Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Renklere Asigiz (Protesto)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

takimda ruh yoksa TARAFTARDA VAR... biz her zaman TRABZONSPORUMUZUN YANINDAYIZ... IYI GÜNDE KÖTÜ GÜNDE KULÜBE CAN VEREN RUH KATAN TARAFTARDIR!!!!!!!!!!!!

trabzonuuuuuuuuuuuuum sen çok yasaaaaaaaaaaa

canim feda olsun sanaaaaaaaaaaaaaa

hiçbir seyeeeeeeeeeeee

degisilmeeeeeeeeeeeeeeez

senin sevgin bu dünyadaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

bence; sözü geçen, ilk 10 dk sirt çevirip ardindan stadi terketme seklindeki bir protesto hos olmaz. bir anlamda pireye kizip yorgan yakmak gibi olur bu. Hem "biz Trabzonspor'a asigiz, Futbolculara degil"diyoruz hem deFutbolculara kizip takimimizi sahipsiz birakircasina bir tavir sergiliyoruz.[img]smileys/smiley5.gif[/img] Bu tavrimizla yine takimimiza zarar vermis oluyoruz

Eger futbolcularin ruhsuzluguna bu kadar kiziyorsak,isimleri anons edildiginde tepki vermeyerek,özellikle bazi futbolculara yapilan sevgi gösterilerine son vererek baslayabiliriz. 90 dk. boyunca tek bir futbolcunun adini anmadan sadece Trabzonsporumuza tezahürat yaparak.

avatar olayi güzel ben de degistirdim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Fanatik Pacci

Yorum

sunu hiç bir zaman unutmayalim.biz ve trabzonspor baki olan biziz. çünkü trabzonspor et bizler tirnaklariyiz.

aslolan trabzonspordur. bunun içindir ki

TRABZONSPOR BIR SEVDADIR BUNU YASAYAN BILIR

Yorum

hicbirzaman futbolcuyu takimdan buyuk gormemisimdir gormemde zaten...
          İnsan ol evlat!

Yorum

avatar olayini destekliyorum zaten bu futbolculara olan kizginligim nedeniyle de uzun bir süredir futbolcu avatari hiç kullanmiyorumm..

böyle güzel ve anlamli bir protesto için düsünen ve jkatilan arkadaslara tesekkür ederken mevzuya küçük de bir ekleme yapmak geregi duyuyorum

herkeste tek tip avatar tavsiye ediyorum tamda bu konuyla ilgili ve diyorum avatar ustalari haydi is basina bu olayi o kadar ii yansitacak ve direk mevzuya giris yapacak avatarlar istiyorum söz ilk kullanan ben olacagim

ben bir trabzonsporu sevmisim bir avatar mi degistirmeyecegim

mutlu günlerde bulusmak ve zaferler yasamak umuduyla

hadi bakalim herkes tek tip avatar kullanmaya baslasin

Yorum

arkadaslar öyle sirt cevirme olayi TRABZONLULARA yakismaz, karadeniz insani inatdir. bizde inadina 90 dakika destek vermeliyiz, ah su macta stadyum full cekse. orasi ne istanbul, ne malatya, nede ankara. orasiTRABZON. kimse banane ne halleri varsa görsün diyemez. bu takim hepimizin takimi. stadi terk ettikmi, takimimizi futbolculara birakip gitmis oluruz. ve unutmayin bir takima agsigiz, renklere asigiz. ve askimizi elaleme birakip gitmek delikanliliga yakismaz

Yorum

en iyi protesto o stadi doldurup ses çikartmamamktir,bakalim hangi topçu korkarak çikiyomus sahaya,görürürüz,

neymis seyirci baskisi ,okdar paralri götürürken hiç baski yok ,ben anlamadim bu isi

@zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

ulan futbolcular utanmasalar bütün suç taraftarindir diyecekler.[img]smileys/smiley5.gif[/img]Hey allahim yaa....
                  elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                  TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                  legends never die ...

Yorum

evet eniyisi stadin ful dolu olmasi zaten busaatten sonra bisey olmaz ama hiçbir olumsuz harekete tepki vermeden sinemadaki gibi maçin izlenmesi sadece baskan ama BASKANA tezahürat yapilsin ne yönetim nede futbolculardan hiçbiri tribüne çagirilmasin ozaman baskisiz kalirlar!Hele fatih efendi seyirciden çekiniyoya!!!

Yorum

İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi

en iyi protesto o stadi doldurup ses çikartmamamktir,bakalim hangi topçu korkarak çikiyomus sahaya,görürürüz,

neymis seyirci baskisi ,okdar paralri götürürken hiç baski yok ,ben anlamadim bu isi

arkadasim zaten öyle bi seyircimiz var ki ses cikarana da kiziyo [img]smileys/smiley4.gif[/img]

bence maca gitmeyelim bos tribunlere oynasinlar

Yorum

İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildi
                        İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi

arkadasim zaten öyle bi seyircimiz var ki ses cikarana da kiziyo [img]smileys/smiley4.gif[/img]

bence maca gitmeyelim bos tribunlere oynasinlar

Zaten cincon maçindan sonra Avni Aker deki bütün maçlarimiz sessiz tribünlere oynandi..(çilginlar hariç)
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

bakiyirum da tarafrardediklerime gelmeye basliyor...
                          Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

takimda ruh yoksa TARAFTARDA VAR... biz her zaman TRABZONSPORUMUZUN YANINDAYIZ... IYI GÜNDE KÖTÜ GÜNDE KULÜBE CAN VEREN RUH KATAN TARAFTARDIR!!!!!!!!!!!!

trabzonuuuuuuuuuuuuum sen çok yasaaaaaaaaaaa

canim feda olsun sanaaaaaaaaaaaaaa

hiçbir seyeeeeeeeeeeee

degisilmeeeeeeeeeeeeeeez

senin sevgin bu dünyadaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[img]smileys/smiley32.gif[/img]çok güzel söyledin abicim[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                            Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

Protestonuza saygi duyuyorum ama ben buna katilmiyorum.
                              Özkan SÜMER

Yorum

en güzel protesto nedir biliyor musunuz? takima 90 dakika destek olmaktir... hep destek tam destektir... köstek degil destek olmaktir....

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X