Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mesala bana birisi gel Trabzonspor maçında birinin ismini yazacağız dese ve şu tişörtü giy dese,her aklı başında ve kendisine saygısı olan kişi gibi bunun Dozer Cemil,Şamil Ekinci,Özkan Sümer,Ahmet Suat Hoca veya Hüseyin Çimşir,Fatih Tekke olur diye düşünürüm ve işin parçası olurum.

Şimdi bu ismi giyen elemanlar Trabzonsporla alakası olmayan,ne iş yaptığı belli(!) olmayan hatta şike sürecinde aleyhimize iş yaptığı iddia edilen bu tartışmalı ismin adını bilerek mi giydiler,kandırıldılar mı?
    Bilerek giydilerse bir daha giyemeyecek şekilde tedbir alınmalı ve stada sokulmamalılar.Bu maçın skor ve takım içi sorunları yetmezmiş gibi bir de böyle gerizekalılıklarla uğraşmak zorunda değiliz.
    TG'nin içinde bunu sorgulamayacak ve buna izin verenlere laf edemeyecek kadar düşüncesiz insanlar yığını haline gelmişse,acil olarak onlara da bir çözüm bulunmalı.

Bu işin şakaya gelir tarafı yok.
    • Memento mori

Yorum

• Rezalet değil şerefsizlik.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• başkanda bu olaylara sessiz kalsin her gecen gün ayar olmaya başliyorum kendisine. o pankarti açan haksiz degilmis
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Aslolan insandır arkadaşlar.
          Biz gençliğimize sahip çıkmazsak bu resimleri daha çok görürüz.
          "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Bunu yapanlara bedava kombine dağıtan da bu rezil yönetimdir!
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Trabzonspor siyaset yeri olmamaliydi ne yazik ki 2011 sonra iyice siyaset malzemesi olduk yok secim otobuslerine cikmalar havalaninda karsilamalar ya banane sedat dan medat dan beni ilgilendiren Trabzonspor
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• hayır ne olduğunu kim olduğunu geçtim Trabzonsporla alakası ne

ne kadar çok geri zekalı dangalak adam türedi
                sakin olun...

Yorum

• Şehrin ve ülkenin geldiği durumu çok iyi özetliyor. Bir organize suç örgütü liderinin, kaldı ki Trabzonspor ile bir bağı da yok, kareografisini yapmak. Herşeyi hakediyoruz aslında.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Nuri Albayrak - akp
                    hacıosmanoğlu - akp
                    usta - akp
                    Sedat Peker - akp
                    şike süreci
                    demirören vs vs

trabzon ili malum
                    Rizeliler bile bir kısmı Fenerli , Erdoğan Peker hemşehrileri
                    onlar bile bu kadar dalkavukluk yapmazlardı muhtemelen

çok yakıştı bize maalesef

başka sözüm yok

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nuri Albayrak - akp
                      hacıosmanoğlu - akp
                      usta - akp
                      Sedat Peker - akp
                      şike süreci
                      demirören vs vs

trabzon ili malum
                      Rizeliler bile bir kısmı Fenerli , Erdoğan Peker hemşehrileri
                      onlar bile bu kadar dalkavukluk yapmazlardı muhtemelen

çok yakıştı bize maalesef

başka sözüm yok
                      Aynen, "rezillik" hafif kalir bu olanlara...
                      Ama, is es kazâ (mümkün degil de iste) iktidârin degismesine bakar, Trabzon 90% akp verse dahi, oldu da iktidar degisti, Trabzon'da akplilerin çogu gömlek degistirir (severler), geri kalanlar da sehirde barinamaz... biriken çok sey var, bu gidisle millet birbirini yiyecek, herkes intikam duygulariyla hareket edecek... he olsun mu bu, olsun ok yaydan kopsun, anca belki bir seyler düzelir

Yorum

• şu bmn den Allah razı olsun...buradaki tepkileri görmesem tüm taraftarımızı TG grubu gibi sanacağım,zira hiçbiyerde bu tepkileri görmüyorum...şuraya giriyorum da azıcık hırsım azalıyor benim düşüncemdekileri görünce...bir de bu pankartı TG yapmadıysa bile hepsi el pençe divan alkışlamışlardır,hatta biz nasıl yapmadık diye ağlıyorlardır...

Yorum

• Tribünlerdeki Sedat Peker Rezaleti !

Allah benim ömrümden alsın sedat reisime versin

Bir umuttur yaşamak

Herkes haddini bilecek Trabzon Son kale

Delikanlılığın kitabını taşıyan son reis için dökülen kanlar feda olsun

Kahrolsun sedat reis düşmanlarına

Bir umuttur yaşamak

Şaka şaka kızmayın hemen

Bu mağara adamına inanıp peşinden giden buna özenen kim varsa topunun soyu kurusun Trabzon'umdan uzak dursun

Tapatalk kullanarak gönderildi
                          En son Veysel tarafından düzenlendi; 23.09.2017, 15:39.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen, "rezillik" hafif kalir bu olanlara...
                            Ama, is es kazâ (mümkün degil de iste) iktidârin degismesine bakar, Trabzon 90% akp verse dahi, oldu da iktidar degisti, Trabzon'da akplilerin çogu gömlek degistirir (severler), geri kalanlar da sehirde barinamaz... biriken çok sey var, bu gidisle millet birbirini yiyecek, herkes intikam duygulariyla hareket edecek... he olsun mu bu, olsun ok yaydan kopsun, anca belki bir seyler düzelir
                            Senin gibi yarım akıllılar yok Allah'tan ülkede,bir de Doğukan var senin kafada,ergenlikten çıkamadınız.
                            Adamın ağzından çıkanlara bak,bu milletin en azılı bir düşmanı bile böyle aşağılık ve iğrenç fikirleri içinde geçirmez.
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu bmn den Allah razı olsun...buradaki tepkileri görmesem tüm taraftarımızı TG grubu gibi sanacağım,zira hiçbiyerde bu tepkileri görmüyorum...şuraya giriyorum da azıcık hırsım azalıyor benim düşüncemdekileri görünce...bir de bu pankartı TG yapmadıysa bile hepsi el pençe divan alkışlamışlardır,hatta biz nasıl yapmadık diye ağlıyorlardır...
                              Azız genele oranla çok azız
                              ama ben takımımı ve şehrimi satmadım
                              siyasi görüş şu bu uğruna takımımı yıllardır göz göre göre doğrayanların peşinden gitmedim gitmeyeceğim
                              koca köyde 1 hane de kalsak sırf güçlüler dönem onların diye gerçekleri konuşmamazlık etmeyeceğim
                              trabzonspordan da soğurum memleketten de soğurum ama doğru bildiğimden şaşmam

fenerliler kadar olamadık olamayacağız da
                              dalkavuklukta ihtisas yaptık
                              takımı doğradılar peşinden koşturduk

trabzonspor işe çekişirken aldıkları ceza siyasetin 1 lafı ile iptal edilip benim başkanım tepki olarak istifa etmiş şehir 3 seneye herşeyi unutmuş

teabzonsporu da bırakabilirim askıya alırım takip etmem
                              küme düşsün beterin beteri olsun , hak olan kötülüğümüze de olsa yerini bulsun da isterim
                              kaybettiğimizi rezil olduğumuzu da kabul ederim

ama doğruları konulmaktan şaşmam
                              anamızdan babamızdan bunu gördük
                              1 kişi de kalsak bu böyledir
                              Trabzonlu haksızlığına hayırdır diyendir

dalkavukluklara alkış tutan değil
                              En son werneke tarafından düzenlendi; 23.09.2017, 15:42.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin gibi yarım akıllılar yok Allah'tan ülkede,bir de Doğukan var senin kafada,ergenlikten çıkamadınız.
                                Adamın ağzından çıkanlara bak,bu milletin en azılı bir düşmanı bile böyle aşağılık ve iğrenç fikirleri içinde geçirmez.
                                dün o yazilarla stadda olanlar geberse ne olur yasasa ne olur mk, baslarim milletin azili düsmanina da bilmem nesine de... düsman belli her sey belli, suçu oralarda arayin elinden bir sey gelemeyecek kimseye zarâri olmayacak orda burda 1 2 yazi yazan insanlarda degil...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim