Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ergun Ata'nin elestirilerine aynen katiliyorum ancak son cümlesi "Bir bildigi vardir kuskusuz" haric.. Bu adamanin bir bildigi yoktur ve sanirimda olmayacak.. Iyi bir calistirici, disiplinli ve sempatik biri ancak oyunu okuyamiyor...Sezon sonuna yaklasiyoruz hala arayista.. Kadro zenginlestikce sacmaliklari da artiyor....

Türkiye'nin en hizli hücum gücüne sahip bir takim, Samsun gibi ligin dibine demir atmis ve BSK nin yedeklerinden sahasinda fark yiyen tamini sahasinda 5 lemeliydi.. Ancak bu is Vahid hocayla olacak gibi degil...

Simdi aklima su soru geliyor..Alternatifler artinca adamin kadrosacmaliklari da artiyor.. Peki sezon sonunda bu takima 4-5 kaliteli oyuncu daha eklenirse o zaman ne yapacak?

Bu adamla devam edilmesinden yana degilim... Baskanin yildiz sözü var.. Bence takima yildiz alacagina, takimin basina ünlü bir teknik direktör getirse daha iyi is yapmis olur buna ek olarak 4-5 tane kaliteli oyuncu (fatih, Gökdeniz, yattara ayarinda )takviyesiyle bu takim seneye sampiyon olur... Teknik direktör adayim OTTO REHAGEL

Yorum

• kardes, vahid hoca gönderilecekse mutlaka kariyer sahibi yabanci alinmali ancak bu otto rehagel olamaz...

yunanistani yarim pozisyon bir gollerle finale tasidi, finalde de kornerden buldugu golle sampiyon oldu..oldu da ne oldu, simdi yunanistan yok..

otto gelecekse vahid hocanin kusuru ne..
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Maç hakkinda yorum yapmaya gerek yok zannedersem Maça damgasini vuranlar Vahit hoca,Fatih Akyel-Yattara baska yoruma gerek yok.

100 kisiden 80-90 kisi Vahit hocanin hatasindan bahsediyorsa Konusmaya gerek yok2.devre kazandigimiz maçlarda 9 doguruyorsak Vahit hocadan baska ben suçluaramiyorum.

Maçi izleyemedim özetlerden izledim,Radyodan dinledim.ama böyle giderse Vahit hoca oldukça biz maçlardan zevk almayacagiz artik o anlasiliyor.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Arkadaslar bu orta saha ve hüseyin'leXXXXXXXX hiçbir sey olmaz.Hüseyinin , Tayfunun ,vb.XXXXXXXX bu takimdan derhal gönderilmesi gerekir.Bu takim sira takimi degil hedef takimi `, bu gibi adamlar g.antep,bursa ,denizli vb.çanakçilarda oynar çanak yalar.celsea takimi 50 yil sonra nasil sampiyon oldu.bunu bir düsünün cevap, para- kalite[img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: Kaya
          PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
          MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
          BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

100 kisiden 80-90 kisi Vahit hocanin hatasindan bahsediyorsa Konusmaya gerek yok2.devre kazandigimiz maçlarda 9 doguruyorsak Vahit hocadan baska ben suçluaramiyorum.

hocayi elestirenlerin ana sebebi simek niye oynatilmamis ? Son haftalarda simek hangi maçta iyiydi.Madem kötü niye oyuna almis adam mi var baska oyuna sokacak.Hüseyin e niye tahammül ediyormus Hüseyin nin yerine gösterin bir oyuncuda onu oynatsin.Ufukhan ufukhan dedik gördük yedigimiz golde de ufukhanida.Hoca gayet iyi üç kurusa bu kadar köfte veriliyor kusura bakmayin.

Yorum

• ufukhan'in Fenerbahçe maçinda Nobre'nin attigi ilk goldede hatasi vardi.

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Karadeniz?in Krali 2-1
                Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker'de, küme düsme mücadelesi veren Samsunspor`u 2-1 maglup etti.

20.03.2006

Biri UEFA?yi kovaliyor, digeri ligde kalmaya ugrasiyor... Karadeniz?in iki takiminin mücadelesi nefesleri kesti. Samsun Serkan?la esti, Kenan kendi kalesine atinca Trabzon umutlandi. Son sözü Fatih Tekke söyledi

Hemen cevap verdiler

Karsilasmadan önce Trabzonspor?un zayif rakibi önünde rahat bir galibiyet almasi bekleniyordu. Maça hizli baslayan Bordo-Mavililer, sergiledigi futbolla farkli galibiyetin de sinyallerini veriyordu. Ancak dakikalar 28?i gösterdiginde gelisen bir kontratakta tecrübeli Serkan Aykut, Samsunspor?un ilk golünü atinca, Avni Aker Stadi?nda büyük bir sessizlik oldu. 0-1 Karadeniz ekibi ataklarini yogunlastirinca, rakip savunmayi hataya zorladi. 30?ncu dakikada Kenan kendi kalesine attigi golle, ilk yarinin 1-1 sonuçlanmasina neden oldu.

Fatih?e dokunmak kaldi
                Ikinci yarida ise yine Trabzonspor atakti. Ancak golün gecikmesi nedeniyle tribünde de homurdanmalar basladi. Taraftarlar, kulübede bekleyen Szymkowiak?in oyuna girmesini isterken, Halilhodziç seyircinin bu istedigini geri çevirmedi. Polonyali yildizin girmesi, oyuna hareketlilik kazandirinca gol de 72?de geldi. Sahanin basarili ismi Yattara üç kisiyi çalimlayarak ceza sahasina girdi, kaleci Kerem?in üzerinden topu asirtti, Fatih Tekke?ye sadece dokunmak kaldi: 1-2 Bu galibiyetle Trabzonspor, UEFA Kupasi?na katilma umutlarini sürdürdü.

Notlar...
                Erdinç kaza yapti

Maç öncesinde kadroda olmadigini ögrenip tesislerden ayrilan Erdinç Yavuz, Halilhodziç?in son andaki karariyla 18?e alinip tesislere çagrildi. Bu gelisme üzerine araciyla Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nin yolunu tutan tecrübeli futbolcu kaza yapti. Baska bir araçla çarpisan Erdinç olayi yara almadan atlatti, 18?deki yerini aldi.
                Sivas?tan güzel haber
                Trabzonspor?un UEFA yolundaki rakiplerinden Gençlerbirligi?nin Sivas?a deplasmanda yenilmesi, Bordo-Mavililer?in maç öncesindeki motivasyonunu artirdi. Bu maçi yakindan takip eden Trabzonsporlu futbolcular, sahaya da moralli çikti. Baskent temsilcisi haftaya Karadeniz ekibinin 1 puan önünde 5. sirada girmisti.
                Atay Aktug tribünde
                Trabzonspor?un bir önceki dönemde baskanligini yapan Atay Aktug, dünkü maçi protokol tribününde izledi. Yeni yönetimin yakin ilgi gösterdigi Aktug uzun bir süre Baskan Nuri Albayrak ile sohbet etti. Bu arada Bordo-Mavili taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Avni Aker Stadi?nda yaklasik 17 bin taraftar var.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• simdi tek tek gollere bakip da hataliyi mi arayacagiz anlamadim takim olarak kötüydük iste gerisi bos bir tane ayakta duran adam yoktu ki kisilere takildiniz
                  Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                  BMN Tsira TRABZON

Yorum

• Trabzon UEFA için

Ligde 7 maçtir bilegi bükülmeyen Trabzonspor, Avni Aker'de Samsunspor'u yenerek 3.'lük yarisindaki iddiasini sürdürdü. Trabzon'un gollerini Kenan (k.k.) ve Fatih atti. Serkan'in sayisi Samsun'a yetmedi.

Ha usak ha: 2-1

Ilk yarisi 1-1 biten maçta Yattara'nin nefis hareketler sonrasi yaptigi asisti Fatih gole çevirdi. Gineli, sevinçten horon tepti.

Trabzon, Samsun'u 2-1 maglup ederek UEFA Kupasi'na katilma sansini sürdürdü. Düsme tehlikesi yasayan rakibi önünde maça iyi baslayan bordomavililer, oyunu rakip sahaya yikti ancak konuk ekip ilk ataginda Serkan'in ayagindan golü bularak öne geçti: 0-1. Oyundan düsmeyen Trabzon, 31'de Kenan'in kendi kalesine attigi golle skoru esitledi: 1-1. Ikinci yarida iki ekip de etkili futbol ortaya koyarken, pozisyonlardan yararlanamadilar. Ancak 72'de sahneye çikan Yattara, fark yaratti. Kivrak hareketlerle 3 rakibini geçen Gineli, topu kaleye gönderdi ve Fatih'e dokunmak kaldi: 2-1.
                    www.fotomac.com.tr
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• kadromuz alternatif olarak iy ibir duruma gelmistir.Takimimizin bu kadar kötü futbol oynamasinin sebebi ne yazik ki teknik direktörün yanlis seçimleridir.

Yorum

• Ahh ahh ömer riza gibi adamlar yedek beklerken hasan üçüncüyle 90 dakika oynamak nasil bi mantiktir anlamadim gitti biri vahid hocaya trabzonsporun büyüklügünü 1 kez daha anlatmali sanirim...Dün oynadigimiz futboldan utanç duydum galatasaray gibi basit bi takim bile 5-6 forvete çikiyo zaman zaman bizde hala bi korkudur devam ediyo anlamadim gitti...
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi

Taraftar istedi, Sari Firtina girdi, Siyah Inci maçi aldi Trabzonspor Samsunspor?u 2-1 yenerken, taraftar da Türkiye?de yine örnek olabilecek bir tavir sergileyerek çigir açti...

1-0 yenik duruma düsen Trabzonspor rakibin kendi kalesine attigi golle esitligi yakaladi. Ilk yari bu skorla sona ererken, ikinci yari ile birlikte rakibin ataklari karsisinda takimimiz mahkum oynayinca taraftar oyuna müdahale etti.
                          Ama bu bilinen çirkin müdahalelerden degildi. Takimin eksiklerini çok iyi gören taraftar küfür etmek ve tas atmak yerine jest ve tezahüratlariyla orta sahada boslugun doldurulmasi için Szymek?in oyuna sokulmasini istedi. Tezahüratlari önce görmezden gelen Vahit Hoca taraftarin israri üzerine Szymek?i oyuna aldi.
                          Sari firtinanin oyuna girmesiyle takim da canlandi. Ataklar üst üste geldi ve Siyah InciYattara inanilmaz çalimlarla ceza alanina girdikten sonra golü de atti. Golün ardindan taraftar yine iyi oynayan futbolculari alkisladi moral verdi. Iyi oynayan Hasan ve Fatih Akyel?i alkislayan taraftar maçi da bir maestro gibi yönetti.

bence bu yorum maçi güzel özetliyor...
                          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• sahsen Vahid hocayla devam edilmesinden yana degilim..devam edilmeli diyenlere de saygi duyarim ancak aklima su soru geliyor.. Vahid hoca,boynunda ts kaskolu ile mac basindan sonuna kadar saha kenarinda bir saga bir sola kosmamis olsa, sadece yedek kulubesinde oturarak maci takip etmis olsa, kendisine ayni sempatiyle bakarmiydik?

vahid hocanin nicin bu sekilde davrandigini anlamak icin kendi vatandaslarinin, dis ülkelerde calistiklari is yerlerindeki davranislarini görmek yeterli olurdu..Cok fazla detaya girmek istemiyorum 1-2 örnek vererek konuyu noktalamak istiyorum.. Ankaraspor macinda takim önde iken yapilan yanlis oyuncu degisikleri sonucu maci kaybettigimize inaniyorum.. Peki hoca mactan sonra ne dedi.. Oyuncu degisikliklerinde hata yaptim mi dedi? Yoksa " Kariyerimle kimseyi oynatmam " mi dedi? Hic sucu kendisinde aradi mi? Yoksa sürekli sucu birilerine mi yüklemeye calisti ve calisiyor?..Son macimizi kaybetmis olsaydik suclu yine birileri olacakti asla kendisi olmayacakti!!! Bu onun yapisinda vardir ve hic degismeyecektir..

Oyuncu secimine gelince: Bir teknik direktör istedigi oyuncuyu oynatir istedigini oynatmaz ancak macin sonucu ve oyun sekli beni tatmin etmelidir. Polonyaliyi kesiyorsan onun yerine oynatacagin kisi onun kadar verimli olmak zorundadir. Olmazsa hocayi suclarim.. Nerdeyse ligin sonuna geldik hala ne oynadigimiz belli degil, her hafta kadroda 4-5 oyuncu degisiyor, bu sacmaligi dünyanin hicbir yerinde göremezsiniz.

Teknik direktör adayim OttoRehagel olarak yazdim ancak elestirildi.. Bir kere bu adami Türkiye'ye getirmek zor.. kariyerine gelince, onu sadece yunanistan milli takiminin basindaki basarisi ile degerlendirmemek gerekir, Almanya'da calistirdigi takimlardaki basarilarini da göz önünde bulundurmak gerekir.O zaman, diger yönlerini de görmüs oluruzdiye düsünüyorum... Simdi bir karsilastirma yapayim..Sizce Vadid hoca FC Bayern München takimin teknik direktörü olabilir mi?

Yorum

• İlk olarak manomat tarafından gönderildi

Sizce Vadid hoca FC Bayern München takimin teknik direktörü olabilir mi?

birazdan size Halilhodzic'in en iyi teknik direktörler siralamasindaki yerini söyleyecekler.[img]smileys/smiley5.gif[/img]

vahid halilhodzic ile devam edilmemeli.kariyerine söz söyleyemem. Çalistirdigi takim Trabzonspor futbol takimidir. Samsunspor maçinda 50 ve 60. dakikalarda taraftarin Szymkowiak diye bagirmasi her seyi anlatiyor.

Edited by: gerçekefsane
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• takim düzeliyor siz hala ne konusuyorsunuz bunlar hernekadar bizim bildigimiz fatih simek yattara ve gökdeniz ise de birlikte oynamayali çok uzun zaman oldu biraz zamanla ligin gene en iyi futbol oynayan takimi olucaz merak etmeyin hüseyin iyi oynuyor diyenler maçi nasil izliyor ya anlamiyorum hüseyin bütün toplari olumsuz kullaniyor asla ve asla trabzonsporda oynayabilecek bir topçu degil
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim