Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ç.Rizespor-TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydi Denizli - Samsun !

Yorum

• az bisi asilsak bu mac 5-6 olur

Yorum

• Denizli kaybederse son hafta fenere vurmaktan baska çaresi kalmiyor buda güzel beee[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• trt bizim maçtan sadece dakika aliyo

diyarbakir 1 erciyes 0
          [ille d' 7]

Yorum

• çooooook iyi oynuyoruz

Yorum

• rize geriye gelemiyor.. gökdeniz ve yattara hizli ve hemen etkili oluyorlar ama son vuruslari iyi yapmak gerekiyor...

malatya - antep - samsun - denizli kazanmak zorunda...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bu maç 6-0 biter
                Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi

trt bizim maçtan sadece dakika aliyo

diyarbakir 1 erciyes 0

diyarbakir yine ligde kalicak gibi..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• girolarda atti ya samsunun kesin yenmesi gerek

Yorum

• Diyarbakir 1-0 Erciyes
                      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
                        az bisi asilsak bu mac 5-6 olur

fazla asilmaya gerek yok haftaya fenere biraz derman kalsin...
                        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Halilhodziç?in zorlu 90 dakika öncesinde futbolcularina, ?Ilk yarim saatte mutlaka gol bulmaliyiz.

BUda Abartili Oldu Ya [img]smileys/smiley36.gif[/img]Dk. 32 3-0

Rizespor Tam Bizim Futbol Anlayisimiza Göre Top Oynuyor.. bu Mac 5-6 Olsun Haftayaaa COk Güzel Moral oLur

Yorum

• Dk : 39 , Takimimiz ciddi açiklar veren Rizespor defansina karsi buldugu birçok pozisyonu degerlendiremedi.
                            [ille d' 7]

Yorum

• Ilk 11 son 3 dakka oynamak için bekleyenlerden güçlü olunca böyle oluyo iste. En son ne zaman Fatih-Gökdeniz-Szymek ve Yattara (mahserin dört atlisi) beraber ve saglikliydi. Iste büyük Trabzon bu. Keske biz birileri ve bu yildizlarimiz bu düzeni bozmasaydik...
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• cafer kesti rize kaçirdi
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X