Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor’a Tesekkürler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi
    Arkadaslar ben sansa mansa ve hiç bir takimin da direk kendi basarisiyla bu ligde bir yere geldigine inanmiyorum. Son 3 - 5 sezondur.. Ligin gidisati önceden senaryosu hazirlaniyor..
    Kimlerin 1. Kimlerin 2. kimlerin ne yapacagini aslinda futbolu yönetenler
    önceden biliyorlar. Maksustan fb yi önde götürdüler. en sonunda
    isi Gs ye biraktilar. Dün fb Denizli'yi eze eze yenerdi müsade edilseydi.
    Isi öyle bir sasaya getirdiler ki bakin bu gün

piyasa ne halde?

Dövüz çildirdi gene.

Rize'nin Gençleri yenmesi Bjk'nin TS'yi yenmesi hikaye yalanciktan.
    Neymis son hafta saibesiz geçmis. Nasilda dalga geçiyorlar insanlarla.
    Öyle bir görüntü vermeye çalistilar. A. POLAT nasil olurda sampiyon
    Gs olacak diye bas bas bagirir.
    Her halde bildigi bisey vardi.
    Benim anladigim Türkiye futbolla oyalaniyor ve yönetiliyor.
    Bu konu üzerine çok yazmak istediklerim varda vaktim problem. Neyse.
    Kötü bir sezon geçiriyoruz yine Avrupaya yollaniyoruz. Yani zorla gönderiliyoruz gibi hak etmeden. Daha dogrusu 4 büyüklerden biri olmanin avantajlari bunlar.

Türkiye liginden sikildim. Hersey planlanmissa (banada öyle geliyor biraz) neyin mücadelesi bu.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• gençlerbirligiymis rize büyüklügünü konusturdu....bizim almamiz gereken maçi çikip onlar aldi....resmen bizim dagittigimizi onlar topladi....
      rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• rizespor takimi bizim maçta taraftarinin(!) tribüne çagirmasina ragmen o bölüme gitmedi,topçulari adam ama taraftari nedir kimdir amaci nedir belli degil.

Yorum

• trabzon rize el ele kupa karadenize

Yanlışlarımla kazanmaktansa, doğrularımla kaybetmeyi yeğlerim

Yorum

• uefa ya gittigimize bile nerdeyse sevinemiyoruz kendi gucumuzle gidemedik rize yendi diye gidiyoruz bizi bu hale dusuren futbolcular utansin rize gencleri yendigine kesinlikle sevinememistir cunku ayni aksam hayatlarinin darbesini denizlide yendiler frener sampiyonlugu kacirdi rize kahroldu rizeye ne tesekkur ederim nede minnet duyarim
            sorma neden...
            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Tesekkürler, Kayseri ve Gençlerbirligi... Kaybettikleri hesapsiz puanlarla, bize UEFA'ya katilma sansi tanidiklari için...

Yorum

• EVET UEFA ya gitmemize en çok rakiplerimizin hesapsiz puanlar sebep oldu ama bizimde saçma sapan puan kayiplarimizin oldugunu unutmayalim.bu arada tesekkürler Rize..Rize çogu gençlerden olusan bir takimla çikti G.Birligi karsisina ve genç futbolcular kendini kanitlama istekleri bizim isimize geldi.
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak hcicek61 tarafından gönderildi

Trabzon rize el ele kupa karadenize

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  benden

Yorum

• tesekkür edilmesi gereken ligimizde çokça görülen son hafta sendromundan etkilenmeyip (as oyunculari dinlendirmenin sebebi nedir anlayamadim) gençlerbirligine karsi mücadele eden takimdir..

ama kimse çikip da bir rize sayesinde uefaya gidiyoruz,onlar olmasaydi olmayacakti teranelerini anlatmasin kardesim.bu lig eger 34 hafta ise,34 haftada öyle ya da böyle aldigimiz 52 puanla uefa'ya gidiyorsak bunda herkesten çok kendi takimimizin emegi vardir.son haftada alinan sonuçlara göre degerlendirme yapacaksak diger 33 haftayi hiç hesaba katmayalim o zaman..

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi

İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi
                      Arkadaslar ben sansa mansa ve hiç bir takimin da direk kendi basarisiyla bu ligde bir yere geldigine inanmiyorum. Son 3 - 5 sezondur.. Ligin gidisati önceden senaryosu hazirlaniyor..

piyasa ne halde?

Dövüz çildirdi gene.

Kötü bir sezon geçiriyoruz yine Avrupaya yollaniyoruz. Yani zorla gönderiliyoruz gibi hak etmeden. Daha dogrusu 4 büyüklerden biri olmanin avantajlari bunlar.

Türkiye liginden sikildim. Hersey planlanmissa (banada öyle geliyor biraz) neyin mücadelesi bu.

biraz abartiyorsunuz.

artik türkiyede futbol kalmadi demek, birileri istedigi gibi herseyi yönetiyor dogru olamaz, mantiksizdir.

abartmayin lütfen, böyle yazilar nelere yol aciyor tahmin edebiliyormusunuz ?

birikiyor birikiyor millet yollara düsüyor, yönetim isini yapsin, futbolcu isini yapsin, taraftar taraftar olsun,gerisinide bu bahsettiginiz sikecilere biraksin bakalim sampiyon olamiyormusun kendi gücünlen.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                        Tesekkürler, Kayseri ve Gençlerbirligi... Kaybettikleri hesapsiz puanlarla, bize UEFA'ya katilma sansi tanidiklari için...
                        aynen katiliyorum uefaya katilmak bu takimlarin elindeydi bizim maci saymazsak demek ki onlar istemedi bize kaldi bu kadar basit...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi

İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi

piyasa ne halde?

Dövüz çildirdi gene.

dostlar bazi seyleri abartiyorsunuz bende futbol oynadim öle onun önde götürdüler onu son maçta yenmesini engellediler..bunlar kolay seyler degil....aslinda dogru olan bazi seyler var ama konuya yanlis yerden girmissiniz..bugün trabzonsporun sampiyon olmasi hiçkimse istemez.ne yazili nede görsel medya....kesinlikle istemez..federasyonda istemez ts sampiyon olsun......bunlarin sebeplerini bir topic açip açiklayacagim.....
                          FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

• allah allah rizeye tesekkür topigi ne hale gelmis yav [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

walla hiç gülecegim yoktu
                            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• ya ben kimse yi anlamiyorum trabzon maçinda fenerbahçe gelecek ananizi......... diye bagiranlara ben hayatim boyunca tesekkür etmem etmicem deeee
                              [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                              İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• İlk olarak serseerii tarafından gönderildi
                                ya ben kimse yi anlamiyorum trabzon maçinda fenerbahçe gelecek ananizi......... diye bagiranlara ben hayatim boyunca tesekkür etmem etmicem deeee
                                [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                evet ayne katiliyorum rizeya maça gitmis biri olarak bu kufurleri bizzat duyan biri olarak ne bugun nede yarin rizeye ne tesekkur ederim nede minnet duyarim
                                sorma neden...
                                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim