ben sahadaki futbol hakkinda hic bir yorum yapmayacagim benim soyleyecegim trubundeki taraftarlar
hayatimda çok maça gittim daha once rizeyede deplasmana gittim ama hic biri bu haftaki rize maci kadar eglenceli gecmedi trabzon trubunlerinin yarisi oradaydi
90 dakka boyunca surekli tezarat
çilginlarin ikinci yarinin basinda ancak trubune girmesi ki bu konuda ibrahim haciosmanogluna tesekkurler
yonetim kurulundan bir kac kisinin maci bizlerle beraber izlemesi
tabiki anelka formasi ile trubune gelen en az 10 kisilik kani bozuklar
ozellikle ilk yari vedevre arasinda devamli tas ve koltuk atan kani bozuklar
rizeye kufredince sesleri cikmayan ama fenere kufredince kuduran kani bozuk rizeli fenerliler
en az iki uç kisinin bizzat kendim gordum gelen taslarla basi yarildi
disarda trabondan bizi getiren otobuslerin vede 61 plakali taksilerin camlarinin kirilmasi
stadda yarim saat bekletilmemeiz
bize rumlar disari diyenlere sorarim bakin bakalim bu memleket icin en çok sehit kim vermis
anlatacak çok sey vardi bu maçi trubunden izlemeyenler bence cok sey kaçirdi
dostun dusmanin kim oldugunu bize tekrar hatirlatan kani bozuk rizeli fenerlilerede bos verin diyorum biz sizi her zaman yeniyoruz takmayin kafaniza
hayatimda çok maça gittim daha once rizeyede deplasmana gittim ama hic biri bu haftaki rize maci kadar eglenceli gecmedi trabzon trubunlerinin yarisi oradaydi
90 dakka boyunca surekli tezarat
çilginlarin ikinci yarinin basinda ancak trubune girmesi ki bu konuda ibrahim haciosmanogluna tesekkurler
yonetim kurulundan bir kac kisinin maci bizlerle beraber izlemesi
tabiki anelka formasi ile trubune gelen en az 10 kisilik kani bozuklar
ozellikle ilk yari vedevre arasinda devamli tas ve koltuk atan kani bozuklar
rizeye kufredince sesleri cikmayan ama fenere kufredince kuduran kani bozuk rizeli fenerliler
en az iki uç kisinin bizzat kendim gordum gelen taslarla basi yarildi
disarda trabondan bizi getiren otobuslerin vede 61 plakali taksilerin camlarinin kirilmasi
stadda yarim saat bekletilmemeiz
bize rumlar disari diyenlere sorarim bakin bakalim bu memleket icin en çok sehit kim vermis
anlatacak çok sey vardi bu maçi trubunden izlemeyenler bence cok sey kaçirdi
dostun dusmanin kim oldugunu bize tekrar hatirlatan kani bozuk rizeli fenerlilerede bos verin diyorum biz sizi her zaman yeniyoruz takmayin kafaniza

Yorum