İlk olarak morientes tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Biz Renklere Asigiz (Protesto)
Daraltma
X
-
bu da güzel olur,90 dk sirtini dönmek de.ikisi de etkili olur bence.ama bunu yapabilmek için iyi organize olmak ve düzgün yapmak gerekir.stada gelen tüm taraftarlar ayni tepkiyi gösterebilmeli.bir bütünlük içinde olmali,bölük bölük ve münferit protestolar olmamali...
-
İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildiİlk olarak morientes tarafından gönderildi
Kesinlikle taraftar maçin ilk 10 dakkasi futbolculara sirtini dönsün ,sonrada stadi teketsin.
Bu reziller belki bundan utanir...
Bana en uygun protesto sekli bu...
Stad full olup bu protestoyu yaparsak çok daha anlamli olur kanaatindeyim.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak morientes tarafından gönderildi
Kesinlikle taraftar maçin ilk 10 dakkasi futbolculara sirtini dönsün ,sonrada stadi teketsin.
Bu reziller belki bundan utanir...
kardesim mükemmel düsünmüssün.bunun için iyiorganize olunmali.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Sahadaki takimina arkasini dönmek bir taraftarin yapacagi en uygunsuz protestodur. Bu Türkiye'de pek bilinmese de yurt disinda çok baska manada yapilmaktadir.
Ikincisi, bunu Trabzonspor taraftari ilk defa yapmiyor. FB'den 5 yedigimiz sene, o maçin ardindan Trabzon'da bu protesto yüksek katilimli olarak yapilmisti.
Su takima destek olmamak, pismis asin basina gelmeyenlerin takimin basina geldigini görmemek ve takimin en ihtiyaci oldugu dönemde ona arkasini dönmek ne demek. Çok güzel aynen devam.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
Sahadaki takimina arkasini dönmek bir taraftarin yapacagi en uygunsuz protestodur. Bu Türkiye'de pek bilinmese de yurt disinda çok baska manada yapilmaktadir.
Ikincisi, bunu Trabzonspor taraftari ilk defa yapmiyor. FB'den 5 yedigimiz sene, o maçin ardindan Trabzon'da bu protesto yüksek katilimli olarak yapilmisti.
Su takima destek olmamak, pismis asin basina gelmeyenlerin takimin basina geldigini görmemek ve takimin en ihtiyaci oldugu dönemde ona arkasini dönmek ne demek. Çok güzel aynen devam.
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bence de yanlis olur.. Ama tribünlerin belli bölümlerinde açilacak pankartlarla bu protesto isi daha ii olur..Hele stadi terk etmek hiç olmaz [img]smileys/smiley5.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
oynadiginiz futboldan memnun degiliz,izlenecek bir futbol oynamiyorsunuz demek.böyle en zarif protestolara bile karsi çikmak ne demek.sevdiginin hatasini göstermemek ve tepkisiz kalmak ona yapilacak büyük bir kötülüktür.Trabzonsporun mevcut futbolunu protesto etmemek oynanan futboldan ve gelinen noktadan memnun olmak anlamina gelir bence.sahaya sirtini dönmek de anlamli bir protesto,çünkü herkes biliyor ki bu takim çok daha iyi oynayabilir,bize çok daha iyisini yapabildiklerini gösterdiler.İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
Su takima destek olmamak, pismis asin basina gelmeyenlerin takimin basina geldigini görmemek ve takimin en ihtiyaci oldugu dönemde ona arkasini dönmek ne demek.
Yorum
-
İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
oynadiginiz futboldan memnun degiliz,izlenecek bir futbol oynamiyorsunuz demek.böyle en zarif protestolara bile karsi çikmak ne demek.sevdiginin hatasini göstermemek ve tepkisiz kalmak ona yapilacak büyük bir kötülüktür.Trabzonsporun mevcut futbolunu protesto etmemek oynanan futboldan ve gelinen noktadan memnun olmak anlamina gelir bence.sahaya sirtini dönmek de anlamli bir protesto,çünkü herkes biliyor ki bu takim çok daha iyi oynayabilir,bize çok daha iyisini yapabildiklerini gösterdiler.
Bak güzel kardeşim itirazım olan mevzu bu altını çizdiğim yer. Yani bu protesto zannettiğiniz gibi zarif bir protesto değildir.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
kutoz
Protesto edelimde, neyi protesto ediyoruz anlayamadim. Sezon bitmis, biz protesto ediyoruz. Bu takimdaki bazi futbolcularin, sezon sonu ne olacagi bile belli degil. Yani yapilacak protestonun amacina hizmet etmeyecegini düsünüyorum. Fikir nefis bir fikir, keske bunu sezon basinda yapabilseydik. Sanirim, buna biraz geç kaldik.
Yorum
-
Bmn de logo degistirmek kimi ne kadar enterese eder bilmem ama ben epey bir zaman önce mealen söyle dedigimi hatirliyorum:
Dis güçlere karsi yek vücut protesto yürüyüsleri yaptigimiz gibi bir kez de kol kirilip yen disina çiksa fena mi olurdu? 'Trabzonsporluluk kimligine sahip çikma yürüyüsü' adi altinda yürüyüs yapilamaz miydi? Yapilamazdi sanirim ve halen de yapilamaz.. Toplum olarak önümüze bir hedef koyulup yürüyün ula denilmedikçe yürüyemeyiz biz.. demistim, yine de diyorum..
Buseneden geçti artik.. önümüzdeki sene bakariz deyip geçelim...#7 King of Kings
Yorum
-
Bu protesto $ekli sirf futbolculara olmasi yanli$, suclu yanliz onlar deyil ki,
$enol Güne$in aciklamalarini hatirlayin, asil onun söylediklerini biraz irdelemek lazim, yani orada dönen ayak oyunlarini yönetimin aciklamasi lazim. Hani bir omo reklami varya, kirlenmek güzeldir, sonra temizlenmek $artiyla kirlenmek güzel olabilir hehalde, Trabzonsporda temizlenmemi$ bazi $eyler varmi$ki $enol Güne$ bunu hatirlatiyor, fakat sonunu getirmedi. Taraftar her platformda baski yaparak bu i$in üzerine gitmeli, hanki yönetici olursa olsun, eski veya yeni, ama mutlaka birileri konu$mali.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum