İlk olarak tselif tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)
Daraltma
X
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi2. gol ofsayt mi?
Hemde en az 2 m yan hakem fatihin vurmadigini zannetmis olabilir ,huseyin in fatih e ilk golde attigi par bu sezonun huseyin adina en iyi hareketiydi gercekten mukemmel bir pasKahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildiİlk olarak tselif tarafından gönderildi
Bu gökhan gol mol atamaz ...Kaliyo cenk..Demekki bu yilda KRALSIN TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Hayyy çenem tutulsaydii emi[img]smileys/smiley7.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildiİlk olarak tselif tarafından gönderildi
Bu gökhan gol mol atamaz ...Kaliyo cenk..Demekki bu yilda KRALSIN TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img]
iyiydi [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiAyaklar ayni hizadaysa ofsayt sayilmaz. Egilip kafayi vurmustur [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Ya ofsayt olsa bile 20 yilda bir oluyo bu ..birakinda tadini çikaralim[img]smileys/smiley36.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum