Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

Bir not da fatih akyel'in iyi oynadigini iddia eden arkadaslarima;

lig tv den görüntüleri isteyelim ve maçi bastan sona izleyelim. Fatih kardesimiz ilk yarida demarke vaziyette bulustugu ilk sekiz topu da rakibe atti..bundan sonrasini izlemeye tahammül edemedim.

iyi futbolculuk nedir? geleni ileri itelemek mi??

bu takim trabzonspor..bu forma o kadar ucuz degil. ergun gürsoy ve istanbul artiklarinin yeri hiç degil.kendimize biraz saygi gösterelim. hüseyin orta sahada, ki gerçek mücadelenin oldugu yer orasidir, 15 top kaybi, 40 top çalmayla oynar, ilk hata da tu kaka, fatih akyel her topu rakibe atar, iyi ki bize gelmis!

iyi o halde, arayin ergun gürsoy'a tesekkür edin.

herhalde ben dün baska bi takimin maçini izledim. dün fatihin futboluna kötüdür demek çekememezlikten baska bi sey degildir. 5-6 pozisyon varki kestigi hepsi %100 lük pozisyonlar.o defansta olmasa idi dün en az 5-6 tane yerdik. l

anlasilan hala hazimsiz olan arkadaslar var. kötü oynayana birilerini ariyorsaniz bi tane bile dogruvpas atamayan hüseyini söyleyin. bütün attiügi toplar kontratak larak bize geri döndü...
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 1- takimda bi düzen yok taka tuka top oynuyoruz. sonuçlar bireysel becerilere kalmis

2- hüseyin çok aksadi dün hiç bir topu olumlu kullanamadi toplari rakibe hediye etti. buna ragmen hoca onu çikarmadi nedenini bi türlü anlayamadim.

3- hpcanin oyuna müdahale yetenegi futbolculari zamaninda oyuna alma becerisi yok .bence sezon sonu gönderilmeli...

4- orta sahamiz tel tel dökülürken samsun üzerimize gelirken yapilacak olan orta sahada top tutan bi adami almak ve üzrimne gelen rakibi def etmek içinde kontratak futbolunu iyi oynayan ömer rizayi almak varken tayfunu almak hangi akla hizmettir anlamadim

5- kendi sahamizda 7-8 futbolcu ile defans oynamak zavalliliktir.hemde rakibimiz samsun düsünsenize önümüzdeki yil uefadaki takimlara böyle oynadigimizi.Edited by: blackseastorm
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• dün tek iyi olan skor du, horon tepene yattara bile artik küskün futbola biraz, hala koordinre olmakta zorluklar çekiyoruz, fatih tekke ah fatih tekke, kaptansin söyle yirtina yirtina bir futbolunu göreyim ne olur, o topu birakmalar, yaa adam trilyonlar aliyor esek gibi kosuyor sahada 90 dakika sen neden kosmazsin fatih nedir bu sendeki hal, takim olarak organize olamadigimiz gibi rakip takima da önde basmadigimiz için onlara güven veriyor ve atak yapmakta üzerimize gelmelerini sagliyoruz, kademe anlayisi sifir, son dakikalarda rakip tarafindan kullanilan korner atisinda kaleye 7-8 metre ve ceza sahasinda bombos olan o futbolcuyu kim neden farketmez, bu kadar bos birakilir mi adam, diyecegim, biz bu futbolla 3. lügü hak etmiyoruz maalesef... insallah ileriki dönemlerde iyi oluruz, fatih tekke dinlenmeli, ve ömer riza oynamali artik...
        TrabZonguldaklı...

Yorum

• artik taraftarlar olarak tribünden kimin girip cikacagina ve kimin oyanayacagina karar vermey,i birakmamiz lazikm yoksa bir 30 sene daha gecse bole gider,

adam oyuna giriyor bizim taraftar yuhluyor yaziklar olsun ,o formayi tasiyan herkes benim gözümde aslandir,

ayrica simek in yedek kalma konusuda çok dogru gecen hafta ve onceki haftlar çok formdaydi ,hoca dogru karar verdi

ayni sekilde ufujkhani oynatdi,haftalardir elestirdigimiz hoca oynattida ne oldu bu macta,hoca hakli cikti

bence sahaya cikabilecek en iyi kadroyla cikti hoca,hocaya bulasmayi birakalimda takimin sahada nasil mücadele eder onu düsünmek lazim

çogu futbolcumuzun kafasinda lig bitdi,

bunlar göreceksiniz son 3-4-5 hafta kenid parcalarlar,ne olsa transfer sezonu yaklasiyor ,

ben en cok samsun sporun bu haline uzuluyorum daha 9 hafta var umarim ligde kalirlar,

@zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi
            golu tekrar seyrettim..golden sonrada aklima takilmisti seyredince aklima geldi..2.golden sonraki takimin gol sevincine bakin allah askina...fatihgolden sonra hicbisey yapmadi...yattara gitti kendi basina hasanla horon tepti yanina gelen kimse yok biraz sonrada symek geldi..ama digerleri ortada yok...aksamda gs-erciyes macina bakiyorum gs 3.golu attiktan sonra nasil butun takim biranda oraya toplandi..hatta hakanin sevincten aglar gibi bi hali vardi..bizim takimdahala takim ruhu eksik....

katiliyorum. neden böyle acaba? [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yinede Galibiyet çok güzel.

Samsun galibiyetide camiamiza hayirli olsun..

Yorum

• hala profosesyenel olamadilarda ondan ,inanc yok,

ancak birbirlerini çekemezlik olsun
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                İlk olarak Schoulzen'TS tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

iyide linki düzeltip vermistim zaten.saat 21:00den beri ugrasiyorum burda.daha simdi yemek yedim.bizede aciyin[img]smileys/smiley19.gif[/img].aaaaaaah ah[img]smileys/smiley4.gif[/img]

2-saka bi yanayöneticiler gollerin bu sekilde verilmesini istedi.bi bildikleri vardie heralde.yoksa bende direkt link koyardim.yönetimden izin alin 85 link vereyim çat diye.

Senin borcunu ödeyemeyiz zaten.Çok sagol.
                Efsane

Yorum

• Maci almisiz ama ölmüs ölmüs dirilmisiz,bir baska deyisle takimimiz yüregimizi agzimiza getirmis.

Goller güzel,Yattara her zamanki sovunu yapti buraya kadar iyi.

Küme düsmeye aday takimi bile zar zor yeniyorsak artik benim Vahid Hoca'ya karsi da güvenim sarsildi. Ha bu arada Gökdeniz'in katilimiyla hücum organizasyonumuz artti. Hala agiz tadiyla bir galiybiyet alamadik.
                  TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                    İlk olarak firari tarafından gönderildi

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                    Simek eger hocayla restlesiyorsa, taraftar tezahurati ile sahaya sürüldüyse ilerde bu daha büyük sorunlara gebe

kardes kim dedi szymek hocayla restlesiyor diye?? yok öle bisey taraftar bagirdi ama zaten szymek isiniyordu alacakti onu oyuna,hiç bir sorun yokken sorun aramaya baslamayalim!!!

Dostum bu iddia uzun süredir var. Üstelik ben "ise" dedim bunda alinacak birsey yok. Herkes düsüncesini söylesin kimse sorun çikartmaya çalismiyor burda

ben genel anlamda söyledim sorun çikarmayalim diye!!

bunlar yerel ve yazili basinin[img]smileys/smiley7.gif[/img] uydurmalari hiç bir sorun yok! buna inan kardes,ben oldukça yakindanda takip ediyorum szymeki...
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• yine stresli bir maç izledik.

Bizim takimin kat etmesi gereken çoook mesafe var. Umarim sezon bitmeden adam gibi futbol oynamaya baslariz. Yoksa seneye de isimiz çok zor.

Fatih'te bir haller var bu aralar ama anlayamadim. Asiri isteksiz oynuyor. Zaten antenmanlara da dogru düzgün çikmiyor. Kokusu çikar yakinda..

Samsun insallah toparlar ve ligde kalir. Ama isleri çok zor. Gerçi düsseler de seneye yine çikarlar herhalde..
                      Derin Trabzonspor
                      HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• isin kötü yani; ligin en kötü takimi, son siradaki takimina karsi bile top yapip üstünlük kuramiyoruz..

isin iyi yani; fatih tekke iyi oynamadan da maç kazanabiliyoruz..
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak temelyilmaz tarafından gönderildi
                          Biri bizim taraftara kendi oyuncumuzu sahada yuhalamamamiz gerektigini anlatmali.

Yorum

• Taraftar istedi, Sari Firtina girdi, Siyah Inci maçi aldi Trabzonspor Samsunspor?u 2-1 yenerken, taraftar da Türkiye?de yine örnek olabilecek bir tavir sergileyerek çigir açti...

1-0 yenik duruma düsen Trabzonspor rakibin kendi kalesine attigi golle esitligi yakaladi. Ilk yari bu skorla sona ererken, ikinci yari ile birlikte rakibin ataklari karsisinda takimimiz mahkum oynayinca taraftar oyuna müdahale etti.
                            Ama bu bilinen çirkin müdahalelerden degildi. Takimin eksiklerini çok iyi gören taraftar küfür etmek ve tas atmak yerine jest ve tezahüratlariyla orta sahada boslugun doldurulmasi için Szymek?in oyuna sokulmasini istedi. Tezahüratlari önce görmezden gelen Vahit Hoca taraftarin israri üzerine Szymek?i oyuna aldi.
                            Sari firtinanin oyuna girmesiyle takim da canlandi. Ataklar üst üste geldi ve Siyah InciYattara inanilmaz çalimlarla ceza alanina girdikten sonra golü de atti. Golün ardindan taraftar yine iyi oynayan futbolculari alkisladi moral verdi. Iyi oynayan Hasan ve Fatih Akyel?i alkislayan taraftar maçi da bir maestro gibi yönetti.

bence bu yorum maçi güzel özetliyor...
                            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bu maçi Vahit hocaya ragmen kazandik.Trabzonsporumuz ligin zayif takimi karsisinda bu kadar kötü bir oyun ortaya koymayi basariyorsa bunun sorumlusu Vahit hocadir.

Yorum

• oyuncunu bir galibiyet golu atiyor 3 oyuncu ve seyirciden baska sevinen yok.. bu ne garipliktir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim