Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi

oyuncunu bir galibiyet golu atiyor 3 oyuncu ve seyirciden baska sevinen yok.. bu ne garipliktir

dakika 72 de geldi gol herkes yorgunluktan kosamadi herhalde[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ya ben sizi anlamiyorum arkadaslar samsun u fener nasil yendi herkes biloiuyo gayse yenene kadar neler çekti ya gayse nasil basa oynuyo veya fener bi bakim bi gün yattara gününde olur bigün fatih bigünn szmek maçlari artik bçyle aliriz gayse de öle fener de olar bu galibiyete nasil seviniyolar biz isi futbolcularimizi yuhluyoruz benede bizi yuhluyorum yuh yanii
      İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• İlk olarak serseerii tarafından gönderildi
        ya ben sizi anlamiyorum arkadaslar samsun u fener nasil yendi herkes biloiuyo gayse yenene kadar neler çekti ya gayse nasil basa oynuyo veya fener bi bakim bi gün yattara gününde olur bigün fatih bigünn szmek maçlari artik bçyle aliriz gayse de öle fener de olar bu galibiyete nasil seviniyolar biz isi futbolcularimizi yuhluyoruz benede bizi yuhluyorum yuh yanii

allahina kurban kardes tamamen hislerimi tercüme ettin helall olsun valla okurken rahatladim yaaa!!!tesekkür ederimm....

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Fatih Tekke'mi diyim Yattara'mi deyim attiklari golün mpeg formatinda olan video'su varmi.Bazan tunganyan kardesim ekliyodu ama onunda sesi solugu çikmiyor.
          Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Tunganyan kardes okulu nedeniyle ülke disinda ondandir...
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ...
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Dün yine yüregim agzimda bir maç izledim dersem yalan olmaz herhalde.Bir hoca hem de 'söyledigi' gibi kariyerli (!) bir hoca bir takimin kadrosuyla bu kadar oynar mi?.Haftalardir oynamayan Jefferson'un kaleyi geri almasinin nedenini çok merak ediyorum.Basarinin yolu istikrardan geçer ama bizim kariyer (!) sahibi hocamiz bunu istikrarli olmadan da yapabilecegini düsünüyor olacak ki Tolga'yi kesip kaleye Jefferson'u koyabiliyor.(Tolga formsuz olsa anlayacaz,sakat olsa anlayacagiz.)

Maça çok istekli baslayan TS'nin ilk dakikalada golle bulusamamasi biraz beceriksizlik,biraz da sanssizliktan kaynaklaniyor olmali.Ilk yarida Stepanov'un 18'de kaçirdigi sut inanilir gibi degildi.Onun disinda 61'in çaprazdan attigi sut gol olmaliydi.Samsun ataklarinda da savunmada az adamla yakalandik.Özellikle Milan dün Rafuel karsisinda hava toplarinda basarisiz kaldi.Onun yaptigi hatalari F. Akyel savusturdu.Bu arada F. Akyel transferi konusuldugu sirada O'nu yerden yere vuranlarin simdilerde 'En iyimiz O' demeleri bir hayli ilginç ogrusu!!!.

Orta alanda Hüseyin her zaman ki gibi oynadi yani kötü... Otoriter (!) hocamiz neden O'nu kesmiyor ya da kesemiyor.Hasan ise gayet basarili bir maç çikardi.Szymek'itaraftarin protestolarindan sonra oyuna alan Teknik direktörümüzü Otoritesini (!) yitirmistir benim gözümde.Szymek'i neden kestigini de söylemedi.

Ileri de oynayan adamlarimiz da iyi degillerdi.Özellikle 61'in maç eksigi oldugu açikça ortada.Fatih içn 'Rezalet oynadi' diyenler neye göre 'rezalet' oynadigini da belirtirler insallah.Hasan ile Lee ile Gökdeniz ile sürekli verkaçlara giren,sondakikalarda Szymek'e 'al da at' diyen Fatih degil miydi?.Fatih'e adam gibi bir tane orta yapilmadi.Bunun suçlusu Fatih mi yoksa oyuna sonradan giren Djokaj miydi?.Yorumlarimiz da biraz olsun tutarli olalim.Yattara özellikle ilk yarida çok istekliydi.Ikinci yarida orta sahadan topu alip 5 kisiyi ipe dizen Yattara dünün iyilerindendi.Manisa maçindan sonra 'yerden yere vurulan' Yattara simdi göklerde!.Ilginçlikler devam ediyor...

2-1'den sonra oyuna Ömer'in girmesi gerekirken Tayfun giriyor al sana bir ilginçlik daha...

3.lük için nereye kadar devam edecegiz zaman gösterecek ama bu hocayla gelecek sene devam edecegimizi hiç sanmiyorum...

Yorum

• yine stres yine sikinti yine lakayitlik[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                  BMN Tsira TRABZON

Yorum

• İlk olarak aslihan tarafından gönderildi
                    yine stres yine sikinti yine lakayitlik[img]smileys/smiley7.gif[/img]

maçlari stressiz izleyen tek kii benim herhalde [img]smileys/smiley1.gif[/img]Arkadaslar neyin stresini yapiyorsunuz sezondan ne gibi bir beklentiniz var ,Hoca niye siddetle elestiriliyor hiç anlam veremiyoru msimek niye oynamamis haftalardir simek ne kadar var sahada Hüseyinde niye israr ediyormus , adam mi var yerine , elinde topçu olsa Tekkede bile israr etmeyecek ama adam yok iste.En kötü jef Tolga da daha iyi oldugunu gördügü için oynatmistir.En azindan kötüyse kötüdür yok heycan yapiyor yok stresi atamadi üstündengibi bahanelerle kalede titreyerek durmuyor.Haftalar geçti Tolga hala heycanli hemde önündekapi gibi defans var.Bence hoca gayet iyielinde ki kadroyla bu kadar yapabiliyor.Daha iyisi de olacak.

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
                      Fatih Tekke'mi diyim Yattara'mi deyim attiklari golün mpeg formatinda olan video'su varmi.Bazan tunganyan kardesim ekliyodu ama onunda sesi solugu çikmiyor.
                      ben tunganyan'in kardesiyim yani golleri ben koyuyordum.yine koydum videolar bölümüne.hem de wmv formatinda.herkes izleyebiliyor diye.golleri izleyemedinmi. sorunu söyle hallederiz.

Yorum

• Takimimizin bir iddasi olmasa bile daha iyi futbol oynamalidir, bunu saglayacak kisi Vahit hocadir.Takimimizin ligin sonu yaksamasina ragmen hala ideal bir onbiri bulunmamaktadir.Vahit hoca her hafta degisik bir onbir sahaya sürmektedir bu da takimimizin oyun gücünü etkilemektedir.Madem simek kötü niçin kurtarici olarak sahaya sürüldü.Ömer Riza niçin rakip risk almaya basladiginda oyuna alinmiyor.Takimimiz alternatifli bir kadroya sahipken bu kadar kötü futbol oynamasina bir anlam veremiyorum.

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                          İlk olarak coach tarafından gönderildi
                          Fatih Tekke'mi diyim Yattara'mi deyim attiklari golün mpeg formatinda olan video'su varmi.Bazan tunganyan kardesim ekliyodu ama onunda sesi solugu çikmiyor.
                          ben tunganyan'in kardesiyim yani golleri ben koyuyordum.yine koydum videolar bölümüne.hem de wmv formatinda.herkes izleyebiliyor diye.golleri izleyemedinmi. sorunu söyle hallederiz.

Sen uğraşma kardeşim, ben senin yüklediğin videoları mpeg formatına çevirip rapidshare'e yükledim.

http://rapidshare.de/files/15963257/samsun.mpg.html

Bu linkte iki gol bir arada.
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Bir bildigi vardir!
                            Ergun Ata

Rakiplerinin puan kaybettigi bir haftada, Trabzonspor?un kazandigi 3 puanda direk katkisi olan Fatih Akyel?in savunmadaki insanüstü gayretiyle, Yattara?nin estetik ve sagladigi fayda açisindan, muhtesem kategorisine sokulacak hareketlerini bir kenara birakalim. Geri kalan, Halilhodziç?in, kafa karistiracak düzeyde tertibiyle oynadigi kadronun, lig sonuncusu bir takima zorla üstünlük sagladigi maçtan sonra sampiyon olmusçasina sevinmesini yadirgamamak gerekir diye düsünüyoruz.

20.03.2006

Samsunspor, ikinci yarinin büyük bölümünde karsilasmanin mutlak hakimi oldu. Kerem Rafael Serkan üçlüsünün organizasyonuyla gelen sik golün ardindan yedikleri acemice gole karsin bozulmayan konuk ekip, ikinci yarida bordo mavilileri yari alanina hapsettigi anlarda iki kez öne geçme firsati da yakaladi. Ama bazen iyi oynamak, maçin kontrolünü elinde bulundurmak yetmiyor. Yakaladin mi atacaksin, atamayinca, eloglu affetmiyor. Maçin kisa özeti bu. Halilhodziç, Gökdeniz?in cezali, Fatih ve Szymkowiak?in sakat olduklari, Fatih Akyel ve Stepanov?un henüz katilmadiklari dönemdeki kadro zafiyeti nedeniyle ciddi sikintilar yasamisti. Yetmezmis gibi alternatif oyuncularin formsuzlugu, Bosnak Teknik adamin zaman zaman isyanina bile neden olmustu. Ama bugün kadroya bakiyorsunuz, siralamada üzerindekiler dahil, bir çok takimdan çok daha zengin. Demek ki bazen bolluk da insanin dogru kararlar vermesini engelleyebiliyor. Tolga Jefferson degisikligi neden? Savunmanin sol kenarinda iyi oynayan Lee?yi, formsuz Celalettin?i sahaya sürüp, ileri çekmenin anlami ne? Celalettin kötü oynadi, Lee ona ayak uydurdu, iki kisi birden gitti. Szymkowiak?in kulübeye çekilmesinin nedeni, son haftalardaki kötü oyununa bagli bir ?kizak? ise; ona ?kurtarici?gibi sarilmayacaksin, üstelik seyirci baskisiyla. Ferhat?in suçu neydi ki, 18?de bile yok. Hasan, Galatasaray maçindaki asistinin ödülüyle çiktigi ilk onbirde 2 kritik pasin disinda yoktu ve orta alanin rakibe tesliminde Hüseyin?le birlikte basrol oynadi. Hodziç buraya müdahaleyi gerek görmedi.Son bir soru: 2-1?den sonra maç uzatmayla birlikte 21 dakika sürdü. Samsunspor bu dakikalarda ciddi riskler aldi. Ama Trabzonspor, bu durumdan en çok yararlanabilecegi oyuncuyu yani Ömer Riza?yi disarida tuttu, üstelik Fatih Tekke?nin en verimsiz oldugu maçta. Ilk onbiri olusturmasi, oyunu okumasi, degisikliklerdeki zamanlama ve tercihleri yine kafa karistirdi Bosnak Hoca?nin. Bir bildigi vardir kuskusuz, anlatsa da!..

fanatik.com.tr
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• çok uzun zaman pldu böyle maç izlemeyeli. hucümde çok ii isler yapmisiz ama sawunmamiz dökülmüs adeta.

stepanovun goldeki hatasi affedilir gibi degil. rafael yarim metre fazla yükseldi wurdu kafayi. samsun bizi elinden kaçirmis gibi bence.

bence artik szymek eski yerine yani hüseyinin yanina ön libero mewkiine geçmelidir. takimda onun kadar mücadeleci ruhlu oyuncu yok. tamam eksklerimiz warken forvetin arkasinda çok ii oynadi ama artik gökdeniz de döndü, ömer riza da war, djokaj alindi fln.

Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• maci izleyemedim gs macina gore daha fazla pozisyona girmisiz szymekin yedek kulubesinde oturmasi hatali szymek her zaman bu takimda oynar 4 asimizi yan yana gormek istiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim