Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @TekfurÇayır 61

Fenerbahçe için UEFA'ya diklenen TFF, emre için ırkçılığı örten TFF, enginin cezasının boyutunu hesaplarken UEFA'nın hassasiyetini dikkate mi aldı?

Hiç zannetmiyorum abi,

Aykutun geçen sene bahsettiği güçler dengesinde ki pazarlıkların bir ürünü olarak görüyorum enginin cezasını,

Ayrıca UEFA hakemleri, diğer hakemlerden daha mı kıymetli oluyorlar UEFA nezdinde, hiç zannetmiyorum sadece daha başarılılar,

Bu haberin kaynağı nedir?

HTspor kaynak belirtiyor mu yani?
    En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 16.08.2012, 23:00.
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @TekfurÇayır 61

Fenerbahçe için UEFA'ya diklenen TFF, emre için ırkçılığı örten TFF, enginin cezasının boyutunu hesaplarken UEFA'nın hassasiyetini dikkate mi aldı?

Hiç zannetmiyorum abi,

Aykutun geçen sene bahsettiği güçler dengesinde ki pazarlıkların bir ürünü olarak görüyorum enginin cezasını,

Ayrıca UEFA hakemleri, diğer hakemlerden daha mı kıymetli oluyorlar UEFA nezdinde, hiç zannetmiyorum sadece daha başarılılar,

Bu haberin kaynağı nedir?

HTspor kaynak belirtiyor mu yani?
      Atilla Türker'in haberi olarak verilmiş. Haber metninden anladığım kadarıyla doğru bir haber. (böyle yetenekler geliştirdim zaman içinde)

Pazarlık mı, UEFA farkı mı bilemem tabiî.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• @TekfurÇayır 61

Haber doğru olsa bile, cezanın adilliğini değil tam tersini ıspatlıyor (gülücük)

Yani UEFA'sı, tff'si, hükümeti, basını, feneri gs'si şu teraziye el atmadan rahat edemiyorlar, (UEFA'yı iyi yönde ayırıyorum)
        StopMatchFixing.Com

Yorum

@abc*

gs aynı duyarlılığı göstermiyor diye biz de kendimizi onlara mı benzetelim,

O zaman nasıl örnek insanlar olduğumuzu, farklı olduğumuzu iddia edebiliriz ki?

fener çılgın transferler yapıyor diye çılgın transferler istiyoruz, tüm beşiktaş stadyumu hep bir ağızdan çarşının tezahüratlarını söylüyor diye bunu kıskanıyoruz,

Bunları elde edebilir miyiz ?

Sahip olduğumuz birçok güzellikten feragat ederek, evet...

Not: Engine verilen ceza bence ağırdır,
          Farklı olacağız diye yapay bir romantiklik içinde olmaya gerek yok.
          Bence 11 maç iyidir.
          S*çtıkları b*kun içinde debelensinler bize ne.

Yorum

• @abc*

Peki madem, (:
            StopMatchFixing.Com

Yorum

Not: Engine verilen ceza bence ağırdır,
              Konu dışı ama yazmak istedim.

Bülent Ataman benzer bir hareketi aynı hakeme yaptı diye '20 maç' ceza aldı. Şu anda ismi geçen futbolcuya verilen ceza tamamiyle üzerindeki formayla alakalıdır. Verilen ceza ağır değil, adaletsizliğin bir diğer göstergesi olmuştur.

Not: Bülent Ataman'ın ceza aldığı pozisyon. Vaktin varsa bakarsın hangisi 'adil', hangisi 'ağır.'

Not: Sayfayı konu dışı bir yazıyla meşgul ettiğim için herkesten özür dilerim.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• @thepathfinder

Bülent Ataman o olayı Trabzonspor'da oynarken yaşasaydı alacağı ceza belki de 30 maç olacaktı.

Engin Trabzonlu değil de fenerli olsaydı, ya da engin yerinde emre olsaydı ceza 2-3 maç ile kapatılacaktı.

Ağır dememin sebebi, bir futbolcuyu 3 ay sahadan uzak tutarsanız, geri gelmesi bir 2 ay daha sürer ve aslında siz onu o sezon katleşmiş olursunuz,

Yani 6 maç ceza 3 maç cezanın iki katından daha fazla etki eder,

11 maç bu sebepten çok ağır oldu,
                StopMatchFixing.Com

Yorum

• daha 5. sayfa ve taraftarimiz bi futbolcu uzerinden veyahut basit bir konu uzerinde ikili atismaya gecmis bile, benim bu forumda gordugum en temel sorun herkesin kendi fikrini herkese veyahut karsi tarafa neredeyse "zorla" kabul ettirmeye calismasidir

kaldiki "evet haklisin ,yanilmisin fikrimi degistirdim" gibi adimlari cok nadir gorursunuz burda
                  ....
                  En son memmedaga tarafından düzenlendi; 17.08.2012, 03:17.
                  sakin olun...

Yorum

• Engin'e verilen cezada birçok neden var elbet.
                    Hakema saldırı, hakeme küfür, taraftara hakaret gibi etkenler üst üste toplanıp, bu cezayı doğurdu.
                    Bu ceezanın ağır olduğun anlamına gelmesin fakat Gslı futbolcuya 11 maç ceza veriliyor ise, bu işte kesinlikle bir şeyler etken olmuştur.
                    Cüneyt Çakır'ın Fb aleyhine çaldığı düdükler gibi.
                    Mesela aynı hareketleri Fbli bir futbolcu yapmış olsaydı, 5 maç ceza alırdı.
                    sorun eyyam üstüne eyyam yapanlarda.

Yorum

• engine verilen ceza,emreye verilmeyen ceza tff nun hala fenerasyon olduğunun bir kanıtıdır
                      ulan bir temizlenemedik şu fenerlilreden ya.
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Bu taraftar gerekli baskıyla yönetime gereken transferi yaptıramadı ya yazıklar olsun.

Yıllardır tabiri caizse salak yerine konuyoruz ama hala akıllanmıyoruz.

Selçuk İnan'ın Burak Yılmaz'ın yaptığını yönetim de taraftara yapıyor.

Koskoca başkan, genel sekreter 13 Ağustos'a yetişecek transfer yetişmezse anlamı yok zaten dediği halde bir oyuncuyla imzalamayı bırak masaya oturduklarını duymadık. 2 haftadır kimseyle görüşmediler bile taraftarı oyaladılar. Bu takımın ihtiyaçları belliyken bizi Eylül'e dek oyaladılar ya bizlere yazıklar olsun.

Hala aynı yalanlara, boş sözlere kanıyoruz. Aptallığımıza doymayalım.
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu taraftar gerekli baskıyla yönetime gereken transferi yaptıramadı ya yazıklar olsun.

Yıllardır tabiri caizse salak yerine konuyoruz ama hala akıllanmıyoruz.

Selçuk İnan'ın Burak Yılmaz'ın yaptığını yönetim de taraftara yapıyor.

Koskoca başkan, genel sekreter 13 Ağustos'a yetişecek transfer yetişmezse anlamı yok zaten dediği halde bir oyuncuyla imzalamayı bırak masaya oturduklarını duymadık. 2 haftadır kimseyle görüşmediler bile taraftarı oyaladılar. Bu takımın ihtiyaçları belliyken bizi Eylül'e dek oyaladılar ya bizlere yazıklar olsun.

Hala aynı yalanlara, boş sözlere kanıyoruz. Aptallığımıza doymayalım.
                          Yönetime transfer konusunda baskı yapmak istiyorsun da biri seni tutuyor mu renktaş?

Yapabiliyorsan buyur, peşinden birçok kişi de gelir garanti ederim,
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

@thepathfinder

Bülent Ataman o olayı Trabzonspor'da oynarken yaşasaydı alacağı ceza belki de 30 maç olacaktı.

Engin Trabzonlu değil de fenerli olsaydı, ya da engin yerinde emre olsaydı ceza 2-3 maç ile kapatılacaktı.

Ağır dememin sebebi, bir futbolcuyu 3 ay sahadan uzak tutarsanız, geri gelmesi bir 2 ay daha sürer ve aslında siz onu o sezon katleşmiş olursunuz,

Yani 6 maç ceza 3 maç cezanın iki katından daha fazla etki eder,

11 maç bu sebepten çok ağır oldu,

izninle bir saniye "engin trabzonlu'' diye mi? sanirim yazim hatasi ya da yakinda Ozer Hurmaci'nin da haksiz kadro disi birakildigini mi konusacagiz?

Ali Kemal ne kadar Turkse Enginde o kadar Trabzonludur.Bu takim icin birakin bir fedakarligi herhangi bir egosuna cekiduzen vermeyi denemismidir?

Yorum

• gaysenin f5den daha az entrikaci ve daha az etkili oldugu fikrine varmanizin sebebi f5den limitsiz nefret etmenizse dogru yolda degilsiniz.

30 yili askin taraftarligim bana gaysenin assagilikta f5den hicbir zaman geri kalmadigini defalarla hatirlatmisdir,

Fener sikeyle elimizdeki sampiyonlugu calmisken,Selcuk itinin ayartilmasindan beri de gayse sistematik kadromuzu calmaktadir,butun sene boyunca el altindan calisan baskasimidir?

Allah Trabzonsporumuzu korusun ve hepimize bu ahlaksizlarin hepsiyle ugrasacak suur ve bilincli sabir ve dikkat nasip etsin

Yorum

• Gereksiz bir tartışma dönüyor.Şimdi Engin'in yaptığına oh olmuş demiyor hiç kimse.Bana göre kendisi adına alabileceği en iyi cezayı aldı.Emre nin ırkçı hareketi ile bu durumu karşılaştırmak anlamsız.Irkçılık evrensel bir suçsa da maç yöneten hakemi tartaklamak geçiştirilecek kadar hafif bir kusur değildir. Burada yapılmıs bır yanlıs var, Emrenın gerekli cezayı almaması suç farklıyken Engini mağdur duruma düşürmez. Birisi hak ettiği cezayı aldı,diğeri geçiştirildi.Olay bu. Enginde 10 maç oynamayıversın.Ehliyetine el konulan ailesini gecındırmek için direksiyon sallayan servıs şoförü ile,tilyonluk Enginin mağduriyeti de aynı olmasa gerek.Hiçbirimiz Engin değiliz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim