Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Renklere Asigiz (Protesto)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bazi arkadaslar dahada anlamadi , avatar eski avatar !!!!!!!
    Herkes kendisi bilir , ama protest olduysa hep birlikde olmasi gerekiyor yoksa bir kiymeti dekalmaz [img]smileys/smiley5.gif[/img].

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Ben takimin bu sene geçirdigi travmalardan sonra onlara bir sekilde destek vermekten yanayim. Ama bu konuda futbolculari protesto etmeyi düsünen arkadaslara da hak vermemek mümkün degil.

Ama arkadaslar, bir protestonun amacina uygun ve "iyi" bir sekilde yapilabilmesi için "çok iyi organize olmak" gerekiyor.

Benim size önerim olumsuz hiç bir tezahürat yapmadan maç öncesi

"Senol buraya"

"Ali Kemal buraya"

"Necati buraya"

"Hami buraya"

"Cemil Usta buraya"seklinde eski efsane oyuncularimizi tribünlere çagirma tezahürati yapmak ve ardindan da "Trabzon" diye yeri gögü inletmektir.

Bir düsünün bakalim.
      mantikli
      ...anti-klişe timi...

Yorum

İlk olarak aslihan tarafından gönderildi

maça gitmeyelim ve bi pankart asalim

bizim ruhumuz yeter ya sizin.......?

biraz agir bir protesto ama belki bizi anlarlar [img]smileys/smiley19.gif[/img]
        buda mantikli
        ...anti-klişe timi...

Yorum

çok güzel fikirler çikmis tebrikler arkadaslar

bide halil hodziç e pankart asalim

SEN GIT ISTERSEN RUHUNU BIRAKABILIRSIN YETERKI GIT

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

bu saatten sonra destekleyelim surada 4 maçimiz kaldi.. sonra protestoya devam ederiz [img]smileys/smiley2.gif[/img]
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Ben takimin bu sene geçirdigi travmalardan sonra onlara bir sekilde destek vermekten yanayim. Ama bu konuda futbolculari protesto etmeyi düsünen arkadaslara da hak vermemek mümkün degil.

Ama arkadaslar, bir protestonun amacina uygun ve "iyi" bir sekilde yapilabilmesi için "çok iyi organize olmak" gerekiyor.

"Senol buraya"

"Ali Kemal buraya"

"Necati buraya"

"Hami buraya"

"Cemil Usta buraya"seklinde eski efsane oyuncularimizi tribünlere çagirma tezahürati yapmak ve ardindan da "Trabzon" diye yeri gögü inletmektir.

Bir düsünün bakalim.
              bu protestoyu yapan oldumu gerçekten çok merak ediyorum arkadaslar lütfen biraz birlik olalim hadi artik son anlarda bari takimi ayaga kaldiralim
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi

"Senol buraya"

"Ali Kemal buraya"

"Necati buraya"

"Hami buraya"

Bir düsünün bakalim.
                bu protestoyu yapan oldumu gerçekten çok merak ediyorum arkadaslar lütfen biraz birlik olalim hadi artik son anlarda bari takimi ayaga kaldiralim
                Bu protesto çok iyi olur.Bari Fener maçinda olumsuz tezahurat yapilmasin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...
                X