Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• panik yok,öyle birseyde yok..

egere varsa halilodziçe güle güle
    ...anti-klişe timi...

Yorum

• ne hasani arkadaslar savrik ne yaptigi nerde ne oynadigi belli degildi, ortasahamiz çöktü top tutamadik neyseki traftar hocayi uyararak degisklik yapmasina neden oldu yoksa vahid hodzic 75 ten önce adam degistirecek degildi. Fatih akyet yerinde müdahaleleriyle ve ileri çikislariyla en büyük alkisi aldi, fatih tekke rezaletti gökdeniz geldikten sonra büyük bir düsüs var onda umarim sadece sakatlik sonrasi geçis dönemidir!! yattara yine yattaraligini yapti ve jeneriklik harika bir gol atti.

hersey bir yana yerel basini trabzona zarar vemekten baska bir is yapmadklari için kiniyorum ve protesto ediyorum!
      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• SZMEK in sonradan oyuna dahil olmasi çok dogALdi çünkü son haftalardaki performaans düsüsü bariz ortada .Bu maçtada pek klasik simkoyu izledik diyemem.insallah düzelir.Ama gidecek varsa o simko olmaz.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

ne hasani arkadaslar savrik ne yaptigi nerde ne oynadigi belli degildi, ortasahamiz çöktü top tutamadik neyseki traftar hocayi uyararak degisklik yapmasina neden oldu yoksa vahid hodzic 75 ten önce adam degistirecek degildi. Fatih akyet yerinde müdahaleleriyle ve ileri çikislariyla en büyük alkisi aldi, fatih tekke rezaletti gökdeniz geldikten sonra büyük bir düsüs var onda umarim sadece sakatlik sonrasi geçis dönemidir!! yattara yine yattaraligini yapti ve jeneriklik harika bir gol atti.

hersey bir yana yerel basini trabzona zarar vemekten baska bir is yapmadklari için kiniyorum ve protesto ediyorum!

yattara harika bir asist yapti evet ...ama golü FATIH TEKKE atti[img]smileys/smiley32.gif[/img]
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bu arada kaleye de jeffersonu koymasi iyi oldu.bi kendine gelsebu adamda yav

Yorum

• Trabzonspor-Samsunspor maçinin fotograflari
              Takimimiz, Turkcell Süper Lig?in 26. haftasinda Samsunspor?la kendi evinde oynadigi maçin fotograflari

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• szymek'le ilgil konusmak için önce hocanin basin toplantisini dinlemeliyiz...

sonra analizini yapariz
                burdayim,
                sorunun cevabi içtigi yerde
                http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                  İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

ne hasani arkadaslar savrik ne yaptigi nerde ne oynadigi belli degildi, ortasahamiz çöktü top tutamadik neyseki traftar hocayi uyararak degisklik yapmasina neden oldu yoksa vahid hodzic 75 ten önce adam degistirecek degildi. Fatih akyet yerinde müdahaleleriyle ve ileri çikislariyla en büyük alkisi aldi, fatih tekke rezaletti gökdeniz geldikten sonra büyük bir düsüs var onda umarim sadece sakatlik sonrasi geçis dönemidir!! yattara yine yattaraligini yapti ve jeneriklik harika bir gol atti.

yattara harika bir asist yapti evet ...ama golü FATIH TEKKE atti[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  Onun polemigini yapmaya gerek yok.Sonuçta her ikiside trabzonspor için çalisan oyuncular.Yattara da asist yapmis oldu.Bizede artik aksama TRT nin yapacagi klibi izlemek düser.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• YATTARA YATTARA YATTARA...baska bi sey sölemiorum mükemmelbi oyuncu olduunu bugün bir kez daha gösterdi.inanilmaz becerisiyle harika bir gol attirdi..

Yorum

• beyler su maçi radyodan dinleyip suraya yorum yazmayin biri der pozisyonumuz yokmus daha ne olacak? ilk yari en az 3 olurdu be! hasana kötü oynadi diyen futbol katilidir, fatih a, hasan , yattara maçin en iyileriydi. susun be kesin yeter.

Yorum

• Ben düsüncemi söyleyeyim futbol mantalitesi savunma üzerine kurulu bir adam bu dört topçuyu ayni anda oynatmaktan korktu.Seneye Fatih Tekke'nin yanina bir adam almamiz gerektigini düsünüyoruz hep beraber.Syzmek, Gökdeniz, Yattara, Fatih, ve alinacak adam.Hoca bunlarin hepsini bir arada oynatirmi bence kocaman bir HAYIR!

Saygilarimla,

Yorum

• fatih tekkeye rezalet der kugu hep teknik direktörsün sen yaw neden buralara gelip yazi yaziyorsun hala bi takim kapmamis seni? sakaci senin futbol mantalitene tüküreyim bu kadarda açik sözlüyümdür.

Yorum

• Ömer Riza yi artik FATIH le birlikte izlemek istiyoruuuuuuum[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• hasanin maçtaki görevi neydi acaba çok merak ettim serbest dolasim hakkina sahip avupali gibi heryerde kosturdu durdu??!!! bu adam ortasahada ne ile görevlendirilmisti oyun kurucu mu? ve oyun mu kurdu? pozisyon bozmak mi? pozisyon mu bozdu? ben anlayamadim tek yaptigi bölgesini bosaltip samsuna ortasahada top dolastirtmakti ve hüseyini kötü gösterdi ferhat ve hüseyin bozulmamaliydi, maçin kötüsü hasan demiyorum sadece iyiydi demenize sasiyorum onun yüzünden topu kanatlara tasiyamadik yattara uyudu ve kötü gözüktü çünkü garip hareketlerini göstermek disinda oyun kurma özelligi olmadigindan bisey yapmiyordu.
                              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• özür dilerek videolar nereden indirdigimizi sorabilir miyim?ben hala indiremedim [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                                {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim