Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• düzenli bi wideo bolumu kursak cok daha guzel olur... TUM WIDEOLAR ORADA TOPLANIR... TÜM AMA TÜM..!
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• bir internet sitesindeki köse yazimi buraya ekliyorum:
      BITSE DE GITSEKfficeffice" />[/B]
      [/B]
      Pazar günü büyük bir istekle erkenden attim kendimi yataktan disari. Bunun altinda yatan neden, BMN?nin organize ettigi kahvalti & tanisma programi ve BMN?li üyelerle birlikte maç seyredecek olmanin verdigi heyecan olmaliydi.

Bu hafta uzun bir aradan sonra nihayet ?kare as[/B]?imiz birlikte forma giyebilecekti. Gerçekten de son derece rahat bir galibiyet alacagimizi düsünüyordum maçtan önce, ama yine maç bitene kadar mide kramplarina maruz kaldim. Bir kere Vahid Hoca[/B]?nin maça Simko[/B] ile baslamamasi beni çok sasirtti. Ama yine de Samsunspor?un bizi zorlayabilecegini düsünmüyordum. Isterseniz maça geçelim:

Vahid Hoca[/B] sistem olarak bir degisiklige gitmese de oyuncu seçiminde bazi degisikliklere basvurmustu. Bu hafta Jefferson[/B], Ufukhan[/B], Celaleddin[/B] ve Hasan[/B] ?ilk onbir[/B]?deydi. Kaleden baslarsak belli ki yedek kalmak Jeffy[/B]?e yaramamis. Yenilen golde hatasi olmamasina karsin, özellikle ikinci yari yaptigi zamansiz çikislarla bitmekte olan kredisini harcamaya devam etti. Bana sorarsaniz yine de elden çikarilmamali derim.

Defans dörtlüsünün ortasina dokunmayan (ki kolay kolay dokunulmaz oraya artik) Hoca[/B], defansin saginda ve solunda geçen haftadan farkli isimlere görev vermisti. Fatih Akyel[/B] bu hafta maça aslina bakarsaniz pek de iyi baslamadi. Daha dogrusu defansif anlamda bir hata yapmasa da, topu oyuna sokmada inanilmaz pas hatalari yapti. Ama maçin ikinci yarisinda yaptigi zamaninda müdahaleler ve gösterdigi hirsli oyunla kendisini elestirenlere ?tokat[/B]? gibi cevaplar vermeye devam etti. Fatih[/B]?in formu giderek artiyor, insallah bir sakatlik falan yasamaz. Yanindaki Stepanov[/B] bu maç biraz daha durgundu eskiye nazaran. Özellikle Samsunspor?lu Raphael[/B] bir çok hava topunu aldi Stepanov[/B]?dan (yedigimiz golde de böyle bir durum sözkonusuydu). Sag tarafta görev alan Ufukhan[/B] ilk golde kademe hatasi yapsa da, bence üstünde israr edilmesi gereken bir oyuncu. Tam iyi bir form tuttugu dönemde ?kesik? yemesi, kendine olan güveninde azalmalara yol açmis olabilir; bence Vahid Hoca[/B] sezon sonuna kadar Ufukhan[/B]?i ?ilk onbir[/B]?de oynatmali. Bu hafta defansin solunda yine Celaleddin[/B] çikti karsimiza. Açikçasi maç eksikligi hissettim Celaleddin[/B]?de. Ama yine de defansin solunda Lee[/B]?den daha verimli oluyor.

Orta sahada yine çift önlibero ile oynamayi tercih eden Vahid Hoca[/B], Hüseyin[/B]?in yanina bu sefer Hasan Üçüncü[/B]?yü monte etmisti. Hüseyin[/B] önceki maçlarina oranla biraz tutuk göründü ama yine de bence takim oyunu oynayan bir takim için çok faydali bir isim. Hasan[/B] ise gerçekten de, gerek mücadele azmi, gerekse de yaptigi islerle sahanin en iyilerindendi. Sezon basindan beri benim gördügüm en iyi Hasan[/B]?di (gerçi sezon basindan beri çok az oynama firsati bulmustu). Üstelik normalde uzun süre maç yapmayan oyuncular, hem psikolojik hem de fiziksel olarak kendilerini hazir tutamazlar. Bu duruma ragmen Hasan[/B] böyle oynuyorsa bana da alkislamak düser. Sol tarafta bu hafta Lee Young[/B] vardi. Bence ne Djokaj[/B] ne de Lee[/B] aradigimiz isimler degil. Yeni sezonda bu tarafa son derece hizli ve orta yapmasini bilen[/B] bir oyuncu gerekli. Orta yapmasini bilen dedim çünkü ben maçlari seyrederken çildiracak gibi oluyorum. Yani isiniz bu, hayatiniz bu; ama siz orta yapmayi beceremiyorsunuz. Ya ben sabahtan aksama kadar o toplari yerim yutarim, onlarla yatar kalkarim ama her gün üstüme bir seyler koymaya bakarim. Koskoca Trabzonspor?da forma giyeceksin attigin 10 toptan 9?u rakibe gidecek; böyle bir sey yok. Sag tarafta oynayan Yattara[/B] isini iyi biliyor. G.Saray maçinda takimi yalniz biraktigi için tribünlere oynamaliydi, O da bunu yapti. Ama ne yalan söyleyeyim, O?nu seyretmek büyük zevk. Insan adeta kendinden geçip, mest oluyor. Hele ikinci golde neler yapti öyle? Defalarca izledim, hala da izliyorum. Orta yapmaktan bahsetmisken, ?nasil ortalar görmek istiyorsun peki?? diye soracak olan varsa Yattara?ya bakin yeter derim. Orta dedigin sert, kesme ve Öztürk Pekin[/B]?in Aston Villa maçindaki tabiriyle ?kim vurursa gol olur[/B]? tadinda olacak. Gökdeniz[/B] bu hafta Fatih[/B]?in arkasinda serbest oynadi. Kim ne derse desin, O oldugu zaman hücum zenginligimiz, varyasyonlarimiz artiyor. Ilk yari bir çok pozisyonda O vardi, sadece son hamlelerde geç ya da eksik kaldi. Ama unutmamak gerekir ki, uzun süredir top oynamiyor. Gözüme batan bir eksisi ise, topla çikarken Yattara[/B]?yla pek oynamayisi oldu. Yani tercihleri ya çalim atmak ya da topu Fatih[/B]?e kazandirmak yönündeydi. Oysa ki bir çok pozisyonda Yatara bombostu.

Ve gelelim Tekke[/B]?ye. Fatih[/B] öyle bir hale geldi ki, ?bu isi en iyi ben bilirim, benim teknigim süper, son vuruslarim bir harika? modunda maç yapiyor artik. Fatih[/B]; futbol oynanmadan, mücadele etmeden maçlar kazanilmiyor. Evet belki seni motive eden bir sey kalmamis olabilir, o zaman formani hirs dolu arkadaslarina birak, sezon sonuna kadar takil sagda solda. Futbolda her zaman fantezi, varyete pesinde kosamazsin. Insallah en kisa zamanda isini ciddiye alan Fatih Tekke[/B] döner sahalara.

Ilk yarisi 1-1 biten maçta; Stepanov[/B], Gökdeniz[/B]?in karsi karsiya kaçirdiklari pozisyonlar ve yine Gökdeniz[/B]?in yapamadigi bir verkaç neticesi Fatih[/B]?in giremedigi çok net bir gol pozisyonu akillarda kaldi. Samsunspor ise gole kadar hiç gelemedi neredeyse rakip kaleye ve çok da ucuz bir gol atti. Demek istedigim maç ilk yari kopabilirdi, ama bunu yapamadi oyuncularimiz. Ben Hoca[/B]?nin yerinde olsam çildirmistim. Ikinci yarinin ilk 20 dakikasinda ise berbat bir Trabzonspor izledim. Allahtan Yattara[/B] gibi bir silah var da, her an çikip dengeleri bozabiliyor. Yoksa fark atilacak bir maçtan beraberlik çikacakti.

Sonradan oyuna giren oyunculardan Simko[/B]?nun isteksizligi gözlerden kaçmazken, yine de yaptigi akilli paslarla klasini sahaya yansitti. Ben O?nu seyretmeye doyamiyorum, bu haliyle bile çok sey katiyor takima. Djokaj[/B] ise ne öldürüyor, ne güldürüyor. Ama ben derim ki böyle oyunculara verilecek sans, altyapidan gelecek oyunculara verilmeli. Nasil olsa sampiyonluk iddiamiz yok. Son dakikalarda oyuna giren Tayfun[/B] maça isinamadan son düdügü duyduk zaten, o yüzden söylenecek çok bir sey yok Tayfun[/B] hakkinda.

Maçin bir bölümünde isittigimiz ?Samsun kümeye[/B]? tezahüratlari taraftara yakismadi. Biliyorum bazilari ?onlar da bize yapmisti aynisini? diyecekler. Bu zihniyete ne diyebilirim ki? Hem bir davranisi begenmeyeceksiniz, hem de aynisini siz yapacaksiniz. O zaman ne farkiniz kalacak o elestirdiklerinizden? Bence sadece sevdiginiz, desteklediginiz renkler degisik olacak, onun disinda her seyiniz ayni olacak. Ayrica kötüye kötüyle karsilik verilmez, iki yanlis bir dogru etmez. Hem bana ne ya Samsun?dan? Ben Trabzonspor?luyum; takimima bakarim; digerleri ne yaparsa yapsin. Ben bir kere bir degilim ki diger takimlarla. Yani eziklik duyup da diger takimlarla ugrasmaya gerek yok. Çünkü o zaman muhatap almis olursunuz, ben sahsen digerlerini muhatap almiyorum.

Maç basligima gelince? Sahada o kadar isteksizce top oynayanlar var ki, yani hakikaten ?bitse de gitsek[/B]? diyorlar oyunlariyla. Trabzonspor formasinin bu kadar ucuz olmadigini, taraftarin onlardan hala bir seyler bekledigini (en azindan hirsli futbol) birilerinin bu adamlara anlatmasi gerek. Haftaya daha arzulu ve canli bir Trabzonspor görmek dilegiyle?

Içinizdeki futbol sevgisi hiç bitmesin?

Edited by: sümela61
      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• güzel yazmista kimmis bu arkadas.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
          güzel yazmista kimmis bu arkadas.

benim ben... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]bu arada iltifatin için tesekkürler...Edited by: sümela61

Yorum

• Samsun spor'u 2-1 yendik ama futbolumuz hic de ic acici degil di.

Yattara ise süperdi.
            ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003 EN BÜYÜK TRABZON SPOR!!

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

benim ben... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]bu arada iltifatin için tesekkürler...

ellerine sağlık kardeş
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

benim ben... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]bu arada iltifatin için tesekkürler...

ellerine saglik kardes

tekrar tesekkür ederim...

Yorum

• bu takim benim ölümüme sebeb olucak heycandan ölücem ya
                  işkenaz

Yorum

• Bu maci aldik simdi sira diger macta.

Eh Samsunspor'a da üzüldük ama bizim siddetle puana ihtiyacimiz vardi. Samsun da düsmez diyorum.
                    BIZ KARADENIZ FIRTINASIYIZ!!!
                    www.unyespor.net

Yorum

• Hocaya neden bukadar yükleniyorsunuz anlamadim valla.Adam resmen Futbolun ilmini biliyor ya.Simdiye kadar zorunluluktan oynayan adamlar kadro genisleyince zora girdiler.Öyle kolay kolay forma yok artik.Tayfun Tayfun diye inliyordu herkes ilk çiktiginda,ne oldu alternatifi yok diye simdi mecbur oynatiyorsun.E alternatifi yok adamda kendini gelistirmiyor.Nede olsa ilk 11 de.Simdi Ufukhan geldi.3-4 maç oynadi sora oda kesik yedi.Kim daha iyiyse o alsin formayi.Bu çok normal birsey.Bu hafta Ufukhan daha çok çalismistir o almistir formayi.Hem Bizim takimda simarik çok.Isim vermek istemiyorum simdi.Yeni kazanacagimiz yildizlarda simarik olmasin.Bknz(Messi)adam deli gibi top oynuyor,yasi ne basi ne ama bir gram simarmak yok.Hocanin takdiridir.Szymek konusuna gelince 2 haftadir iyi top oynadigi söylenemez.Szymek in bu olmadigini hepimiz biliyoruz.Nekadar olm hadi göreyim seni bu maç deli gibi oyna bakayim desende olmaz.Yersin 1 maç kesik kendine gelirsin.Kaleci olayina birsey demiyorum zaten kalede olmasi gerekli kisi Jefferson.Hocanin eminimki alternatifi olsa kesecegi ilk isimlerden biride Celaleddin ve Fatih Tekke dir.Sistem az çok belli.Kosacaksin mücadele edeceksin,topu ayagina aldigin zamanda direk kaleye yöneleceksin.Bu sisteme uymayan bikaç isim var Celaleddin-Fatih Tekke-Hüseyin.Tipki 96 daki kadro gibi.Topu ayagina alan hücuma kosardi.Sora hepberaber savunmaya.Zevk vermiyormuydu o futbol.Seyir zevki yok diyorsunuz.Hele bir kadro tamamlansin,bahsettigim isimlerin yerine daha ofans gücü yüksek (Fatih Tekke hariç,onun yanina yirtici fatihin daha rahat oynamasini saglayacak bir adam alinmasi lazim) oyuncular geldiginde görün siz takimi.Ya benim trabzonda gördügüm ilk önliberolardan Tolunay bile çikar sag-sol deli sutlar çekerdi.Demek istedigim su eldeki kadro neyse ona göre oynatacan.Bknz gerets.adamda forvet bollugu var defansta 4lüyü kuruyor gerisini hep forvet.Yoksa neyapsin hoca.Bence Vahid hoca bu takima gelmis geçmis en iyi hocalardan biri olacak.Bir kenara yazin.

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi
                        Hocaya neden bukadar yükleniyorsunuz anlamadim valla.Adam resmen Futbolun ilmini biliyor ya.Simdiye kadar zorunluluktan oynayan adamlar kadro genisleyince zora girdiler.Öyle kolay kolay forma yok artik.Tayfun Tayfun diye inliyordu herkes ilk çiktiginda,ne oldu alternatifi yok diye simdi mecbur oynatiyorsun.E alternatifi yok adamda kendini gelistirmiyor.Nede olsa ilk 11 de.Simdi Ufukhan geldi.3-4 maç oynadi sora oda kesik yedi.Kim daha iyiyse o alsin formayi.Bu çok normal birsey.Bu hafta Ufukhan daha çok çalismistir o almistir formayi.Hem Bizim takimda simarik çok.Isim vermek istemiyorum simdi.Yeni kazanacagimiz yildizlarda simarik olmasin.Bknz(Messi)adam deli gibi top oynuyor,yasi ne basi ne ama bir gram simarmak yok.Hocanin takdiridir.Szymek konusuna gelince 2 haftadir iyi top oynadigi söylenemez.Szymek in bu olmadigini hepimiz biliyoruz.Nekadar olm hadi göreyim seni bu maç deli gibi oyna bakayim desende olmaz.Yersin 1 maç kesik kendine gelirsin.Kaleci olayina birsey demiyorum zaten kalede olmasi gerekli kisi Jefferson.Hocanin eminimki alternatifi olsa kesecegi ilk isimlerden biride Celaleddin ve Fatih Tekke dir.Sistem az çok belli.Kosacaksin mücadele edeceksin,topu ayagina aldigin zamanda direk kaleye yöneleceksin.Bu sisteme uymayan bikaç isim var Celaleddin-Fatih Tekke-Hüseyin.Tipki 96 daki kadro gibi.Topu ayagina alan hücuma kosardi.Sora hepberaber savunmaya.Zevk vermiyormuydu o futbol.Seyir zevki yok diyorsunuz.Hele bir kadro tamamlansin,bahsettigim isimlerin yerine daha ofans gücü yüksek (Fatih Tekke hariç,onun yanina yirtici fatihin daha rahat oynamasini saglayacak bir adam alinmasi lazim) oyuncular geldiginde görün siz takimi.Ya benim trabzonda gördügüm ilk önliberolardan Tolunay bile çikar sag-sol deli sutlar çekerdi.Demek istedigim su eldeki kadro neyse ona göre oynatacan.Bknz gerets.adamda forvet bollugu var defansta 4lüyü kuruyor gerisini hep forvet.Yoksa neyapsin hoca.Bence Vahid hoca bu takima gelmis geçmis en iyi hocalardan biri olacak.Bir kenara yazin.

Yazinizi okudum,düsüncelerinize katiliyorum. Sezon ortasinda gelmis hocadan cok sey bekleniyor. Vahid Hoca buna ragmen elinden gelenin en iyiysini yapmaya calisiyor. Neyse hersey sezon sonu belli olacak. Dananin kuyrugu kopacak...
                        TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• İlk olarak behramÜnye52 tarafından gönderildi

Bu maci aldik simdi sira diger macta.

Eh Samsunspor'a da üzüldük ama bizim siddetle puana ihtiyacimiz vardi. böyle giderse düserler

Yorum

• Nerdeyse Erciyes maçi basladi siz hala Samsun maçinda kaldiniz arkadaslar.Pardon yani...
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• nede olsa karadeniz takimi ))

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim