Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
    İlk olarak coach tarafından gönderildi
    Fatih Tekke'mi diyim Yattara'mi deyim attiklari golün mpeg formatinda olan video'su varmi.Bazan tunganyan kardesim ekliyodu ama onunda sesi solugu çikmiyor.
    ben tunganyan'in kardesiyim yani golleri ben koyuyordum.yine koydum videolar bölümüne.hem de wmv formatinda.herkes izleyebiliyor diye.golleri izleyemedinmi. sorunu söyle hallederiz.

Sen ugrasma kardesim, ben senin yükledigin videolari mpeg formatina çevirip rapidshare'e yükledim.

http://rapidshare.de/files/15963257/samsun.mpg.html

Bu linkte iki gol bir arada.

Simal yildizi baba büyüksün be allah razi olsun [img]uploads/coach/2006-03-20_165348_allahim_sen_büyüksün.gif[/img]Edited by: coach
    Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Maç için söyleyeceklerim radyodan dinledigim ve maç özeti kadar olacak; su bi gerçek ki TS taraftarinin % 30 gibi bi kesimi futboldan anlamiyor.Bunu neye dayanarak söylüyorum onuda belirtiyim sakatligindan sonra oynadigi ilk maçtan geyse maçina kadar performansinin yükselmesi için hiçbir çaba sarfetmeyen szymek'I yedek birakan bir hocayi isliklayan bir taraftar kesimine sahip olmamiz üzücü ve düsündürücü olarak diye düsünüyorum.Yillardir hoca sikintisi içerisinde bogulup duran bir takimin basinda böylesine otoriter bir hocanin bulunmasi neden bazi kesimlerin zoruna gitmeye basladi anlamak mümkün degil benimde elestirdim taraflari var ama bu kadar da kirici olmamakta fayda var diye düsünüyorum.Ilerleyen maçlarda fatih tekke'yi de yedek soyundarabilecek bir hoca'ya sahip oldugumuzu unutmamak lazim(eger ki fatih tekke'nin bir alternatifi oldugu takdirde tabii ki) ömer riza konusunda hala ve ilk onbirde sürekli oynayana kadar bende vahid hoca'yi elestirmeye devam edecem her zaman ki gibi son söyleyecegim seyde FATIH AKYEL'in artik her maç yildiz seçilmesidir.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
        Ahh ahh ömer riza gibi adamlar yedek beklerken hasan üçüncüyle 90 dakika oynamak nasil bi mantiktir anlamadim gitti biri vahid hocaya trabzonsporun büyüklügünü 1 kez daha anlatmali sanirim...Dün oynadigimiz futboldan utanç duydum galatasaray gibi basit bi takim bile 5-6 forvete çikiyo zaman zaman bizde hala bi korkudur devam ediyo anlamadim gitti...
        yalniz ne kadar elestirsekte su maçta Hasan 3. kadar kim oynadi? cevap:Fatih Akyel. sadece ikisi oynadi gerisi yalan.

Yorum

• ömer rizanin oynatilmasi sart... hele de fatihin bu ara formsuz kaldigi zamanlarda. ancak f.tekke 90dakika boyunca oynar ancak bir iki dakikada oyun çevirebilen bir futbolcu oldugu için tutuluyor oyunda..

ama fatihte belki durumunun farkinda ve benim yerime ömer oynasin diye içinden geçiriyor olabilir..

f.tekke gökdeniz uyumunuda yabana atmamak lazim.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Oyuncu degisikliklerinde vahit hocanin hatalari çok büyük zamanlamasi ve tercihleri tartismaya açik ve birilerinbin buy takimin kapanarak maç kazanmasinin taraftarini memnun etmeyecegini hocaya hatirlatmasi lazim

Geçte olsa bu maç için fatih akyele tesekürlerimi iletmek istiyorum seneye sampiyonlugumuzdaki en büyük pay senin olacak
            Kahpe Bizans;
            Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
            Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Kadro tam anlamiyla ve net bir ifade ile saçmalikti.. anlam veremedim...ama aldik maçi... kötü oynayarak kazandigimiz bir kaç maçtan biri olsun diyelim ve geçelim... rakip Samsun sonuçta... hocanin yanlislari ve sahadaki bir kaç sorumluluk almasi gereken futbolcu arkadaslarimizin gününde olmamasi !! diyelim ve erciyes maçina bakalim... saygilar...
              NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

• birsey soracam yattara 4mü5 mi adam calimladi kafam oraya takildi [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                OLUMUNE TRABZON
                ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• bmn.den bi daha izle istersen ama 5 sanirim.
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                    bmn.den bi daha izle istersen ama 5 sanirim.

sanirim önce 4 kisinin içinden geçti ama geçerken 5 kisi oldular ve iki kiside önüne geldi o sirada toplam 7 kisi galiba[img]smileys/smiley5.gif[/img]..ama tekrar bakmak gerek[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

sanirim önce 4 kisinin içinden geçti ama geçerken 5 kisi oldular ve iki kiside önüne geldi o sirada toplam 7 kisi galiba[img]smileys/smiley5.gif[/img]..ama tekrar bakmak gerek[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

6 evet
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Takim Vasat bi goruntu Cizdi Ama Herseyden cok beni yaralayan Taraftarimizin Samsun Kümeye Diye bagirmasi samsun Düsünce Kinami yakacakLAr?

Ne olursa olsun Elin Kotusunden Kendi Kotun iyidir..

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                          İlk olarak tselif tarafından gönderildi

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

6 evet

iki kere geçtigi adamlar var onlarida sayarsak sayi artiyor.

Yorum

• İlk olarak Çagman tarafından gönderildi

Takim Vasat bi goruntu Cizdi Ama Herseyden cok beni yaralayan Taraftarimizin Samsun Kümeye Diye bagirmasi samsun Düsünce Kinami yakacakLAr?

Ne olursa olsun Elin Kotusunden Kendi Kotun iyidir..
                            ben de ilk maçta Trabzon kümeye diye bagirdiklarinda çok kizmistim ama ne kadar çok Karadeniz takimi olursa o kadar iyi. üç kizkardesten en çok puani Karadeniz takimlari aliyor.

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Bu arada F. Akyel transferi konusuldugu sirada O'nu yerden yere vuranlarin simdilerde 'En iyimiz O' demeleri bir hayli ilginç ogrusu!!!.

Ileri de oynayan adamlarimiz da iyi degillerdi.Özellikle 61'in maç eksigi oldugu açikça ortada.Fatih içn 'Rezalet oynadi' diyenler neye göre 'rezalet' oynadigini da belirtirler insallah.Hasan ile Lee ile Gökdeniz ile sürekli verkaçlara giren,sondakikalarda Szymek'e 'al da at' diyen Fatih degil miydi?.Fatih'e adam gibi bir tane orta yapilmadi.Bunun suçlusu Fatih mi yoksa oyuna sonradan giren Djokaj miydi?.Yorumlarimiz da biraz olsun tutarli olalim.Yattara özellikle ilk yarida çok istekliydi.Ikinci yarida orta sahadan topu alip 5 kisiyi ipe dizen Yattara dünün iyilerindendi.Manisa maçindan sonra 'yerden yere vurulan' Yattara simdi göklerde!.Ilginçlikler devam ediyor...

2-1'den sonra oyuna Ömer'in girmesi gerekirken Tayfun giriyor al sana bir ilginçlik daha...

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• simal yildizi Yazdi:

Alpayer Yazdi:

coach Yazdi:

Fatih Tekke'mi diyim Yattara'mi deyim attiklari golün mpeg formatinda olan video'su varmi.Bazan tunganyan kardesim ekliyodu ama onunda sesi solugu çikmiyor.
                                ben tunganyan'in kardesiyim yani golleri ben koyuyordum.yine koydum videolar bölümüne.hem de wmv formatinda.herkes izleyebiliyor diye.golleri izleyemedinmi. sorunu söyle hallederiz.

Sen ugrasma kardesim, ben senin yükledigin videolari mpeg formatina çevirip rapidshare'e yükledim.

http://rapidshare.de/files/15963257/samsun.mpg.html

Bu linkte iki gol bir arada.

ALLAH RAZI OLSUN ARK.LAR
                                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim