Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şehir ilerleyeceğine geri gidiyor. şehirden göç edenlerin yerini tuhaf bir nesil alıyor. anlamak güç.
    İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden şaşırdınız anlamadım bence çok normal. Trabzon gençliğinin çok büyük bir çoğunluğu bu tip gençler. Bunlar deli yürek, kurtlar vadisi izleyerek büyüyen bir nesil. Hayatlarında ellerine bir kitap alıp okumamış adamlar.

Kimden ne bekliyorsunuz?
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Beni en çok üzen ve şaşırtan BMN içerisinde bu botoksluyu seven ve savunan adamların olmasıdır. Bu yazıları içeri sokan, izin veren net şerefsizdir.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• "Tg ise" bu grup yok edilmeli
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şehir ilerleyeceğine geri gidiyor. şehirden göç edenlerin yerini tuhaf bir nesil alıyor. anlamak güç.
          Doğru düzgün eğitim verilmeyen gençlerin hayata salınmasıyla yaşanan toplumsal travmalar. İş yok güç yok, umut yok, hayalleri yok. Tek hayalleri o biçim delikanlı olup racon kesmek bmw ye binmek. Tek gidebildikleri yer torpil bulup bir yerde güvenlik görevlisi olabilmek.

Bu gençlere ne verildi de ne isteniyor? Benim artık ciddi ciddi inandığım bilinçli bir şekilde cahil bırakılan toplum yaratılması. Çünkü cehalet güçtür. Cahil toplumlar kolay güdülürler.

Tek isteği gücü elinde tutmak isteyen bir güruh neden halkı eğitsin, bilinçli hale getirsin ki? Zırt pırt değişen ve kimsenin bir beklentisi olmayan ve sistemi bir türlü oturtulamayan demiyorum, oturtulması bilinçli bir şekilde istenmeyen eğitim ve öğretim bu nedenledir.

Cahil insanları kandırmak kolaydır, her şeyi yazarsın söylersin onlar da inanır. Uzaya gittik döndük deseler yer artık bu toplum.

Yorum

• ''Baba mirası yanan mum gibidir''

Şehirde başıboşluk
            Trabzonspor'da başıboşluk.
            Trabzon ve Trabzonspor ismini değerleştiren tüm değerler bitme noktasında. 7can61 arkadaşın da dediği gibi.Malzeme bu.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bir insan niye bu sahsi sever anlayamiyorum.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• sever sevmez bizi ilgilendirmez ama s.p ismini stada sokmak salaklıktır.
                İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir insan niye bu sahsi sever anlayamiyorum.
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• TG grubunun liderinin söz konusu kişi ile alakalı boy boy fotoğrafları yok mu zaten ?

Bu işin sorumlusunun kim olduğunu çokta aramaya gerek yok.

Uzun süredir siyasetin, yeri geldi partilerin, şimdide kabadayıların ( ne derseniz diyin artık ) kucağına oturma niyetindeyiz.

Çok şükür.

Sportif açıdan;
                  Antalyadan 7 ler
                  Kasımpaşadan 6 lar
                  Evimizde 3-0 dan maç vermeler.

Bu kulübün ne efsaneliği, ne dik duruşu, ne bir karakteri, ne büyüklüğü.. Hiç biri kalmadı.

Trabzonspordan nefret ediyoum. Acil futbola ilgi duymayan erkek modeline bürünmek lazım.

Yorum

• Bir devrin sonra erişi. Sanırım tukeniyoruz, bitiyoruz. Herseyimizle. Buraya kadarmis Efsanenin vakti
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Rezalet bir durum. Sorumlular hesabını vermeli.

Yorum

• Ozgecan ile ilgili pankarta siyasi diyip stada almayanlar... bunu nasıl almışlar? Bu rezaletik bir sorumlusu yok mu diyeceğim ama bunu rezalet olarak gördüklerinden dahi supheliyim. Vizyon reyizin buna nie açıklaması yok mu acaba? Helal olsun size, hergün bu takima taraftar kaybettiriyorsunuz. İyice soğudum bende.

Yorum

• Tg yi besleyen USTA nın ta kendisidir

Yorum

• Tiksinç bir şehir tiksinç bir takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. En büyük tehlike taraftar bile bu iğrençlikler yüzünden takımdan soğudu. Mağlubiyetler bu kadar üzmezdi, şu rezilliklere bakın.

Yorum

• Vah vah...
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şu adamlar ile aynı stadı paylaşmaktan ötürü utanıyorum.
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X