Açıkçası ben oh olsun diyorum umarım bu sene burak ve selçuk denilen yalancı kişilerde cezasını Allah tarafından verilen büyük bir sakatlık ile çekerler .Umut'a lafım olamaz , her ne ise .. Biz önce kendimize yapılan haksızlıkları düzeltelimde ondan sonra futbolda diğer adaletsizlikleri sonra düşünelim , sonuçta bizim kupamız fenevbahçenin müzesinde işkence çekiyor .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler
Daraltma
X
-
Son paragrafı kaç kez okuyup anlamaya çalıştıysam hepsinde de Ali Kemal'in Türk olmadığını söylüyorsun diye anladım.İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizninle bir saniye "engin trabzonlu'' diye mi? sanirim yazim hatasi ya da yakinda Ozer Hurmaci'nin da haksiz kadro disi birakildigini mi konusacagiz?
Ali Kemal ne kadar Turkse Enginde o kadar Trabzonludur.Bu takim icin birakin bir fedakarligi herhangi bir egosuna cekiduzen vermeyi denemismidir?
Ali Kemal Denizci'den bahsediyorsan, Türk değil mi kendisi?7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Siyasetin dibine girdiği bir soruşturmada birlik olamayıp Camiamıza gerekli desteği veremedik.Hakkımızı bu yüzden bugüne kadar alamadık..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Taraftar birleşmeli. Tek çıkış noktası da Trabzonspor'a destek olmalı. İşin içine çıkarların girdiği değişik gruplar dağıtılmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ben bu taraftardan asiri derecede cok sikayetciyim.
Taraftar olmanin ne demek oldugunu bildiklerini sanmiyorum.
Üzüntüyle bu taraftarin ne kadar seviyesiz, kalitesiz, nezaketten uzak oldugunu gün gectikce daha fazla görüyorum.
Yönetim, teknik ekip, vs. bunlar bir gün gidecekler. Ya istifa ediyorlar, yada görevlerini tamamlamis oluyorlar, bir sekilde gitmis oluyorlar.
Ama maalesef basimiza kalan yine bu taraftar. Onlarin "acma - kapama" dügmesi yok. Istifa gibi bir sey yok.
Cok rahatlar. Koltuklarindan kaldirabilen kimse yok.
Kahroluyorum böyle insanlari gördükce.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu taraftardan asiri derecede cok sikayetciyim.
Taraftar olmanin ne demek oldugunu bildiklerini sanmiyorum.
Üzüntüyle bu taraftarin ne kadar seviyesiz, kalitesiz, nezaketten uzak oldugunu gün gectikce daha fazla görüyorum.
Yönetim, teknik ekip, vs. bunlar bir gün gidecekler. Ya istifa ediyorlar, yada görevlerini tamamlamis oluyorlar, bir sekilde gitmis oluyorlar.
Ama maalesef basimiza kalan yine bu taraftar. Onlarin "acma - kapama" dügmesi yok. Istifa gibi bir sey yok.
Cok rahatlar. Koltuklarindan kaldirabilen kimse yok.
Kahroluyorum böyle insanlari gördükce.

...........................
TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
Uzun uzadıya içimi dökmek amaçlı girdim başlığa. Bir başlayalım hele bakalım yazı nereye gidecek ben de bilmiyor ve kestiremiyorum
Dün sezonun ilk maçında berabere kaldık. Hoca tribünde. Tribün demeye bin şahit lazım... Topçu zeminde, zemin demeye bin şahit lazım... Taraftar "eleştiri"de. "Eleştiri" demeye bin şahit lazım...
En son söyleyeceğimi en baş söyleyeyim; böyle eleştireceksen eleştirme kardeşim. Seninki eleştiri değil, küfür adlı adınca.
fener taraftarından örnek göstermeyi hiç sevmiyorum ama mecbur kalıyorum. Birliktelikleri ibretlik cinsten. Şikeci başkanlarına destek çıkıyorlar. Futboldan Şenol Güneş'in binde biri kadar anlamayan, bilgi ve terbiye fakiri kocaMANkafa teknik direktörlerine sahip çıkıyorlar. Hem de rezalet bir top oynamalarına rağmen...
Biz ne yapıyoruz? Vay efendim hoca yanlış değişiklik yapmış, böyle teknik direktörlük mü olurmuş? Küfürler, kafirler... La havle. "Sen taraftar olarak neyi düzgün yapıyorsun?" diye sorunca da "Forma aldım ben!" diyor... Aferin sana, bravo! Ortada verilen savaşı hiç görme. Paran belki seni söz sahibi yapar ama o mücadeleyi satın alamaz. "DİK" duracaksın bu yolda ilk önce. Yıldırım Demirören'e, Aziz Yıldırım'a, Nihat'a, Şekip'e, İlhan'a, Bülent'e, Ümit'e vs vs vs etmediğin küfürleri Sadri Şener'e, Şenol Güneş'e hiç etmeyeceksin!
Futbolu bilmemekle suçladığın Şenol Güneş'in bu takımın başında üç (rakamla; 3) şampiyonluğu çalındı, sayın Trabzonspor'lu. Hangisinin hesabını sorabildin? Hele sonuncusu mahkeme tescilli...
Adam doğru oyuncu soksa ne olacak? Maçı kazansak ne olacak? Ben size söyleyeyim; sonraki hafta maçımızı 3'e verecekler. Yine kazanırsak 12'ye... Yine kazanırsak hakem bizi doğrayacak, fener şike yapacak, geri kalanlar ona yatacak. Hangi transfer bu etkenleri bertaraf edebilecek misal? Önce bu şerefsiz düzeni yıkmayı becer, payına düşeni layıkıyla yap! Ondan sonra Sadri Şener'den de Şenol Güneş'ten de hatta ve hatta Nevzat Şakar'dan da iyisini arar bulursun.
Bu adamlar bizim adamlar ya. Trabzon'da sokağa çıkınca muhakkak haftada bir görüyorsun ya. Dilediğince küfret. Ne olsa ses çıkartmıyor... Mülayim adam. Sakın fener maçından sonra Sadri Şener'in arabasını yumurta yağmuruna tutanları konuşma!
Önce samimi ol...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Altına imzamı atıyorumİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun uzadıya içimi dökmek amaçlı girdim başlığa. Bir başlayalım hele bakalım yazı nereye gidecek ben de bilmiyor ve kestiremiyorum
Dün sezonun ilk maçında berabere kaldık. Hoca tribünde. Tribün demeye bin şahit lazım... Topçu zeminde, zemin demeye bin şahit lazım... Taraftar "eleştiri"de. "Eleştiri" demeye bin şahit lazım...
En son söyleyeceğimi en baş söyleyeyim; böyle eleştireceksen eleştirme kardeşim. Seninki eleştiri değil, küfür adlı adınca.
fener taraftarından örnek göstermeyi hiç sevmiyorum ama mecbur kalıyorum. Birliktelikleri ibretlik cinsten. Şikeci başkanlarına destek çıkıyorlar. Futboldan Şenol Güneş'in binde biri kadar anlamayan, bilgi ve terbiye fakiri kocaMANkafa teknik direktörlerine sahip çıkıyorlar. Hem de rezalet bir top oynamalarına rağmen...
Biz ne yapıyoruz? Vay efendim hoca yanlış değişiklik yapmış, böyle teknik direktörlük mü olurmuş? Küfürler, kafirler... La havle. "Sen taraftar olarak neyi düzgün yapıyorsun?" diye sorunca da "Forma aldım ben!" diyor... Aferin sana, bravo! Ortada verilen savaşı hiç görme. Paran belki seni söz sahibi yapar ama o mücadeleyi satın alamaz. "DİK" duracaksın bu yolda ilk önce. Yıldırım Demirören'e, Aziz Yıldırım'a, Nihat'a, Şekip'e, İlhan'a, Bülent'e, Ümit'e vs vs vs etmediğin küfürleri Sadri Şener'e, Şenol Güneş'e hiç etmeyeceksin!
Futbolu bilmemekle suçladığın Şenol Güneş'in bu takımın başında üç (rakamla; 3) şampiyonluğu çalındı, sayın Trabzonspor'lu. Hangisinin hesabını sorabildin? Hele sonuncusu mahkeme tescilli...
Adam doğru oyuncu soksa ne olacak? Maçı kazansak ne olacak? Ben size söyleyeyim; sonraki hafta maçımızı 3'e verecekler. Yine kazanırsak 12'ye... Yine kazanırsak hakem bizi doğrayacak, fener şike yapacak, geri kalanlar ona yatacak. Hangi transfer bu etkenleri bertaraf edebilecek misal? Önce bu şerefsiz düzeni yıkmayı becer, payına düşeni layıkıyla yap! Ondan sonra Sadri Şener'den de Şenol Güneş'ten de hatta ve hatta Nevzat Şakar'dan da iyisini arar bulursun.
Bu adamlar bizim adamlar ya. Trabzon'da sokağa çıkınca muhakkak haftada bir görüyorsun ya. Dilediğince küfret. Ne olsa ses çıkartmıyor... Mülayim adam. Sakın fener maçından sonra Sadri Şener'in arabasını yumurta yağmuruna tutanları konuşma!
Önce samimi ol...Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Yorum
-
Düşüncelerime tercüman olmuşsun Yiğit Başkan,İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun uzadıya içimi dökmek amaçlı girdim başlığa. Bir başlayalım hele bakalım yazı nereye gidecek ben de bilmiyor ve kestiremiyorum
Önce samimi ol...
Eline, fikrine sağlıkStopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum