-
Gitme hocam kal,savaş mücadele et ve şampiyon takım hocası olarak git. Ama tek ricam var, yanına bu takım forması giymiş eski yıldızlarımızdan 2-3 yardımcı antrenör al. Tek yapılması gereken bu bence...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...Yorum
-
sorunun hocada olduğunu sanmıyorum...
takımda kaliteli yerli futbolcu sayısı çok az...
takımda vasat yabancı futbolcu sayısı fazla...
bu durum eşitlendiği zaman takım işlemeye başlar
diğer türlü morinho gelse fayda etmez...elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...Yorum
-
Şenol hocanın artık bırakması şart oldu.Yorumları okuyorum elinde yeterli futbolcu olmadığını söyleyenler var,tamam diyelim elinde oyuncu yok,e kardeşim 2 senedir de aynı adamları oynatıyorsun.Bir celustka 15 mactır serkanın yerine oynatılamaz mıydı,4 maçtır banko oynayan henrike yerine emre denenemez miydi,trabzonsporun kurucusuymuş gibi her olayda futbolcuları azarlayan olcanın dersi verilemez mi ? Haa -bu yönetim benim istediklerimi almadı ki-diyorsan da niye bu takımın başındasın.
Her şey bi yana ben şenol güneş ve ekibinin artık bu takıma hizmet veremeyeceğini kasımpaşa penaltılarında anladım,penaltı atıyoruz yardımcı kağıda nor alıyor,kalecimiz kurtarıyor yardımcı not alıyor,öyle deli gibi merak ettim ki o anda o kagıda ne yazıyordu o yardımcı ?Yorum
-
Bu kadroyu kuran da masör Şefik zaten.
Tabiki de sorun hocada olamaz.
Ama takım 82 puan toplayınca da hoca faktörü işin içine girer değil mi ?Yorum
-
Şenol Güneşin elinde sadece ligi gayet rahat götürebilecek 28 kişilik bir kadro var...
Oynatamıyorsa bunda suç kendinindir....
Janko forvet doğru dürüst bir orta yapamazsan adama , Emre Güralı klubeye mahkum edersen sonra kadrom yeterli değil diye sızlanmaya hakkın yok....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Janko ne iş yapar abicim...80 den sonra oyuna almak için bu devi almışsak yazıklar olsun verilen paralara...Adam sırf kendi istedikleri alınmadı diye adamları kulübeye hapsediyor ama kendi istediği Halil efendiyi neredeyse her maç oynatıyor....Yazık etme hoca bu takıma.....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
Evet Şenol Hoca Halile gösterdiği anlayışın zekatını Jankoya gösterseydi bugün iyi bir forvetimiz olurdu....Janko ne iş yapar abicim...80 den sonra oyuna almak için bu devi almışsak yazıklar olsun verilen paralara...Adam sırf kendi istedikleri alınmadı diye adamları kulübeye hapsediyor ama kendi istediği Halil efendiyi neredeyse her maç oynatıyor....Yazık etme hoca bu takıma.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
O kadar çok sıkıntımız var ki, bunları düzeltmek bir sezonu alır neredeyse. Bu bir sezon boyuncada sezonun başı ile ortası arasında bir fark olur. Biz olduğumuz yerde sayıyoruz.
Defansif anlamda, top ceza sahamıza geldiği andan itibaren rakip pozisyona girmese bile bizim defansımız rakibe pozisyon oluşturuyor. Bir de bunlara gerek kalmadan altı pas civarında seken toplardan gol yiyoruz.
Orta sahanın, defans ile hücum bağlantısını kurma gibi bir düşüncesi yok.Kanat adamlarımız çizgilere hapsolmuş durumda. Kanat adamlarımıza desteğe gelen, duvar pası, alan boşaltma gibi faaliyetleri uygulamayı bırakın düşünmüyoruz bile. Dün yediğimiz gollerden biri ters topla geldi. Biz en sonra ne zaman ters top atarak pozisyona girdik?
En iyi yaptığımız iş, iki stoper, Zokora ve beklerin yaptığı paslaşmalar. Topu 5 dakika sağdan sola, soldan sağa aheste aheste çeviriyoruz. En sonundan kanatlara giden top bizden de gidiyor. Futbolu gitgide basit oynanır hale geliyorken (kısa paslar, boştaki adama hızlı oynama vs.) biz zoru tercih ediyoruz. 3 kişiye çalımlar, içinden geçmeler, çizgi üstünde hareketler vs... Unutmadan hiç bir atağımızda da ceza sahasında gol atacak adamımız yok.
Takımın oyun temposu,oyuncuların bireysel tempoları çok düşük. Kimse sıkışık fikstürü bahane etmesin burada. Teknik heyette meydana gelen değişiklikler bununla doğrudan ilişkilidir bana göre.
Eskişehir, Bursa, Antalya, İBB maçlarının ikisinde sahada yoksun neredeyse, diğer ikisinde öndeyken yeniliyorsun. Şapkayı biz mi önümüze koyacağız yoksa teknik heyet mi koyacak?En son agahozlu tarafından düzenlendi; 17.12.2012, 09:24."Dünyada bir yerdeyim ben"Yorum
-
Güzel kardeşim,
bunları düşünmek bizim değil hocanın işidir...eğer takım bu haldeyse bunun tek suçlusu Hoca'dır....
Ben basket oynarken gittiler Edirne Keşan'dan bir yugoslav göçmeni getirdiler....Çocuk 2.05 boyunda 155 kilo dağda çobanlık yapıyordu...Adamı eğite eğite 6 ay da basketbol öğrettik......Bu meçka(ayı) dediğimiz adam basketbolu 6 ayda öğretebiliyorsak dünyanın parasını kazananlar için birşey yapılmıyorsa bu sorun HOCA'nındır....Bize sadece yazmak düşer
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
Abi yapmayın lütfen bu kadroyu kim kim.
Son iki sene içerisinde giden hiçbir oyuncunun yeri doldurulamadı.
Giderse gitsin dediğimiz oyuncuları bile arar olduk, bunda Şenol Güneş transfer konusundaki başarısızlığı etken oldu maalesef.Galatasaray maçından sonra istifa bekliyorum ben Şenol Güneş'ten.
Yorum
-
Bnce istifa etmemeli kesinlikle. Turkiyenin en iyi ve en basarili hocasi. Son 30 yilda kimin sayesinde bu kadar yakin olduk sampiyonluğa. Kac sefer gitti hoca yerlerine gelenler napti? Hepsi basarisizdi. 82 puani aldiğimiz zaman baskasimi vardi? İşte bizim türk insani maalesef böyle, ve bu hic bir zaman degismeyecek. Senol guneş bir ferguson olsun dedik ama adam bu şartlarda nasil calisacak? Adami rahat birakmiyoruzki.. Bizim taraftarda iş yok maalesef.
Haftaya gelir burak ve selcuk bize takar hatta ceyhunda takar bizde sadece mal mal seyrederiz staddan. Ulan önceden takimlar trabzona gelince titrerlerdi simdi güle oynaya yenip gidiyolar bizi. Bizim seyircide mal mal bakiyor hatta rakip takimi alkisliyor. Tt arenadaki seyircilere bakin, adamlar baski yapiyor, her aleyhine yapilan faule büyük tepki gösteriyolar ve büyük baski altina sokiyolar hem hakemi hem rakip takimi. Yazik bu camiaya gercekten. Maca gelip cekirdek yemekle olmuyor.
Ben 2 sene önce ibb macina gittim, maalesef o macta yenildik avni akerde. Ben maratondaydim baktim herkes susuyor kalktim bagirdim siz buraya sinemada film seyretmeyemi geliyosunuz yaziklar olsun hepinize diye bagirdim ve yakinlarimda olanlar hemen beni oturttu. 1 kelime daha söylesem döveceklerdi beni. İşte bizim taraftar profilimiz maalesef böyle. Sadece kale arkalari susmadan destek veriyor. Helal olsun onlara. Ama maraton resmen futbolcular gibi ruhsuz.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum