Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıkçası ben oh olsun diyorum umarım bu sene burak ve selçuk denilen yalancı kişilerde cezasını Allah tarafından verilen büyük bir sakatlık ile çekerler .Umut'a lafım olamaz , her ne ise .. Biz önce kendimize yapılan haksızlıkları düzeltelimde ondan sonra futbolda diğer adaletsizlikleri sonra düşünelim , sonuçta bizim kupamız fenevbahçenin müzesinde işkence çekiyor .
    RİZE HER YER TRABZON

53-61

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      izninle bir saniye "engin trabzonlu'' diye mi? sanirim yazim hatasi ya da yakinda Ozer Hurmaci'nin da haksiz kadro disi birakildigini mi konusacagiz?

Ali Kemal ne kadar Turkse Enginde o kadar Trabzonludur.Bu takim icin birakin bir fedakarligi herhangi bir egosuna cekiduzen vermeyi denemismidir?
      Son paragrafı kaç kez okuyup anlamaya çalıştıysam hepsinde de Ali Kemal'in Türk olmadığını söylüyorsun diye anladım.

Ali Kemal Denizci'den bahsediyorsan, Türk değil mi kendisi?
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Bence de ceza iyi olmuş.Geçen sene "terim engini adam etti, gs de böyle şeyler yapamaz vs."diyen istanbul yorumcularına da kapak olsun.

Yorum

• Konu dışı gereksiz bir tartışma yapılıyor burda. Bir başka takımın oyuncusunun aldığı cezayı burada tartışmak anlamsız bence.

Yorum

• Siyasetin dibine girdiği bir soruşturmada birlik olamayıp Camiamıza gerekli desteği veremedik.Hakkımızı bu yüzden bugüne kadar alamadık...
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Taraftar birleşmeli. Tek çıkış noktası da Trabzonspor'a destek olmalı. İşin içine çıkarların girdiği değişik gruplar dağıtılmalı
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben bu taraftardan asiri derecede cok sikayetciyim.

Taraftar olmanin ne demek oldugunu bildiklerini sanmiyorum.

Üzüntüyle bu taraftarin ne kadar seviyesiz, kalitesiz, nezaketten uzak oldugunu gün gectikce daha fazla görüyorum.

Yönetim, teknik ekip, vs. bunlar bir gün gidecekler. Ya istifa ediyorlar, yada görevlerini tamamlamis oluyorlar, bir sekilde gitmis oluyorlar.

Ama maalesef basimiza kalan yine bu taraftar. Onlarin "acma - kapama" dügmesi yok. Istifa gibi bir sey yok.

Cok rahatlar. Koltuklarindan kaldirabilen kimse yok.

Kahroluyorum böyle insanlari gördükce.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben bu taraftardan asiri derecede cok sikayetciyim.

Taraftar olmanin ne demek oldugunu bildiklerini sanmiyorum.

Üzüntüyle bu taraftarin ne kadar seviyesiz, kalitesiz, nezaketten uzak oldugunu gün gectikce daha fazla görüyorum.

Yönetim, teknik ekip, vs. bunlar bir gün gidecekler. Ya istifa ediyorlar, yada görevlerini tamamlamis oluyorlar, bir sekilde gitmis oluyorlar.

Ama maalesef basimiza kalan yine bu taraftar. Onlarin "acma - kapama" dügmesi yok. Istifa gibi bir sey yok.

Cok rahatlar. Koltuklarindan kaldirabilen kimse yok.

Kahroluyorum böyle insanlari gördükce.
                  ...........................
                  TRABZONSPOR
                  Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                  Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                  ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Adaletin, Trabzonspora yapilan hizmet ön sartiyla beklenmesi hos degildir. Nefret bizi otekilere benzetmesin.
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• Uzun uzadıya içimi dökmek amaçlı girdim başlığa. Bir başlayalım hele bakalım yazı nereye gidecek ben de bilmiyor ve kestiremiyorum

Dün sezonun ilk maçında berabere kaldık. Hoca tribünde. Tribün demeye bin şahit lazım... Topçu zeminde, zemin demeye bin şahit lazım... Taraftar "eleştiri"de. "Eleştiri" demeye bin şahit lazım...

En son söyleyeceğimi en baş söyleyeyim; böyle eleştireceksen eleştirme kardeşim. Seninki eleştiri değil, küfür adlı adınca.

fener taraftarından örnek göstermeyi hiç sevmiyorum ama mecbur kalıyorum. Birliktelikleri ibretlik cinsten. Şikeci başkanlarına destek çıkıyorlar. Futboldan Şenol Güneş'in binde biri kadar anlamayan, bilgi ve terbiye fakiri kocaMANkafa teknik direktörlerine sahip çıkıyorlar. Hem de rezalet bir top oynamalarına rağmen...

Biz ne yapıyoruz? Vay efendim hoca yanlış değişiklik yapmış, böyle teknik direktörlük mü olurmuş? Küfürler, kafirler... La havle. "Sen taraftar olarak neyi düzgün yapıyorsun?" diye sorunca da "Forma aldım ben!" diyor... Aferin sana, bravo! Ortada verilen savaşı hiç görme. Paran belki seni söz sahibi yapar ama o mücadeleyi satın alamaz. "DİK" duracaksın bu yolda ilk önce. Yıldırım Demirören'e, Aziz Yıldırım'a, Nihat'a, Şekip'e, İlhan'a, Bülent'e, Ümit'e vs vs vs etmediğin küfürleri Sadri Şener'e, Şenol Güneş'e hiç etmeyeceksin!

Futbolu bilmemekle suçladığın Şenol Güneş'in bu takımın başında üç (rakamla; 3) şampiyonluğu çalındı, sayın Trabzonspor'lu. Hangisinin hesabını sorabildin? Hele sonuncusu mahkeme tescilli...

Adam doğru oyuncu soksa ne olacak? Maçı kazansak ne olacak? Ben size söyleyeyim; sonraki hafta maçımızı 3'e verecekler. Yine kazanırsak 12'ye... Yine kazanırsak hakem bizi doğrayacak, fener şike yapacak, geri kalanlar ona yatacak. Hangi transfer bu etkenleri bertaraf edebilecek misal? Önce bu şerefsiz düzeni yıkmayı becer, payına düşeni layıkıyla yap! Ondan sonra Sadri Şener'den de Şenol Güneş'ten de hatta ve hatta Nevzat Şakar'dan da iyisini arar bulursun.

Bu adamlar bizim adamlar ya. Trabzon'da sokağa çıkınca muhakkak haftada bir görüyorsun ya. Dilediğince küfret. Ne olsa ses çıkartmıyor... Mülayim adam. Sakın fener maçından sonra Sadri Şener'in arabasını yumurta yağmuruna tutanları konuşma!

Önce samimi ol...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uzun uzadıya içimi dökmek amaçlı girdim başlığa. Bir başlayalım hele bakalım yazı nereye gidecek ben de bilmiyor ve kestiremiyorum

Dün sezonun ilk maçında berabere kaldık. Hoca tribünde. Tribün demeye bin şahit lazım... Topçu zeminde, zemin demeye bin şahit lazım... Taraftar "eleştiri"de. "Eleştiri" demeye bin şahit lazım...

En son söyleyeceğimi en baş söyleyeyim; böyle eleştireceksen eleştirme kardeşim. Seninki eleştiri değil, küfür adlı adınca.

fener taraftarından örnek göstermeyi hiç sevmiyorum ama mecbur kalıyorum. Birliktelikleri ibretlik cinsten. Şikeci başkanlarına destek çıkıyorlar. Futboldan Şenol Güneş'in binde biri kadar anlamayan, bilgi ve terbiye fakiri kocaMANkafa teknik direktörlerine sahip çıkıyorlar. Hem de rezalet bir top oynamalarına rağmen...

Biz ne yapıyoruz? Vay efendim hoca yanlış değişiklik yapmış, böyle teknik direktörlük mü olurmuş? Küfürler, kafirler... La havle. "Sen taraftar olarak neyi düzgün yapıyorsun?" diye sorunca da "Forma aldım ben!" diyor... Aferin sana, bravo! Ortada verilen savaşı hiç görme. Paran belki seni söz sahibi yapar ama o mücadeleyi satın alamaz. "DİK" duracaksın bu yolda ilk önce. Yıldırım Demirören'e, Aziz Yıldırım'a, Nihat'a, Şekip'e, İlhan'a, Bülent'e, Ümit'e vs vs vs etmediğin küfürleri Sadri Şener'e, Şenol Güneş'e hiç etmeyeceksin!

Futbolu bilmemekle suçladığın Şenol Güneş'in bu takımın başında üç (rakamla; 3) şampiyonluğu çalındı, sayın Trabzonspor'lu. Hangisinin hesabını sorabildin? Hele sonuncusu mahkeme tescilli...

Adam doğru oyuncu soksa ne olacak? Maçı kazansak ne olacak? Ben size söyleyeyim; sonraki hafta maçımızı 3'e verecekler. Yine kazanırsak 12'ye... Yine kazanırsak hakem bizi doğrayacak, fener şike yapacak, geri kalanlar ona yatacak. Hangi transfer bu etkenleri bertaraf edebilecek misal? Önce bu şerefsiz düzeni yıkmayı becer, payına düşeni layıkıyla yap! Ondan sonra Sadri Şener'den de Şenol Güneş'ten de hatta ve hatta Nevzat Şakar'dan da iyisini arar bulursun.

Bu adamlar bizim adamlar ya. Trabzon'da sokağa çıkınca muhakkak haftada bir görüyorsun ya. Dilediğince küfret. Ne olsa ses çıkartmıyor... Mülayim adam. Sakın fener maçından sonra Sadri Şener'in arabasını yumurta yağmuruna tutanları konuşma!

Önce samimi ol...
                        Altına imzamı atıyorum
                        Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Trabzon şehrinin bir futbol şehiri olması bence takıma yarardan çok zarar veriyor.
                          Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• tarafatara deyil çünkü ben burda taraftar deyil izleyici yi eleştiriyorum çünkü burdkilerin %80 izleyici taraftar olmak okadar kolay deyil taraftarlık mertebine hakaret olur bu

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uzun uzadıya içimi dökmek amaçlı girdim başlığa. Bir başlayalım hele bakalım yazı nereye gidecek ben de bilmiyor ve kestiremiyorum

Önce samimi ol...
                              Düşüncelerime tercüman olmuşsun Yiğit Başkan,

Eline, fikrine sağlık
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

• çok fazla taraftar grubumuz var ama ortak bir coşkuyu stadta bulamıyoruz,onun için taraftarlar grubu olarak birleşmeli sayısı azaltılmalı..
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim