Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [img]smileys/smiley19.gif[/img]The page cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Please try the following:

bilmem ne diyo
    !!! Senin Gücün Karanligi Yirtacak !!!

BASINIZ

Yorum

• Link verin suraya yaaa rahat rahat yükliyelim videoyu
      Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Ilkkez ideal onbiri sahada görecegiz diye sevinirken, szmek'in yedege cekildigini gördük. Hangi mantikla Hasan Ücüncü ile maca baslaniyor anlayamiyorum. Szmek, en son yedek soyunacak futbolcu iken onu bile yedek soyundurduktan sonra bu hocada daha fazla israr etmenin anlami yok.... Bu macin yorumu falan olmaz..tek kelimeyle rezalet..BSK yedek takimiyla deplasmanda bu takima fark atiyor, biz ise ecel terleri dökerek zor kazaniyoruz, nedeni ise Vahid hoca.. Kadro üzerinde bu kadar oynamanin ne anlami var, szmek ile Gökdeniz'i orta sahaya yerlestir yeter, fark kendiliginden gelecek....

Bir de su Vahid hocanin mac sonundaki yorumu yok mu! Futbolcular baski altinda kendilerini hissettikleri icin gercek oyunlarini oynayamiyorlarmis, bu laflara kargalar bile güler.....

Umarim en kisa zamanda iyi bir teknik direktörle anlasiriz.. Bu adamda daha fazla israr etmenin anlami yok.. Bu adamla bu is olmaz

Yorum

• sabahtan beri yazilanlari okuyorum. herkes ayni trübinde yaptigi isi yapiyor.elestiri elestiri. trabzon yönetimi bu hocayi niye aldi. kulübeye türkce bilen birini koysa oda trübinin bagirdiklarini uygulasa yeter. simek iceri hasan disari hüseyin trübine gibi. bizim taraftarin herzamanki yaptigi is bu, tezahürat yok maci tiyatro gibi izle en ufak bir hatayi kacirma ve tepkini göster.

sunu bilmeniz lazim ki birinci ligde oynayan bir futbolcuya teknik adamin katkisi %20-25 kadar olur.takima bakin problem hep ortasahada. ne top yapabiliyor ne pres yapabiliyor forvete ve defansa yardimi hic yok.örnegin hüseyine hocami diyor aldigin her topu rakibe at ,korkak oyna sakin rakibe baski yapma. bunlarin hepsi kendine güvensizlikten bu isi iyi ögrenmemis olmaktan kaynaklaniyor. bakiyorsun hasana kapasitesi belli ama o bunun üzerine cikmaya calisiyor . belliki cok calisiyor. simek öyle ben olmazsam olmaz havalarinda sahada sinirlenip konusmaktan baska bisey yapmiyor.bu yastan sonra bunlara herseyi bastanmi ögretmeli.bizim hayal bile edemiyecegimiz paralari kazaniyorlar ama sahad geziniyorlar.

ikinci yari basladi baslayali bir iki maca baktim korkudan bakamiyom maca bakarken dokuz doguruyorum. bu futbolculari hic tanimasam neyse.ama buhale nasil geldiler anlamadim. amatör maclarda böyle kisisel hatalar olmuyor.bence simekin dinlendirilmesi iyi oldu hüseyinin de buna ihtiyaci var. oynadikca batiyor.
          seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
          asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak Tirapzone tarafından gönderildi
            abi link calismiyo golu izliyemiyorum [img]smileys/smiley19.gif[/img]
            uzantiyi yazmayi unutmusum.elima ayagima dolastirdiniz gol gol diye.az sakin olun.daha yemek yemedim.iki saattir ugrasiyorum.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
              İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

Yattara sov ve son nokta Fatih Tekke.eklendi 5 dakka sonra Lee'nin golü

http://www.bordomavi.net/videolar/

Allah razi olsun kardesim de niye indiremiyorum..sayfa bulunamadi diyor..bir sorun mu var acaba,gözünü seveyim bi kontrol et kardesim..[img]smileys/smiley5.gif[/img]
              düzelttim.uzantiyi ekledim.3 ayri programda kayit, upload,sitedeki yerler derken kafa dagildi.unutmusum wmv yazmayi.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

maçin özeti

maçin 50 ve 60.ci dakikalar arasinda, taraftar'in szymkowiak diye bagirmasidir.

Kesinlikle[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• simek kötü 0ynasa bi|e bi anda sahneye cikip is bitirecek yapiya sahip..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• çok çabuk görüs degisiyor arkadaslar. daha geçen hafta içinde szymek oynamiyor,saha da yürüyor, hakemle ugrasiyor... gibisinden bir sürü yorumlar okumustuk. simdi niye yedege çekti diye hocayi infaz ediyoruz. oynamayan oyuncuyu tabiki kenara çekceksin. eger öyle olmasaydi, yani gs maçinda gökdenize harika bir asist yapan hasan üçüncüyü oynatmayip szymek ilk 11 de çiksaydi hasan artik çalisirmiydi o formayi giyebilmek için? kendinizi biraz onun yerine koyun! iyi oynamayani daha dogrusu umursamaz bir tavirla oynayani tabiki çekceksin kenara! tarafatriiz symek diye bagirdi ve hoca aldi... sonuç? symek artik yedek kalmicagini ögrendi! antremanda çalismasina gerek var mi artik?
                    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• sanki seyirci bagirmasa hoca almayacakti. maçin özeti bence fatih akyel bu maça vurdugu damgadir
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Beyler size bir iyilik yapiyorum.

http://www.bordomavi.net/video/2005-...m/0506TS-Sam_F atih_2-1.wmv
                        Efsane

Yorum

• İlk olarak Schoulzen'TS tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi
                            çok çabuk görüs degisiyor arkadaslar. daha geçen hafta içinde szymek oynamiyor,saha da yürüyor, hakemle ugrasiyor... gibisinden bir sürü yorumlar okumustuk. simdi niye yedege çekti diye hocayi infaz ediyoruz. oynamayan oyuncuyu tabiki kenara çekceksin. eger öyle olmasaydi, yani gs maçinda gökdenize harika bir asist yapan hasan üçüncüyü oynatmayip szymek ilk 11 de çiksaydi hasan artik çalisirmiydi o formayi giyebilmek için? kendinizi biraz onun yerine koyun! iyi oynamayani daha dogrusu umursamaz bir tavirla oynayani tabiki çekceksin kenara! tarafatriiz symek diye bagirdi ve hoca aldi... sonuç? symek artik yedek kalmicagini ögrendi! antremanda çalismasina gerek var mi artik?

Syzmek gibi bir futbolcunun antremanda çalismamasini aklima bile getiremiyorum.O herkesten profesyonel bence takim istedigi dörtlüyle oynayacak uzun zamandir ama bir bakiyorsun Syzmek yok.Evet formsuz oldugu dogru ama heran herseyi yapabilecek bir kapasiteye sahip.Sahsim adina onun oynatilmamasini hiç söylemedim...

Saygilarimla,

Yorum

• yattaranin g0|ü resita| gibiydi..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• biz trabzonspor taraftari olarak gerçekten anlasilmaziz. kendi aramizda bile dogrularimiz bir degilken hocadan dogruyu yapmasini bekliyoruz. hocanin her yaptigi bir kismimiza dogru gelirken diger kismimiza yanlis geliyor ve böyle olacak da. o zaman hangi hoca gelirse gelsin onun da ömrü uzun olmayacak.

lucescu gelsin diyenlere soruyorum sizin futbol bilginiz nedir. lucescu hücum futbolu mu oynatir yoksa savunma futbolu mu. daha dogru bir tabirle önce gol yememek amaçli bir sistemle oynar.

birde su degisiklik konusu. her zaman ufukhanin oynamasini istiyor çogunluk (ben dahil). fakat bugün görüldü kü hocanin tayfunu oynatma nedenleri gayet mantikli. hava hakimiyeti ve zamanlamalari henüz yetersiz ufukhanin. ve maç 2-1 oldugunda celil de oyuna girdikten sonra aksayan ufukhanin tayfun la degisilmesi kadar dogal bisey olamaz.bunu niye tartisiyoruz anlamam.

syzmek konusuna gelince sonuna kadar hocanin arkasindayim. maçtan sonra yaptigi açiklamada dedigi gibi ismler degil formda olanlar oynamali. bu bir uyaridir syzmek için. herkes vazgeçilmez olmadigini anlamali ki bizde taraftar olarak oyunculardan yüksek performans görelim.

son olarak hasan'in yükselisinin devamini diliyorum ve hocamizin futboldan anlamadigini iddia edenlere ancak gülüyorum.

herkese saygilar...
                                Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim