Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ç.Rizespor-TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Rize iyi top oyunuyor deplasmana gidiyoruz, Ankaraspor Küme düsme hattinda, Fenerbahçe sampiyonluk yarisinda, Besiktas, her seye ragmen bir derbi maçi... Bu fikstürün neresi avantajli diye sormak lazim Serdar Bali'yeama anlar mi acaba ?

Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

en zor fikstür bizde
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Herkes Haddini Bilecek.

Trabzonspor Galibiyet Sayisi : 13
        Beraberlik : 6
        Ç.Rizespor Galibiyet Sayisi : 2

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

Bu sene kolay maçimizi olmadi ki.Özelliklede düsme hattindaki takimlara daha çok puan biraktik.Güvenç Kurtar'la yeniden dirilen Rize bizden iyi top oynuyor kabul etmek lazim.Yenilirsek üzülmem hatta biraz daha ileri gidip Samsun'a bile 3 puan verseydik diyesim geliyor.Bu seneki oyunumuza göre oynanacak maçlar için yorum yapmak zor.Hayirlisi...
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Istatistiklere hiç güvenmeyin derim. 14 sezon boyunca Gençlerbirligine yenilmedik, ama 2 hafta önce yenildik, hatirlatirim[img]smileys/smiley4.gif[/img] Edited by: thepatfhinder
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

gençlerbirligiyle rizeyi bir tutmamak lazim. alti üstü rize bu [img]smileys/smiley2.gif[/img]
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

Insallah öyle olur...
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Eger bizede açik oynarlarsa galip gelmemiz söz konusu olur ama eger diger takimlar gibi gs yeniip bize gelip defans yapacaklarsa isimiz zor.çünkü bize gelen herkes defans yapiyp ve ben çildiriyorum.
                  İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

ilk once gercekten dostluk kazansin sahada ve trubunde dostca bi mucadele olur insallah rize acik oynar diye dusunuyorum buda bizim isimize gelir
                    sorma neden...
                    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

rizeyi ins yenerizde keske hoca akilli olup hüseyin yerine ademi koyup szymek hasan adem üçlüsünü oynatsa üçüde ii arapasi atabilior ama büyük ihtimalle ademi oynaticak neyse beyler trabzonun ilk golünü bi izleyin yattaranin kiymetini anlayin hasan arapasini verdiginde yattara firlamisti adamlar topu ararken yattara golü atmisti o çok özel bir oyuncu eger vahid kalirsa onu gönderme yanlisina düsmez umarim
                      her daim trabzonspor

Yorum

Kimler geldi kimler gitti,kimler gelicek kimler gidicek baki olan Trabzonspor'dur,gidene dur denmez.
                        Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

Rize yi yenecegimize inaniyorum.Bence de Hüseyinin yerine adem le baslamali ortasaha hasan-adem-Szymek üçlüsünden olusmali kanisindayim.
                          BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

iki takiminda birbirlerine bir seyler ikram edecegini düsünmüyorum.o gün kim daha iyiyse kim daha sansliysa o maçi alir.ama kesinlikle çok zor bir maç.

Yorum

yensek ne olacakki.....

ben bu futbolla....

ve de bu fikstürle....

degil 3. 4. bile olamayacagimizi düsünüyorum.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Rize'nin diri olup olmamasi sorun degil.Symek biraz oynasin, rahat yeneriz.Gökdeniz de artik kendini buldugunu ispat ederse bu is tamamdir.Gençlerbirligi Denizli ile oynuyor.Ölüm kalim maçi Denizli için.Haydi horozlar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X