Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor’a Tesekkürler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ctmeoy

"ben kendi adima rizespora tesekkür falan etmiyorum gerek de bulmuyorum

ne yani onlarin yaptiklarindan dolayi bjk maci izmirde oynanmadi mi eeee daha ne o zaman bjk maci trabzonda oynansa kazanacaktik belki

hayret bise yaaa hepimiz balik hafiza olduk halimize aciyorum"

sevgili kardesim avni akerde oynadigimiz 17 maçin sonuçlarini bir gözden geçirmeni isterim son fener maçida trabzondaydi kazanmak için hiçbirsey yapmayan bir takimdan bahsediyoruz kabullenmek gerekiyor aramizda bu konu hakkinda yanlis davranis sergilemis arkadaslarimiz var baska camialarla ugrasmaktansa kendi isimize bakip kendimizi sorgulamamiz gerekiyor rizespor taraftari olay çikarttida bizim taraftarda uyanik olsaydi da olaylara çanak tutmasaydi yaptiklariyla biraksaydi rize taraftarini

hata yapilmistir kabul edelim sagduyulu olalim
    BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

rize taraftari olay yapmistir bu bir gerçektir ama bizim taraftarimizda melek diil yani...

az çok biliyoruz kendimizi...onlar bise yapmasa bile yapmaya zorlariz...

arkadasin dedigi gibi biz kendimizle ilgilenelim birakalim onlari
      www.gazi-ts.com\\\\\\akçaabaTRABZONLU olmaktan gurur duyuyorum!

Yorum

@ctmeoy

O maçtaki olaylari yapanlari Rizeli olarak degerlendirmiyorum.Onlar ayri bi kategoride.Ama o kategoriyi yazarsam ..... olarak çikar.

Yorum

İlk olarak cakirahmed tarafından gönderildi

ctmeoy

ne yani onlarin yaptiklarindan dolayi bjk maci izmirde oynanmadi mi eeee daha ne o zaman bjk maci trabzonda oynansa kazanacaktik belki

sevgili kardesim avni akerde oynadigimiz 17 maçin sonuçlarini bir gözden geçirmeni isterim son fener maçida trabzondaydi kazanmak için hiçbirsey yapmayan bir takimdan bahsediyoruz kabullenmek gerekiyor aramizda bu konu hakkinda yanlis davranis sergilemis arkadaslarimiz var baska camialarla ugrasmaktansa kendi isimize bakip kendimizi sorgulamamiz gerekiyor rizespor taraftari olay çikarttida bizim taraftarda uyanik olsaydi da olaylara çanak tutmasaydi yaptiklariyla biraksaydi rize taraftarini

ne yani onlar bize ana avrat küfrederken biz laylaylom mu yapacaktik orda olaylari bilmeden veya arastirmadan yorum yapmayin trabzonspor topladigi puanlarin cogunu evinde kazanmistir ayrica bize yapilanlari hemen unuttugunuz için trabzonsporun üzerinden diger takimlarin yorumlari buralarda dolasmaya basladi

Yorum

İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildi
            İlk olarak cakirahmed tarafından gönderildi

ctmeoy

ne yani onlar bize ana avrat küfrederken biz laylaylom mu yapacaktik orda olaylari bilmeden veya arastirmadan yorum yapmayin trabzonspor topladigi puanlarin cogunu evinde kazanmistir ayrica bize yapilanlari hemen unuttugunuz için trabzonsporun üzerinden diger takimlarin yorumlari buralarda dolasmaya basladi

küfür ettigin için ceza almadin koltuklari kirdigin için ceza aldin küfür ettigin için ceza alsaydin hiçbir maçini avniakerde oynayamazdin zaten ve eklemek istiyorum ne kadarda çok puan aldik dimi trabzonda bundan mutlu olabiliyorsun eskiden kimse yenemezdi bizi sahamizda simdi 28 puan toplayinca basari oluyo ne günlere kaldik
            BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

Burda rizespora tesekkür edilecek bisey yok futbol 3 ihtimalli bi spor ve rizesporda bu ihtimallerden birisini elde etmis oldu o kadar zaten bundan dogal biseyde olamaz...
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

İlk olarak 61*TS*61 tarafından gönderildi
                ...bu arada gsye tebrikler bu ezikler sampiyon olacagina gsliler olsun...

hocam sana iki sorum var
                1. tebrikler dedigings bize ve bizim kaptana Küfür eden gsmi???

2. ezikler olacagina gs olsun derken gs ezik degilmi???

Yorum

61*TS*61 sampiyonluk kutlamalarinada katilmak istermisin arkadasim [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

agantha, Jackdaniels:

agantha ilk senin soruna cevap vermek istiyorum, benim gsye hic bir düsmanligim yok küfür etmis olabilirler buna fazla önem vermem, ve ezik dedigimde fb takimi oluyor iste onlar ezik, ezik düsmani oldugum icin böle söledim, ne yani gsyi tebrik edemeyizmi?

Jackdaniels: e yok yani ne katilmasi be abe, biz TS'liyiz, yoksa benim ne isim var burda, anlayin arkadaslar benim sadece sevindigim olay eziklerin sampiyon olmamasi, cünki onlar hic bir zaman sampiyonlugu hak etmiyor
                    Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin

Yorum

Ben kendi adima Rizelilerden özür diliyorum[img]smileys/smiley9.gif[/img]

Yorum

Rize'ye tesekkurler adam gibi cikip oynadigi icin;bizimkilere yazik su son macimizda da yuzumuzu guldurup kendi islerini kendileri yapamadiklari icin.gs'yi tebrik eden arkadaslara bu kadar yuklenilmesini de anlamiyorum .Kimse gs'nin sampiyonluguna sevinmiyor ki fb'nin yikilisina,aglayip zirlamasina seviniyor.Ben de mutluyum eziklerin gozyasi ,azizin sisik surati,rustunun aga takilmis balik halisu berbat sezonun en iyi goruntuleri benim icin.Insallah seneye birbirlerini aglatacaklarina,biz ucunu birden aglatiriz
                        Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

Daha önce açilan Rizsepor ile ilgili topicteki Rizespor a tepkimden dolayi Tüm Rizesporlulardan özür dilrim.Fedarsyon göreve diye Rzie ile ilgili açilan Topigin de silinmesini teklif ediyorum.10 tane eksik oyuncu ile gideceksin hiç bir iddian olmadigi halde UEFA iddiasi olan hatta Bizim yenilgimizle berabere kalsa UEFA ya gidecek olan G.BIRLIGI ni yenen RIZESPOR a tesekkür ederken,Bizim oyuncularimizida kiniyorum.Aslinda UEFA kupasina gitmeyi hak etmedik.
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Rize yenilseydide bizim laf etmeye hakkimiz yoktu. Sen git bjk a yenil gençlere yenil kayseriye yenil sonra isini rizeye birak. rize yenilirse sattilar mattilar muhabbeti yap.

Allahtan yendilerki böyle bir ortam olusmadi.
                            benden

Yorum

Eklemeyi unuttum Karadeniz sereflidirher yerde tesvikler havada ucarken helal Rize'ye.Umarim bu bir milad olur Karadeniz kenetlenmesi icin.Samsuna da gecmis olsun umarim seneye daha guclu gelirler.En buyukTS en buyuk Karadeniz. Karsiyiz karsi bizansa karsi
                              Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

Tebrikler rize .Tesekkürleri. sunu daha iyi anladim. komsu komsunun küle muhtaçtr ve sen komsulugunu gösterdin.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim