Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maalesef TS tribunleri capsiz, gorgusuz, vizyonsuzlarin elinde oyuncak oldu. Adamlar istediği gibi at koşturuyor. Sacma sapan fikirlerini ulu orta dile getirip bizleri de zan altunda bırakıyorlar.
    sonra tüm Türkiye bizleri de bu capsizlarla aynı kefeye koyuyor.

Ts taraftari Ataturk ve Cumhuriyete sonsuz baglidir. Tipki Trabzon şehri gibi. Bu konuda sikintisi olan varsa çenesini kapalı tutsun muthis fikirlerini heryerde dillendirmesin. Hele ki bir topluluğu temsil ediyorsa.

Gercekten bu findikcinin pesine takilan genc cocuklara uzuluyorum. Yazik bunu kendine rehber edinen kardesime ...
    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne demek saygı duymuyorum ?
      Yunan Ankara kapılarına dayanmışken kim varsa cephe de herkes seve seve saygı duyacak
      Saygı duymuyorum denilen adama söz verdiği saatte Çiğiltepeyi alamayan Reşat Bey intihar etmiş , bizimkilerin 2025 yılında triplerine bak , insan da 2 gram utanma olur
      Kimse bunlara ve bunlar gibilere ne Mustafa Kemal'i ne de cumhuriyeti beğendirmek zorunda falan değil
      Kimse kimsenin kuru kuruya cahilliğine hiç bir halt okuyup araştırmamasına tahammül etmek zorunda değil
      Bahsedilen adam elinde silahla cephede düşmana karşı gelmiştir
      İçki mi içmiş , camiye gitmiş gitmemiş aklı başın da Türk vatandaşının umurunda olmaz olamaz

Uzun lafın kısası çokta şaşırmamak gerek
      Netice de kendi genelkurmay kayıtların da belgeli en kritik muhareben olan kütahya eskişehir muharebelerin de 30 bin kişi , daha da kritiği sakarya meydan muharebesinde yaklaşık %10 firar var , bunlar da bu ülkede hayatlarına devam ediyor

İnançlı bir Müslüman olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki , Mustafa Kemal Atatürk ister inançlı ister inançsız ne olursa olsun isterse Hristiyan olsun zerre kadar umurum da olmaz , Vatan için ne yapmış ne yapmamış ona bakarım
      Mustafa Kemal ve arkadaşları Anadolu da düşmanla uğraşırken , işgal altındaki İstanbul'da İngilize Fransıza tek kurşun atmayıp bir de üzerine mücadele edenleri hainlikle suçlayanlar da sorsan Müslümandı

Uzatmaya gerek yok
      Türk milletinin kırmızı çizgisidir , herkes işine baksın
      Nasıl büyük bir iş başarıldığından haberi yok bunların. O dönem İstanbul hükümeti memleketi teslim etmeye hazırlanıyordu, bir avuç vatansever ise memleketi savunma derdine düşmüştü. Atatürk önder kişiliği ile direnişi örgütlemese şuan Trabzon bir rum şehriydi. Atatürk'ü sevmeyen Trabzonlular'ın türklükle sorunları vardır, yoksa bize böyle bir nimeti sunan Mustafa Kemal Paşa'ya dil uzatma cüretinde bulunmazlardı.
      Bize her yer TRABZON

Yorum

• Avrupa’da örnekleri varmi kesin bilgim yok Bizim ülkemizde başkanlar yöneticiler durmadan takım formasıni arkasına isim yazdırıp Meclis ziyaretleri yapıyorlar politikacılar gelince boynuna takım atkısı takılıyor bir başarı olursa makamlara teşekkürler ediliyor vs kısaca hersey birbirine karışiyor

Yorum

• İlk olarak Kenshi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nasıl büyük bir iş başarıldığından haberi yok bunların. O dönem İstanbul hükümeti memleketi teslim etmeye hazırlanıyordu, bir avuç vatansever ise memleketi savunma derdine düşmüştü. Atatürk önder kişiliği ile direnişi örgütlemese şuan Trabzon bir rum şehriydi. Atatürk'ü sevmeyen Trabzonlular'ın türklükle sorunları vardır, yoksa bize böyle bir nimeti sunan Mustafa Kemal Paşa'ya dil uzatma cüretinde bulunmazlardı.
          Bir şey söyleyeyim mi ?
          Tesadüf falan değil bu olanlar

Şimdi isim vermeyeceğim oturup araştırsınlar
          Meczupun biri var TV ekranlarında Atatürk'e laf edip duran
          Bir gün bir yer de dedesinin babasın mı ne geçmişini paylaştı

Bunun bu dedesi Dimetoka da görev yapmış
          Dimetoka da o dönem Osmanlı toprağı fakat Osmanlının sıkıntılı dönemleri
          Buradan Osmanlı askeriyle yetkilileriyle çekiliyor bir nevi bırakıyor burayı ve Bulgar çeteler buraya saldırıp baya kıyım yapıyor
          Sonra ilerleyen dönemde burası Fransız kontrolüne geçiyor ve Fransızlar buradan çekilirken yerel halka Osmanlı da mı Yunanistanda mı kalmayı istiyorsunuz diye soruyor yani plebisit yapıyor
          Osmanlı kendisini bir şekilde bırakıp gittiği için buraya dikkat Müslüman halk Yunanistana bağlanmak istiyor
          Bu sabah akşam Atatürke laf çarpanın dedesi de oradan savaşmayıp bırakıp çekilenlerden , tesadüfe gel

İşin özü beyler bu iş din vs değil
          Türk halkı özellikle de tarihini açıp okuyup özümseyenler Atatürkün dinine inancına falan bakmaz
          Aklı başında Türkler koca İstanbul işgaline bakar
          600 yıllık Osmanlının başkenti kurşun atılmadan teslim alındı
          Millet camiden çıkarken kayıt yapan Fransızlar var yani işgal edilince ezan falan da dinmedi uyandırayım
          Fransız İngiliz subayların hatıratları var kendileri bile şaşırıyor
          1 Osmanlı askeri de şehit düşüyor Beşiktaşta sanırım üstelik mukavemet yokken , çünkü öyle söylenmiş herhalde onu da araştırsınlar

Ve bu duruma karşı gelen anadoluda mücadele eden adam için dertleri ne ? dindar değilmiş
          Atatürk inansa ne inanmasa ne ?
          Bu duruma karşı gelen ve Ankara ve civarına tamam demeyip bugünkü toprakları bize bırakmaya ön ayak olan adama neden musulu da almadın diyecek kadar da cahiller
          Paşam 600 yıllık Osmanlının Anakara ve etrafına tamam demesine takmıyor görmüyor , musul neden yok diyor

Bunların ne samimiyetine inanılır ne milliyetçiliklerine
          Elhamdülillah Müslümanım , Atatürkte neye inanır veya inanmaz umurumda da değil

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim Besiktas tribünlerini niye daha cok sevdiğimi hatırlamama vesile oldu sadece
            Bir Trabzonsporlu olarak soyluyorum bunları evet.

ek olarak yemin ediyorum Trabzonsporu koyalım besiktas stadına besıktas taraftarı bizim taraftardan daha iyi destekler coskulu bizim takımımızı.

Trabzonsporun bir sürü transfer eksiği var konusulanlara bak

futbol konusmamız lazımken...

ne kadar luzumsuz bir acıklama...

Trabzonspordan transfer olarak ve kadro olarak sıkıntılar yasıyoruz ve daha cok sogutmak icin elinizden geleni yapıyorsunuz...

Taraftar iyice maca gelmesin o zaman daha cok zarar edelim... hem manevi hem maddi
            Dostum, senin derdin Trabzonspor. Hiç Ahmet'i, Mehmet'i bahane etme. İmama kızıp abdest bozulmaz çünkü mühim olan niyettir.

Beşiktaş tribününü seviyormuş... 1453 Kartalları rezaletinden, çArşı'nın A'sına geniş bir yelpazede rezillikleri bini geçmiş, Trabzon'da kaybettikten sonra boş kahve basmayı maharet sanan tinerci sürüsüne iltifat etmesen hatrım kalırdı.

Beşiktaşınıza tüküreyim.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Düzenin şımarttığı b.klardan birisi,
              konuşmaya bile deymez,
              O zekada bir yalaka ve besleme saygı duymasın zaten, gereği yok🤮

Yorum

• mehmet fındıkçı özür dilemiş. bu olayda yönetimin parmağı yoksa bir şey bilmiyorum. internette millet boşuna birbiriyle kavga etti bide yazık günah ya.
                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Olay çıkmasın diye abilik yaptığım taraftar grubuna yansıtmadım diyor,
                  el altından ayar veriyor, ayağınızı denk alın güttüklerimi salarım üstünüze diyor.

Çok bi özür açıklaması gibi değil.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dostum, senin derdin Trabzonspor. Hiç Ahmet'i, Mehmet'i bahane etme. İmama kızıp abdest bozulmaz çünkü mühim olan niyettir.

Beşiktaş tribününü seviyormuş... 1453 Kartalları rezaletinden, çArşı'nın A'sına geniş bir yelpazede rezillikleri bini geçmiş, Trabzon'da kaybettikten sonra boş kahve basmayı maharet sanan tinerci sürüsüne iltifat etmesen hatrım kalırdı.

Beşiktaşınıza tüküreyim.
                    Selam Oguz kardeşim .Benim derdim Trabzonsporun daha iyi yerlere gelmesi. Ama bu kafayla zor. Besiktas tribününü seviyorum evet. Ama Trabzonsporluyum.

Besiktas tribünün ve carsının olumlu taraflarını seviyorum o eski günlerdeki tabi. Hala varlar. Bizim taraftar da ornek almalı. Hani susmayısları vardır efsane o zamanları diyorum. Bizde olmadı bu .

Yani güzel yanları ve takıma destek oldukları ve coskusunu. Bunu ornek almalıyız.

Yoksa her takımda problemli taraftar gurubu var. Bu saymakla bitmez. Anadolu takımları da dahil buna.​

Buradaki yasanan olayın futbolla ilgisi yok tabi desek bile bizim takımı baglayan bir olay bu. Ancak su var son zamanlarda futbolun tadı kacı baya. O kadar gundem degısıyor surekli.

Tadı kactı hani bir surekli tatlı atısmalar yapardık 5 sene oncesi yazardık gelisim üzerine yapamaz olduk. Yorulduk. David Luiz gibi bir kac kisi burada ve bir cok insan güzel bilgiler bırakırdı buraya futbol üzerine ve bir kaç kişi daha.

Pek iyi niyet göremiyorum Trabzonsporda ben. Takım les atıyor. Bir avrupaya gitmedik adam gibi sıfır hocam. Basarısızlıktan yorulduk.

Taraftarın staddaki yaklasımını begenmiyorum inanılmaz coskusuz sıfır...

Ayrıca buraya bir yazı daha yazdım . link paylastım Nihat Gencten topragı bolsun.

sadece bunu görüp onu gormeyip ona cevap alıntılamamıssın ya hatrım kalır

isin paradoks tarafı ise besiktasa senol hocamızın faydası oldu ama bize olamadı.

bizi sampiyon yapmasını istedigimiz hocamızdı hep.

acaba sorun senol hoca mı? bir daha dusunmek lazım
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 6 gün önce.

Yorum

• ESKİ İNANMIŞLIK-ESKİ TARAFTARLIK BİTTİ

Bunca yapılana rağmen stadınıza 20-30 bin insan geliyorsa, hepsinin elini öpmek gerekir.

Ülkemizde Kulüp başkanları, hırsız olma yanında iftira atan hainler adeta. Sörloth şehri istemedi-Nwakaeme yüksek maaş istedi-Jaja kaçtı-Şota Arşilsiz oynamam dedi diye saf Trabzonlular kandırıldı diyordum yılllarca, bak Rafa’ya gelirken onlarca yalan söyleyenler yalan ortaya çıkıp gidiyorum diyince çapsızlıklarını örtmek için AKIL ALMAZ İFTİRALAR atmış adama

Rafa Silva cephesinden Serdal Adalı ve Sergen Yalçın'a cevap! Tam 21 madde sıraladılar https://m.haber7.com/besiktas/haber/...siraladilar​
                      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ESKİ İNANMIŞLIK-ESKİ TARAFTARLIK BİTTİ

Bunca yapılana rağmen stadınıza 20-30 bin insan geliyorsa, hepsinin elini öpmek gerekir.

Ülkemizde Kulüp başkanları, hırsız olma yanında iftira atan hainler adeta. Sörloth şehri istemedi-Nwakaeme yüksek maaş istedi-Jaja kaçtı-Şota Arşilsiz oynamam dedi diye saf Trabzonlular kandırıldı diyordum yılllarca, bak Rafa’ya gelirken onlarca yalan söyleyenler yalan ortaya çıkıp gidiyorum diyince çapsızlıklarını örtmek için AKIL ALMAZ İFTİRALAR atmış adama

Rafa Silva cephesinden Serdal Adalı ve Sergen Yalçın'a cevap! Tam 21 madde sıraladılar https://m.haber7.com/besiktas/haber/...siraladilar​
                        Karakterli adammış.Sergen'in örnek alması gerekirken, adamı şutlamaya çalışması trajikomik.Bizim de bu tarz yabancıları getirmemiz lazım.

Yorum

• Rafa bana göre öyle imrenilecek bi karakter değil, siz övüyorsunuz da Benfica taraftarına bi bakın bakalım ne diyorlar bu ruhsuza.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X