Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ç.Rizespor-TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugun oynanan maclardan sonralig ucunculugunu ele gecirmemizi artik basit tesaduflere baglamiyorum. Ozellikle son donemde 3 mac kaybedip harakiri yapmamiza ragmen ilahi bir guc tum rakiplerimizin basiretini baglayarak bu sezon kimbilir alinyazimiz olan 3.`luk koltugunu ikram etti bize. [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Daha 2 hafta onceki Genclerbirligi yenilgisiyle Kaf Dagi`nin arkasinda kalan ilk 4 (lig ucunculugu demiyorum) sansimizin mucizevi (!)sekilde altin tepside onumuze sunulmasi, renksiz ligimizin bu sezon (GS`nin dar kadroyla lig sampiyonluguna oynamasi ile birlikte) en kadyadegerolayidir desek yanlis olmaz herhalde.

Lakin hersey bitmis degil ve asil imtihan bundan sonra basliyor. Bu hafta bizim ve FB`nin galibiyetleriye onemi bir kez daha artan FB macimizi ve son hafta da 3.luk koltugu icin yaristigimiz BJK ile yapacagimiz maclari kazanmamiz sonuk ve buruk gecen sezonumuzu basi dik kapatmamizi saglayacak ve onumuzdeki sezon icin camianin inancini ve guvenini tekrar yerine getirecektir.
    "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
    Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Oncelikle Trabzonsporumu ve taraftarlarini [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bundan 3 hafta once "Uefayi unutalim" diyenler acaba su an ne dusunuyorlardir. Daha oncede belirttigim gibi: biz bu sezon cok iyi oynamiyor olabiliriz fakat Uefa icin kapistigimiz takimlar sanki bizden cok mu iyiler? Ve seneye....Bizim takim seneye sanki degismeyecek mi? Hic mi oyuncu gelip yada gitmeyecek? Hem Trabzonspor gibi bir takim ve kulubun vizyonunda ve hedefinde daima "Avrupa" yokmudur? Bu yuzden biz takimimizi nasil 1.haftada desteklediysek, 34.haftaya kadarda oyle desteklememiz gerektigini vurguladim. Ha, Uefaya katilirmiyiz, bunu zaman gosterecek. Fakat biz yani taraftarlara dusen gorev, her zamanki gibi Trabzonsporumuzu desteklemektir, iyi gundede kotu gundede. Iyi gunde herkes yaninda olur, fakat gercek taraftar takimini kotu gununde yalniz birakmayan ve daima destekleyendir. 6 ay once 13.siradaydik, 1 ay once 6. siradaydik ve simdide 3.siradayiz!!! Kendilerini 2 galibiyetle bilmem "4.buyuk" ilan edenler son 7 macini kazanamiyor ve hak ettikleri yere dogru gidiyorlar. Bunlar olsa olsa 4.ezik olurlar. Seneye zaten Bicakci abileride yok o zaman hallerini daha iyi gorecegiz. Sitelerinde bile Rize maci Trabzona satti diyorlar ve hesapta Karadeniz ekipleri daima boyle yaparlar, gibi sozler sarf ediyorlar. Bu zaten onlarin ne kadar kansiz ve ezik olduklarinin gostergesidir. Kendileri bir halt yapamayacagini anlayincadaG.Birligini desteklemeye basladilar fakat onlarda galip gelemediler. Iste bunlar bu derecede ezikler, kendi takimlarindan haric Istanbulun eziklerini destekleyenlerdir. Son 2 haftadir butun sonuclar lehimze isledi Allaha sukur (biz maclarimi aldik, Gayseri, G.Birligi ve eziktas puan kaybettiler). Artik 96-97ninintikamini almaya geldi......Haydi Trabzonum, bir samarda su eziklere yapistir.Ben inaniyorum ki bu haftasonu Avni Aker eziklere cehennem olacak....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Goller kacinci sayfada arkadaslar?
        Sevdik bir kere...

Yorum

• Güzel birmücadele ettik ve agzimin tadiyla bir maç izledim, orta alandaki ver kaçlar çok iyidi.YalnizFatih akyel hala sagkanada alisamamis ne iyi bir orta geldi nekendini gösterebildi bu durumun acilen ele alinmasi gerekiyor bir söz de Hüseyine bugünbiraz kötüydü geneldebütün futbolcularin mücadelesi üst düzeydeydi Yattara Szymek olsunhepsi iyiydi, Tabi assolistler en son Fatih ve Gökdenizmüthistiniz helal olsun ayni isleri haftaya bekliyoruz sadece mücadele ettiginiz zaman neler oluyor hepimize gösterdiniz ve bunu haftaya birkezdaha yineleyin.

Hiç süphesizki Taraftarimizmükemmeldi, Bazi küçük bölümler sussalarda 90 dakikanin tümünde seslerini bizlere ve futbolculara duyurdular,Hep bizim sesimiz üstündü helal olsun maça giden arkadaslarimiza, ayaklariniza agziniza saglik.Edited by: immortal_TS
          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Ç.Rizespor - Trabzonspor maçinin ilk 2 golü BMN Video'da devami geliyor.

http://www.bordomavi.net/videolar/ka...r.asp?kateid=7

Edited by: Alpayer

Yorum

• Hoca Hasan'i gol yemeden alsaydi fark daha da açilabilirdi. Gerçi daha ne olsun. tebrikler çocuklar özellikle:

Lee,Stepanov,Gökdeniz ve Fatih Tekke
              FxY

Yorum

• guzel bi galibiyet oldu hele genclerde puan kaybedince ustune muazzam oldu!
                İnsan ol evlat!

Yorum

• Ç.Rizespor - Trabzonspor maçinin ilk4 golü BMN Video'da devami geliyor.

http://www.bordomavi.net/videolar/ka...r.asp?kateid=7

Edited by: Alpayer

Yorum

• e be gardasim 6da atilmazki
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]

kutlarim takimi...

selahattin ve i. ege'de vefa borclarini ödediler :-)
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 1-rize degil de fener diye bagiran rizelilere,

2-bize fb formasi gösteren ... lere

3- bize disarda kaçmayin diyip kaçanlara[img]smileys/smiley36.gif[/img]

4-kavga çiktiginda seyirci gibi izleyen jandarmalara

5-sampiyon rize diye bagiran rizelilere[img]smileys/smiley36.gif[/img]

6. 6-1 de "plaka" diye bagirdigimizda staddan kaçan sahislara

7-seref tribününden bizim tarafa tas atan seref(!)li insanlara

selam(!).( 6 golle)

1- 6 gol atip bize bu sevinci yasatan topçulara

2-taraftara sahip çikan ve taraftar arasinda maçi izleyenibrahim haciosmanogluna

3-takimi destekleyen taraftarlara ve 2.yari maça alinan(!)çilginlar tayfasina

tesekkürler..

Yorum

• mac cok güzeldi......

gokdenizve fatih mukemmel goller attilar

.
                          IMZANIZI KURALLARA UYGUN HALE GETIRINIZ

Yorum

• tesekkürler

Yorum

• arkadaslar ben yeni konu acmak istiyorum ama "yeni konu acmak icin forma kayitli olmaniz gerekir"diyor.... bana yardim edermisiniz

IMZANIZI KURALLARA UYGUN HALE GETIRINIZ

Yorum

• İlk olarak gokmensahin_61 tarafından gönderildi

arkadaslar ben yeni konu acmak istiyorum ama "yeni konu acmak icin forma kayitli olmaniz gerekir"diyor.... bana yardim edermisiniz

Önce 50 mesaji geçmelisiniz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X