Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Renklere Asigiz (Protesto)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

burda avatar degistirmek çok zayif bir protesto olur.aslinda haftasonu diyarbakir maçinda 20.000 taraftar 90 dk. ruhsuz futbolculari protesto için sahaya sirtini dönecek.bunu yapan taraftarlar olmustu.bize bu tarz bir protesto lazim...

Yorum

su renklere asigiz lafina da uyuz oluyorum yaa yani bordo maviye asiksaniz gidin barcayi astonvillayi falan tutun ben trabzonspora asigim baskasi yalan

ayrica o 20000 kisinin arkasini dönmesi nasil olacak acaba zaten maca 10000 kisi ya gelir ya gelmez 1000 kisi disindakiler zaten tiyatrodaki gibi oturup hiç ses cikarmazken bu imkansiz belki topcularin isimleri okunurken alkislanmayarak protesto yapilabilir

Yorum

Arkadasimizin böyle bir protesto baslatmasi küçümsenmemeli.Bu arada futbolcuya yapilacak en anlamli protesto onlara sirtini çevirmektir.Hele bunu 90 dakika yapabilen bir taraftar toplulugu alnindan öpülmeyi hak eder.Bu anlamda Cumartesi günü tribünde yer alacak arkadaslarböyle bir protesto yapabilirler.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Istenince, düsününce ne de güzel protesto sekilleri bulunuyor.

Benim size bir önerim var. Su anda biliyor musunuz bilmiyorum ama 23 Nisan'a kadar sürecek bir Türk Bayragi asmakampanyasi var. Ne amaçla oldugu malum. Bu da buna vesile olsun,isteyenler avatarini Türk Bayragimiz ile süslesin.
          bende sizi destekliyorum [img]smileys/smiley32.gif[/img]ve avatarimi deistirdim.
          - impossible ? what does it mean ?

Yorum

ctmeoy kardesim TRABZONSPOR=BORDO MAVI nasil sen renklere asigim lafina uyuz oluyosun.aksamlari gün batimini bi seyret boztepeden hangi renkleri görüyosun bi bak bakalim.yok astonmus yok barca.o renkler bizim kardesim.okadar.
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildi

su renklere asigiz lafina da uyuz oluyorum yaa yani bordo maviye asiksaniz gidin barcayi astonvillayi falan tutun ben trabzonspora asigim baskasi yalan

pencere açin bunaldim

Yorum

İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
                ctmeoy kardesim TRABZONSPOR=BORDO MAVI nasil sen renklere asigim lafina uyuz oluyosun.aksamlari gün batimini bi seyret boztepeden hangi renkleri görüyosun bi bak bakalim.yok astonmus yok barca.o renkler bizim kardesim.okadar.
                ne yani trabzonda deniz olmasaydi boztepeden gün batimi kirmizi siyah görünseydi o zaman trabzonsporu tutmacakmiydin hayret bise yaa

ayrica bizim gercek renk tonlarimizin lisansini almamiz mümkün mü bilemiyorum ama benim icin renk hiç önemli degil önemli olan trabzonspordur

Yorum

ayrica o 20000 kisinin arkasini dönmesi nasil olacak acaba zaten maca 10000 kisi ya gelir ya gelmez 1000 kisi disindakiler zaten tiyatrodaki gibi oturup hiç ses cikarmazken bu imkansiz belki topcularin isimleri okunurken alkislanmayarak protesto yapilabilir

Kardes kusura bakma ama benim konuyu açarken yazdigim seyi iyi oku istersen ben bunu sen uyuz ol ya da olma diye yapmadim ve kelimeleri de nasil seçecegimi az çok bilirim renlere asik olmanin mecazi mana da kullanildigini söylemem buradaki insanlarin zekasini hafife almak olur bence ayrica benim için bu renkler maddeten de çok sey ifade ediyor. Bunu sana cevap vermek niyetiyle degil açiklama yapmak maksadiyla yaziyorum o yüzden üstüne alinma lütfen.

Yorum

yaw 20000 olmaz 10000 olur,sayinin burda ne önemi var.tüm staddakiler sirtini dönse protestonun krali olur.90 dk. ve skor ne olursa olsun alkislamadan.zira is isten geçti...

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      www.heygenc.org

Yorum

kusura bakmayin o zaman ben konuyu anlayamadim

konu sanirim su ruhsuz topculara karsi ne yapabiliriz bence bunlara verilecek en büyük ders adlari okunurken alkislamamak ve tribune cagirmamak. moralleri bozulursa bozulsun benimki kac aydir bozuk

tekrar özür dilerim sanirim yanlis anlsildim

Yorum

askimiz tabiki isim ve renklere futbolcu yönetici bunlar gelip geçici seyler
                          milyonlarin askisin

Yorum

Kesinlikle taraftar maçin ilk 10 dakkasi futbolculara sirtini dönsün ,sonrada stadi teketsin.

Bu reziller belki bundan utanir...
                            PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                            MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                            BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

İlk olarak morientes tarafından gönderildi

Kesinlikle taraftar maçin ilk 10 dakkasi futbolculara sirtini dönsün ,sonrada stadi teketsin.

Bana en uygun protesto sekli bu...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak morientes tarafından gönderildi

hakketten güzelmis bu protesto sekli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X